Barış Özbek Galatasaray'dan ayrılıyor!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Barış Özbek, Almanya’da yayın yapan "Kicker" dergisine verdiği röportajda, sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılmak istediğini ve hedefinin Bundesliga’ya dönmek olduğunu açıkladı. Barış, Galatasaray’daki kötü gidişat ve derbi ile ilgili de açıklamalar yaptı.

baris_RMM7B.jpg


Dört sezon önce Karl-Heinz Feldkamp’ın Almanya 2. Ligi’nden getirdiği Barış Özbek yol ayrımına geldi. Son günlerde adı sıkça Bundesliga kulüpleriyle anılan genç oyuncu, "Kicker" dergisine verdiği röportajda ayrılık sinyalleri verdi.

"YENİ BİR LİG İSTİYORUM"

Kicker editörünün "Dört yıllık serüven sonrasında Galatasaray’da bir gelecek görüyor musunuz?" sorusuna Barış, "Doğrusunu söylemek gerekirse hayır. Dört yıllık Galatasaray dönemi yeterli. Yeni bir hedef, yeni bir mücadele, yeni bir lig istiyorum. Dört yıl önce Rot Weiss Essen’den geldim ve burada şampiyon oldum" şeklinde cevap verdi.

"BURADA OYNADIĞIM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"

Galatasaray’a geldiği için hiç pişman olmadığını söyleyen Barış, "Galatasaray çok büyük bir kulüp, UEFA ve Süper Kupasını almış bir kulüp. Burada oynamayı başardığım için çok gururluyum. Ancak Bundesliga beni cezbediyor. Statlardaki atmosfer mükemmel. Ailem de hala orada yaşıyor. Yuvama dönmek istiyorum." dedi.

"TÜRKİYE'DE İKİNCİLİK DE BAŞARISIZLIK"

Galatasaray’daki kriz ile ilgili de açıklamalarda bulunan Barış, "Geçen sezon da işler iyi gitmedi ama o zaman üçüncü olmuştuk. Aslında bu da yeterli değildi. Türkiye'de ikincilik bile başarısızlık sayılıyor. Dört yıldır burdayım, altı teknik direktör ile çalıştım. 2008’de şampiyon olan takımdan dört-beş oyuncu kaldı. Bu normal değil. İstikrar yok" şeklinde konuştu.

"MİSİMOVİC İLE HALA GÖRÜŞÜYORUM"

Galatasaray’dan Dinamo Moskova’ya transfer olan Zvjezdan Misimoviç ile hala görüştüğünü söyleyen Barış, "onunla iyi anlaşıyorum. Çok iyi bir oyuncu ama Türkiye’de bazı şeyler farklı. Burada hiç gerçek yerinde oynamadı" dedi.

"BU MAÇ SON ŞANSIMIZ"

Derbi ile ilgili konuşan Barış, "Bu maç bizim son şansımız. Sadece taraftar değil, biz de çok üzüldük. Taraftarımıza bir borcumuz var, çünkü bizi zor döneme rağmen hep desteklediler" dedi.

NTV Spor
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Tamam Galatasaray'ın oyuncusu değil kabul ama en azından Sarp'tan iyi diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum :D
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Bundesliga'ya dönmek istiyorum derken Bayern Münih, Schalke gibi takımların oynadığı ligi kastetmiyorsundur umarım. :D
 
Üst