Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sene askeri liseler mülakatlarına gireceğim ve barfix çekemiyorum . Nasıl geliştirebilirim kendimi ? önümde 1 ay var ve 1 ayda 8 tane çekmem lazım yardımlarınızı bekliyorum
2 hafta inşaatta çalış manyak kol kası yaparsın Bence yakınınızda olan parkta yavaş yavaş barfiks çekmeye başla 2 idi 3 tü 5 ti yavaş yavaş artırırsın Arkadaşın dediği gibi mekik çekmeyi de unutma
Askerde herkesin baş belası
Kol kaslarını güçlendir ence ,vakit kaybetmeden hergün çalışmaya başla,her 3 günde ;bir tane artır en azından.
Geç kalırsan zorlanırsın.Bir de onlar tam standartlara dikkat eder,o yüzden sen de dikkat et.
Aha başımın belası barfiks
İnce tavsiyeler vereyim
Hiç çekemiyorsan barda asılı kalabildiğin kadar kal.
Sonra birinin yardımıyla(ayaklarından destekleyerek olabilir) yukarı kadar çık. sonra yavaşça kontrolü kaybetmeden aşağı bırak kendini.(kollarına yük binsin.)
Birde barda asılıyken kendini hafif hafif çek bırak.
Bu yöntemler geliştirir.
önemli olan barfikste aslında kol kası değil omuz ve sırttır eray045 de dediği gibi asılı kal ve askeriyede 2 türlü barfiks vardır yada ben öyle hatırlıyorum biri bel vurdurarark barfiks çekme diğeri(mülakatta istenen)nizami barfikstir nizami barfiks avuç içleri dışa veya içe bakıcak şekilde artık sen nasıl rahat ediyorsan göğüs kafesini bara değdirmekle çekilir şekille şöyle gösterebiliriz,