...Haklılar. Ben olsam barışmazdım.
Kendini çok düzeltirsen belki affederler.
İnanmadım şahsen. Bana yapılsa senle değil barışmak direkt engellerdim her yerden. Hem yanlışlıkla diyorsun hem de şaka diyorsun....
dalgınlığıma gelmiş istediği şeyi satın alırken yanlışlıkla kendi hesabıma almışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani gelipte "hıaaa seni dolandırdım enayi herif seni" diyerek bilerek harcamadım parayı
şaka olarak dediğimi kim söylemişİnanmadım şahsen. Bana yapılsa senle değil barışmak direkt engellerdim her yerden. Hem yanlışlıkla diyorsun hem de şaka diyorsun.
o başka konu,o olaydan sonra olan bi konu o şaka olayıİnanmadım şahsen. Bana yapılsa senle değil barışmak direkt engellerdim her yerden. Hem yanlışlıkla diyorsun hem de şaka diyorsun.
sen yanlış anlamışsın,şaka yaptığım şey başka birşey ve çok gereksiz birşeye şaka yapmıştımİnanmadım şahsen. Bana yapılsa senle değil barışmak direkt engellerdim her yerden. Hem yanlışlıkla diyorsun hem de şaka diyorsun.
Olsun bir kere güven sarsmışsın.şaka olarak dediğimi kim söylemiş
o başka konu,o olaydan sonra olan bi konu o şaka olayı
sen yanlış anlamışsın,şaka yaptığım şey başka birşey ve çok gereksiz birşeye şaka yapmıştım
burada onlar sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsun,onlarda banaa yapmıştı öyle şeylerOlsun bir kere güven sarsmışsın.
Benden biri 50 tl mi alıp kendine kullansa onunla ilişkimi kesme noltasına gelirim. Bir kere daha saçma bir şey yaparsa asla konuşmazdım.
Sevgi duası varmı ki? Varsa benim adıma oku kızlar sevsin beni.Allahın her duruma karşı kabul ettiği bir dua olduğunu bilmiyorum ama içtenlikle edersen neden olmasın?
Bıraksan da şuana kadar affetmeyen hiç affetmez zaten.burada onlar sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsun,onlarda banaa yapmıştı öyle şeyler
sanırım gerçekten peşini bırakmam gerek
Bizde adamdan çok ne varKonuşmak istemiyorlarsa zorlama, 80 milyonu aşkınlık ülkede 2 kişiye takılmaya gerek yok. Bugün onlar gider yarın başkası gelir.
Ben okumam sen oku ne kadar içten okursan o kadar çabuk kabul olur.Sevgi duası varmı ki? Varsa benim adıma oku kızlar sevsin beni.
Ama çok güçlü okuma, ömrümün sonuna kadar evlenip boşanmıyım.
Ne olur sen oku benim için. Ben okuyamam anlıyosun sen.Ben okumam sen oku ne kadar içten okursan o kadar çabuk kabul olur.
Tamam okucamNe olur sen oku benim için. Ben okuyamam anlıyosun sen.ahahdhaba
Belki tanrının sevdiği kulsun nerden bilem.
Her şeyi dine bağlamanız anlamsız. Barışmak istiyorsanız gidip konuşun.müslüman olarak yazıyorum
bir arkadaşımla barışmak için önerebileceğiniz dua varmı?
Nasıl bir şaka ?eskiden bana 50 tl vermişti git bunu oyun hesabıma yatır demişti,yanlışlıkla kendi hesabıma yatırmışım dolandırdın beni diye bağırmaya başladı,parasını geri verdim özür dileştik konu kapandı,konu kapanmasına rağmen aralıkta bir şaka yaptım diye onu sebep olarak görüp küsmüşlerdi asdfsadfadsfsadf
ki sıkıntı şurada,şaka yaptığım kişiden özür dileyip affolmama rağmen küstüler
Adam şaka yaptım , küstüler diyorlar. Sonunda random atıyor.Bu konu sahibi dersi kaynatmaya çalışan kişi galiba.
Konunun troll olduğunu düşünüyorum.
İşin içinde Faiz var zor kabul olur dua.Abiye borcunu ödetme duası var mı peki 20 lira mı aldı vermiyor verirse 40 olarak alcam parasız geçen günlerime saysın![]()