Bas Gaza Logitech

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yarış oyunları hayranları için müjdeli bir haberimiz var. Logitech yeni direksiyon setini duyurdu.

Yarış oyunları hayranları için klavye ya da gamepad asla bir direksiyonun yerini tutamaz. Bu konuda dünyanın en önde gelen firmalarından biri olan Logitech, yarış oyunları tutkunlarının gönlünü fethedebilmek için yeni direksiyon setini duyurdu. Üç parçadan oluşan set gerçek sürüş keyfini sanal ortamda yaşatmayı hedefliyor.
G27 Racing Wheel adı verilen setteki çift motorlu force feedback mekanizması 11 inçlik deri kaplama direksiyon üzerinde gerçeğe yakın bir his oluşturmak için tasarlanmış. Oyundaki pistin tipine göre kontrol kaybı, ağırlık gibi etkiler oyuncuya yansıtılıyor.
LogitechG27Wheel1250594398.jpg
G27 sahip olduğu altı vites ve debriyaj pedalıyla gerçekçi kullanımı oyunculara vaat ediyor. Benzer ürünlerde çok sık rastlayamadığımız debriyaj ve manuel vites, G27'yi farklı kılıyor. Tüm bu özelliklere sahip olmak tahmin edersiniz ki pek ucuz değil. Eylül ayında öncelikle ABD'de piyasaya çıkacak olan G27 Racing Wheel'ın çıkış fiyatı 300 $ civarında olacak. Ürün PlayStation 2 ve 3, Windows XP ve Vista işletim sistemleri ile uyumlu olacak.
:: G27 Racing Wheel ile oyun oynamak ister miydiniz?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aynı gerçek araba kullanımı gibi yani gerçekteki bir arabayı sanal alemde kullanmış gibi oluyoruz.Fazla pc başında olanlar için iyi ama ben gerçekte öğreniyorum araba sürmeyi gerçeğinin yerini tutamaz asla.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Abartmış bunlar. :D
Debriyaj pedalı bile var. :)

Reaksiyon puanı
189
Aynı gerçek araba kullanımı gibi yani gerçekteki bir arabayı sanal alemde kullanmış gibi oluyoruz.Fazla pc başında olanlar için iyi ama ben gerçekte öğreniyorum araba sürmeyi gerçeğinin yerini tutamaz asla.
Yani seninki de laf mı tabi tutmaz. Amaç eğlenceyi maximum seviyeye çıkarmak...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Öyle birşey olsa Flight Simulator oynayanlar pilot olurdu. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Keşke:DAma o debriyaj ve de 6 vites iyi olmuş gerçekte de onlar var bir tek zaten.Sette de bir farların düğmesi eksik:D

Bu arada flight simülatör için de gerçekten uçak sürüşü gibi bir set yapsınlar sonra deriz gidip abi ben pilot olacam biliyom uçak kullanmayı askerde fazla yardımı olur hava kuvvetlerinde:D

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Keşke:DAma o debriyaj ve de 6 vites iyi olmuş gerçekte de onlar var bir tek zaten.Sette de bir farların düğmesi eksik:D

Bu arada flight simülatör için de gerçekten uçak sürüşü gibi bir set yapsınlar sonra deriz gidip abi ben pilot olacam biliyom uçak kullanmayı askerde fazla yardımı olur hava kuvvetlerinde:D
türkçe derslerine iyi çalış. çok yanlış cümleler kuruyorsun. :hammer: