Başbakan ve muhalefet liderine açık mektup!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

gp_122987.jpg

Ayşe Özgün
spacer.gif

Sayın Başbakan ve Sayın Muhalefet lideri!
Bugün 1 saatinizi kendinize ayırıp, dün grup toplantılarınızda yaptığınız konuşmaları, tek başınıza bir
odadaki ekranda izleyip, sakin ve salim bir kafayla sözlerinizi dinleyiniz!
Birbirinize hitap ettiğiniz anlarda sesinizin tonunu ve hitap şeklinizi duyduğunuzda utançtan
yüzleriniz kıpkırmızı olmalıdır! Türk siyaset sahnesinde kabulü zor bir aşırılık üslubunun çıtasını
her hafta biraz daha yükselttiğinizin farkına derhal varmanız gerekiyor!
Ben Ecevit/Demirel devrini yaşadım.
Ben Menderes/İnönü devrini yaşadım!
İnanınız bana, böylesini görmedim.. duymadım!
Her ikinize de yakışmıyor! Kullanmaktan (herhalde süper bir zevk aldığınız), bu üslup hele.. hele..
devlet adamlığının yanından TEĞET bile geçmiyor
Siz kullandığınız üsluptan zevk alabilirsiniz!
Muhatabınız.. karşınızdaki 300 küsurluk veya 100 küsurluk şakşakçılardan ibaret değildir!!!!
BİZLERİZ.. ve milyonlarcayız!
9-10 yaşlarındaki çocukların üslubu, sizlerinkinden kat be kat daha efendice sayılır!
Hiç birinizin bizlerin asabıyle oynama hakkı yoktur! "Ne dinliyorsun kardeşim? Kanal değiştir!" fikrini
aklınıza bile getirmeyin! Çok ama çok BASİT kaçar!
Alıyorsunuz karşınıza sizi şakşak alkışlamak için nefes almanızı bile yeterli bulan yandaşlarınızı...
gözleriniz fıldır/fıldır, elleriniz havada.. birbirinize hakaret dolu, lüzumsuz sözleri bağırıp duruyorsunuz!
Bazen öyle laflar ediyorsunuz ki.. havada bir perende sonu, bumerang gibi üstünüze gelmesi içten bile değil.
Ben ve benim gibi izleyen milyonlar o anlarda "Yarabbim! Sen sabır ihsan eyle!" diye dualar ediyoruz!
İkinizi de kınıyorum!
İkinizi de EFENDİLİĞE, devlet adamlığına, sorumlu ve olgun birer siyasetçi kişiliğe davet
ediyorum!

Kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...