Bannerlorddan Beklediğimiz Asıl Olay

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Şimdi kaç yıldır bu oyunu bekleyenlerimiz var ben de dahil olmak üzere. Büyük umutlarla bekledik ve elimize geçenler ise yeni harita, yeni arayüz, biraz grafik iyileştirmesi. Bunlardan çok daha fazla zevk veren warband modları var bence. Böyle saçma bi şekilde warbandın modlanmış halini piyasaya sürmek yerine biraz uğraşıp şöyle bi 5-10 kişi beraber aynı haritada oynayabileceğimiz bir co-op modu getirseler fena olmaz mıydı?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Oyun tam anlamıyla çıkmadı henüz, oyun çıkmadan co-op söylentileri vardı. Oyunun tam sürümü çıktığında bence co-op da çıkabilir.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Dediklerine katılıyorum dostum yıllardır oynuyorum oyunu önceden TaleWorlds 'da oynadım şimdi iste Steam'de 1.5k saatim var. Gerçekten oyunu hiç beğenmedim grafikler, karakterler , arayüz hiç gözüme hitap etmedi beklentiyi karşılamadı benim görüşüm bu tabi daha oyun yeni erken erişim de ama yıllardır bekleyip böyle bana göre "vasat" bir oyun çıkartmaları çok komik 1-2 video izleyip kapattım oyunu para vermem bu oyuna asla Warband bile aşırı zevk veriyor kat kat diğer arkadaşları bilemem.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Oyun tam anlamıyla çıkmadı henüz, oyun çıkmadan co-op söylentileri vardı. Oyunun tam sürümü çıktığında bence co-op da çıkabilir.
Arkadaşımızın da dediği gibi. Oyun tam anlamıyla bitmiş değil. Beta sürecinin sonunda CO-OP özelliği oyuna eklenecek diye biliyorum. Sadece bu da değil :)

Tabi genel olarak yapılan eleştirilerde oyuncular bir miktar haklı. Bu kadar zaman sonra çok daha iyi bir oyun ile karşılaşabilirdik belki fakat yapımcı firmanın bu süreçte ne tür badireler atlattığı hakkında bir fikrimiz yok.

Ki firma bu oyun için gereksiz beklentilere de sokmuş değil.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
oyun cok hizli duzeltiliyor ve gelisiyor. her gun yama cikariyorlar.

videolardan bakiyorsaniz guncel olmasina dikkat edin. torrentten deniyorsaniz da ilk gunku hali o.