Baptista Neden Gelmiyor?

emreiii

Doçent
Katılım
30 Temmuz 2008
Mesajlar
779
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
"Türkiye Ligi ikinci kalite. G.Saray'a gidersem, milli takıma almazlar" diyen Baptista'yı menajeri, Elano örneğiyle motive etmeye çalışıyor: "O, Brezilya için İstanbul'a gitti ve Dünya Kupası'nda da oynadı"

74780107766.jpg


İki yabancı transferini bitirmek ve taraftarın yeni yıldız beklentisine son noktayı koymayı hedefleyen Galatasaray'ın bir numaralı hedefi Julio Baptista, nuh diyor peygamber demiyor! Kulübü Roma'nın Galatasaray ile bonservisi için 5 milyon Euro'ya anlaştığı Brezilyalı yıldızın sıkıntısının alacağı yıllık ücret değil milli takımda forma giyememek olduğu ortaya çıktı. Türkiye Ligi'ni Avrupa arenasından uzak gören ve ikinci sınıf olarak kabul eden sambacı menajerine "İstanbul'a gidersem, milli takıma çağırmazlar" dedi. Oyuncusunun Galatasaray'da forma giymesi için çaba gösteren menajer Lucci ise "Elano, milli takımda forma giymek için Galatasaray'ı tercih etti ve Dünya Kupası'na gitti. Asıl Roma'da kalırsan milli takıma gidemezsin" yanıtını verdi. Genoa'nın da talip olduğuı Baptista'ya Galatasaray'ın önerdiği 3 milyon Euro'yu hiçbir Serie A takımının ödemeyeceği öğrenildi.

RANİERİ KAPIYI GÖSTERDİ

Roma Teknik Direktörü Ranieri de dün Baptista ile yaptığı görüşmede, Brezilyalı oyuncuyu yeni sezonda 11'de düşünmediğini ve yıllık ücretinin yüksek olmasından dolayı kulübede oturtmak istemediğini söyledi ve kibarca kapıyı gösterdi.

Kaynak
 

SwateR

Rektör
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,201
Reaksiyon puanı
662
Puanları
113
Dediği lafa bak. Türkiye ligi ikinci kaliteymiş. Sen kendine bak zibidi. Zorla getiren mi var.

Bu saatten sonrada gelme zaten. :mad:
 

eray045

Rektör
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
tam Türkiye ligi topçusu ama 27 yaş üstü brezilyalı futbolcuları hiç sevmiyorum
 
Üst