bomberman00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar bir doktora iki defa ameliyat oldum ve beceremedi sağlığım bozuldu , bu adamı savcılığa şikayet edersem ne olur?
arkadaşlar bir doktora iki defa ameliyat oldum ve beceremedi sağlığım bozuldu , bu adamı savcılığa şikayet edersem ne olur?
Sen ameliyatı kendi isteğinle oldun değil mi ? Olurken de sorumluluğun kendine ait olduğuna dair sözleşme tarzı kağıdı da imzaladın ? Sonuç olarak haklı durumdayken haksız duruma düşüp boşa masrafa girmiş olursun. Operasyon başarılı geçip iyileşme süreci ve vücudun uyumluluk sürecinde sıkıntı olduysa bunun için yapabileceğin birşey yok. Eğer doktotun hatasının olduğuna kesin inanıyorsan başka bir doktora görünüp operasyonun sonucunun cerrah tarafından yapılan müdahale sonucu ortaya çıkıtğını kanıtlayabilirsen o zmaan bu iş senin lehine döner !!!!halledicem kardeşim , öyle imza attırıp ona güvenerek iş yapıyorlar , bi insan aynı hayatı kaç defa yapar
Ne ameliyatı oldun ?Görsel bi bozuklukta söz konusu mu eğer öyleyse resim atabilir misinarkadaşlar bir doktora iki defa ameliyat oldum ve beceremedi sağlığım bozuldu , bu adamı savcılığa şikayet edersem ne olur?
özel hastanelerle çalışan bir doktor , bize ameliyatlardan sonra faturada verilmedi , elimde hiç bişey yok hakkımı savunmak için , son olarak cumhurbaskanlığına başımdan geçenleri anlatmak istiyorum , bir sonuc cıkmasada , mahkemeye taşınsa olay çok sıkıntı veririm ama şuan param yok ,bitik durumdayım hem maddi hem manevi , çünkü psikolojım bozulduktan sonra iş yapamadım. ciddiye alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Onu şu şekilde dava edebilirsin.Etiketi veren makamOnu oraya yeterli gören makamSağlam bi avukat bul doktorluğuna yeterlilik veren ve atamasından önceki son staj senesince yeterliliğini uygun gören dal daki profları mahkemeye kadar gider bu iş.Kararlılıkla durup iyi bir avukatla sorununuçözersin.
Nefes alamadığımdan burun spreyiyle gezmek zorunda olduğumdan bahsettım ,nefes alamamak ciddi bir sorundur ,sizin aklınızdan geçen burnum neden istediğim gibi olmadı tarzında bir şikayetım olduğunu zannettiniz sanırımHocam bende ameliyat geçirdim. Bir arkadaşada tavsiye ettim oda sağlıklı ve baya iyi geçirdi amelıyatını. Tam hatırlamıyorum ama sana anestesi uzmanları form doldururken orda bir ibare vardı "başıma bişey gelirse sorumlusu benimdir" tarzında. Kendi isteğin doğrultusunda olduğundan dolayı ve estetiklerin çoğu malesef dava açsanda kazanman çok düşük. İstersen git bir avukatla konuş sana daha detaylı açıklar.