Alemci_Dayı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
Boş bir konu ..
Ama anlayamıyanlar için güzel cevaplar var ..
Anlayana
Ama anlayamıyanlar için güzel cevaplar var ..
Anlayana
O benim basbakanım deil
ozaman sen Türkiye'de yaşamıyorsun veya bu ülkenin vatandaşı değilsin.
senin mantığına göre bu sonuç çıkar.tabi sölediğin sözün ne anlama geldiğini hesaba katarak söylüyorsan.
ozaman senin başbakanın kim???
söylede bizde öğrenelim.bu memlekette yaşayıp farklı bir başbakana sahipsen ve biz bunu bilmiyorsak öğret bize.
bu kadar basit ve gerçeğe dayanmayan söylemlerden uzak durman senin açından daha sağlıklı bizim içinde daha inandırıcı olacaktır...
Haklısın kardeş o %47'nin başbakanı. . . .
sayın ebb konuşmalarına dikkat et azcık
Benimde başbakanım değil zaten.. O müslüman sa ben değilim.. Benim dinimden önce zatan ahlaki kurallar çerçevesinde dolandırıcılık yolsuzluk yoktur.. onun dini benim ahlakım kadar olamıyorsa ben ermiş falanım herhalde..
o TÜRK se ben yine TÜRK değilim.. Bu şartlarda öcalana sayın diye hitap edebilecek kadar kansız birisi TÜRK se ben değilim, ben OSMANLI yım.. OSMANLI da kaldım hala daha..
Bütün bunları ve daha fazlasını yapan ahlak ve dini kulanarak birtakım işler yapan (böyle için içine ben(!)) başbakan sa benim başbakanım değil!
ALIN SİZİN BAŞBAKANINIZ OLSUN!!
sen Türkiye cumhuriyeti nüfus cüzdanı taşımıyorsun ozaman.bu memlekete gönül bağın bu kadar sıkı ! ise senin vatanseverliğin nerede kaldı?ozaman kansızlıkla suçladığın kişiden ne farkın kalıyor??bu kadar çabuk mu terkedeceksin davanı?
ahlak ı kullanmanın kötü olduğunu ilk kez duyuyorumahlaksızlığı savunuyorsan diyecek bir sözüm yok.
dini duyguları sömürerek ne yaptığını bize söyle bizde bilelim.kulaktan dolma değil bizzat başbakan dan alıntı olsun.
sevmemek ayrı ,saplantı haline getirmek ayrı.bu saplantıyı hastalık boyutuna taşımak en kötüsü.
nefretin ,sağlıklı düşünmenin önüne geçmişse bunun kabahatini başbakanda aramana gerek yok.fikirlerine çeki düzen vermen ve kendi içinde çelişkiye düşmemek için daha sağlam durman dileğiyle...
Çok süper bir yazı aynen katılıyorum arkadaşım bazı kişiler artık nefretinden hastalıklı gibi oldu dine,allahın terimlerine herşeye laf uzatır oldular
Allah yardımcıları olsun
Tipik AKP ve CHP cevabı. Hala geçiştiriyorsun.
Evet yine akp li olupta kilit yememek için başka bir isim açan arkadaşla karşı karşıyayız. Kimliğinizi saklamayın,akp li olmak utanılacak birşey dahi olsa saklamayın..
daha onlu mesajlarında bu kadar kin dolusun. Adama önce bir hop derler. Dur bakalım derler. Önce bir forumu tanı, yorumculara bir bak..ama sen daha 11.mesajında ebb nin tüm yorumlarını destekliyorum demişsin. ebb nin tüm yorumlarını nereden biliyorsun..belkide daha önce fortuna ismiyle gelen yine dendin.Kilit yedin şimdi katliam ismini aldın. Neyse yakında sen yine kilit yer başka bir isimle gelirsin. Tipik akp lisin işte. Gerçeklere sözünüz olamyınca millete sataşırsınız. Tıpkı erdoğan ve dengir gibi. saç bakalım kinini elbet siz akp lilerde belli bir kültür seviyesine geleceksiniz. Hep böyle kalacak değilsiniz ya..
Benimde başbakanım değil zaten.. O müslüman sa ben değilim.. Benim dinimden önce zatan ahlaki kurallar çerçevesinde dolandırıcılık yolsuzluk yoktur.. onun dini benim ahlakım kadar olamıyorsa ben ermiş falanım herhalde..
o TÜRK se ben yine TÜRK değilim.. Bu şartlarda öcalana sayın diye hitap edebilecek kadar kansız birisi TÜRK se ben değilim, ben OSMANLI yım.. OSMANLI da kaldım hala daha..
Bütün bunları ve daha fazlasını yapan ahlak ve dini kulanarak birtakım işler yapan (böyle için içine ben(!)) başbakan sa benim başbakanım değil!
ALIN SİZİN BAŞBAKANINIZ OLSUN!!
aynen katılıyorum.heleki bu saatten sonra!!!!!Ah şu fanatikler..
Allah'tan memleket sizin gibilerin elinde değil..