Ben okumam sen oku ne kadar içten okursan o kadar çabuk kabul olur.Sevgi duası varmı ki? Varsa benim adıma oku kızlar sevsin beni.
Ama çok güçlü okuma, ömrümün sonuna kadar evlenip boşanmıyım.
Ben okumam sen oku ne kadar içten okursan o kadar çabuk kabul olur.Sevgi duası varmı ki? Varsa benim adıma oku kızlar sevsin beni.
Ama çok güçlü okuma, ömrümün sonuna kadar evlenip boşanmıyım.
Ne olur sen oku benim için. Ben okuyamam anlıyosun sen.Ben okumam sen oku ne kadar içten okursan o kadar çabuk kabul olur.
Tamam okucamNe olur sen oku benim için. Ben okuyamam anlıyosun sen.ahahdhaba
Belki tanrının sevdiği kulsun nerden bilem.
Her şeyi dine bağlamanız anlamsız. Barışmak istiyorsanız gidip konuşun.müslüman olarak yazıyorum
bir arkadaşımla barışmak için önerebileceğiniz dua varmı?
Nasıl bir şaka ?eskiden bana 50 tl vermişti git bunu oyun hesabıma yatır demişti,yanlışlıkla kendi hesabıma yatırmışım dolandırdın beni diye bağırmaya başladı,parasını geri verdim özür dileştik konu kapandı,konu kapanmasına rağmen aralıkta bir şaka yaptım diye onu sebep olarak görüp küsmüşlerdi asdfsadfadsfsadf
Mesaj otomatik birleştirildi:
ki sıkıntı şurada,şaka yaptığım kişiden özür dileyip affolmama rağmen küstüler
Adam şaka yaptım , küstüler diyorlar. Sonunda random atıyor.Bu konu sahibi dersi kaynatmaya çalışan kişi galiba.
Konunun troll olduğunu düşünüyorum.
İşin içinde Faiz var zor kabul olur dua.Abiye borcunu ödetme duası var mı peki 20 lira mı aldı vermiyor verirse 40 olarak alcam parasız geçen günlerime saysın![]()
Parasız geçirdiğim bazı arkadaşlar çağırınca gidemediğim günlere saysınİşin içinde Faiz var zor kabul olur dua.
Bence duanı ayrı ayrı cami imamlarına okutursan isteğin gerçekleşir.