Baş belası mı? Işte burada

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ARKADAŞLAR ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ "AUTORUN.INF" BULAŞTI MAKİNAYA VE BİR TÜRLÜ TEMİZLEYEMİYORUM. BİTDEFENDER, KILL AMVO, COMBOFIX, DRACULA, REGEDIT'TAN SİLME HİÇBİRİ KÂR ETMEDİ. HALA PARTİTİONLARIMDA AUTORUN.INF ADLI BİR KLASÖR DURUYOR. SİLİNEMİYOR VE BOYUTU 0 KB.DOSTLAR BİLGİLERİNİZİN ZEKATINI BEKLİYORUM. HADİ Bİ EL ATIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM:helpsmilie:

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ortalıkta çok çeşitli tojanlar geziniyor. seninki yeni bir tür olabilir. bunu temizleyebimen için önce hangi trojanın bulaştığını öğrenmen gerekiyor. önce bir antivirüs programı yükle dicem ama bazı trojanlar antivirüs yüklemeyi engelliyor veya güncelleme yapmasını engelliyor. sen yinede bir dene.

yada önce bunu dene:

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bitdefender yüklü zaten. beyefendi hiçbişey yok diyor.zaten araştırdığım kadarıyla antivirüsler çaresiz kalıyormuş bunlara.basit dosyalar siliyor deniliyor ancak kullandığım 4 5 program yöntem işe yaramadı.herkesin olduğu sildi dediği programlar silmedi.yukarıda kullandıklarım yazılı.

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.fast-load.net/index.php?pid=638831f3e341c205044bbf015e66bb42

mata_virus_amvo_usb.vbs adında antivirüs kılıklı bişey var elimde upload ettim. Çift tıkladıktan sonra karşına uyarılar çıkıyor 10 tane filan hepsine tamam diyorsun en sonunda bi site adresi azıyor onada tamam dedikten sonra PC deki gizli klasörler ve korunan işletim sistemi klasörleri gözüküyor.

SOnrası malum autorun.inf yi shift + delete + enter ile siliver.

Bu arada mata virüsü avast virüs zannediyor. Antivirüsleri kapatıp bunu çalıştır. autorun dosyasını sil. Sonra antivirüsü etkinleştirip tekrar pc yi tarat.

Mata virüs genelde USB için kullanılıyor.

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bak arkadaşım mademki BİTDEFENDER kullanıyosun bitdefender lab ına gönder yada BİTDEFENDER ın kendı sayfasında www.bitdefender.com romove tools yani virüs kaldırma sayfasına bak.virüsün adını virüs search bölümüne yazarak arayabilirisin bulduktan sonrada eklentyi indir ve yükle küçük boyutlu bi eklentidir.zaten BİTDEFENDER kalkması zor olan trojanlar için küçük programcıklar veriyor sende bunu dene bence.kesin sonuç alırsın.

altug14

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede vardı..Unlocker ile sildim
Unlockerı tavsiye ederim

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benimde Kulandığım bu silemiyorsan bunu deneye bilirsin.

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Aynı sorun bendede vardı..Unlocker ile sildim
Unlockerı tavsiye ederim
ALLAH BİN KATTAN RAZI OLSUN. ELLİ TANE PROGRAM DENEDİM SİLMEDİ UNLOCKER ANINDA SİLDİ. NE MÜTHİŞ BİŞEYMİŞ BU. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM. BOŞUNA SÖYLEMEMİŞLER PAYLAŞIM ERDEMDİR DİYE. ÇOK SAĞOL.:icon_:

altug14

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ALLAH BİN KATTAN RAZI OLSUN. ELLİ TANE PROGRAM DENEDİM SİLMEDİ UNLOCKER ANINDA SİLDİ. NE MÜTHİŞ BİŞEYMİŞ BU. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM. BOŞUNA SÖYLEMEMİŞLER PAYLAŞIM ERDEMDİR DİYE. ÇOK SAĞOL.:icon_:

Önemli değil elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz:happy:

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kardeş hiçbirşeyle silemezsen diye sen bi live Linux taşı yanında. alayını siliyo Linux :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Biz bu şekilde kimseye yardımcı olmayız Arkadaşlar Link ellerine sağlık kardeşim...

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum birde şole bir yöntem var winrarı aç autorun.inf olan sürücüyü winrar altında aç orda gizli ve sistem dosyaları görücek sıkıntılı olduğunu düşündüklerini silmeyi dene. Umarım yardımcı olur.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
unlocker ile çözmüş sorunu arkadaş,bende yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum,çok güzel bir program,herşeyi sorunsuz siliyor :D

nofearman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
google da combofix diye arattır. cikanı indir. calistir. gerisine karisma.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
butür sorunların yardımcısı PANDA dır.benim başım sıkıştığında onu yüklerim :)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aynı Virüs Benim flash'dada Vardı Kaspersky haLLetti .

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Biz bu şekilde kimseye yardımcı olmayız Arkadaşlar Link ellerine sağlık kardeşim...

Rapid paylaşımlarını forum içerisinde yapmayın, mutlaka gerekiyorsa yardımcı olmaya çalıştığınız kişiye özelden gönderin ;)

ExSaLVo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu virusu siLebiLen bir program biLiyorum ama Linkini hatırLamıyorum araştırıp siznLe payLasacağım..

altug14

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ExSalVo sorun çözülmüştü zaten.Boşuna uğraşmana gerek yok...
Çözüm:Unlocker böyle birşeyle karşılaşırsan kullanırsın

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En süper temizleyen Combofix diye bi program var ben onu kullanıyorum sizede tafsiye ederim.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yaw salla gitsin ya bendede war bi dünya şey virüs programıda yok hiç beni raatsız edmio orda kalıo :D