Banner Tavsiyesi

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba..
Aslında burda sizden bir banner yapmanızı değilde hayal gücünüzden faydalanmak için konuyu açmaya karar verdim. Altın gümüş gibi takı ürünlerinin satıldığı bir site için 900*200 ebatlarında banner tasarlamam gerekiyor. Örneklerini incelediğimde sürekli fikir değiştirip duruyorum. Hep başladığım yere geri dönüyorum. Böyle bir site için önerdiğiniz banner şekli nasıl olabilir?

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
altn.png

Gibi ? :D

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Güzel çalışma olmuş eline sağlık. Aslında düşündümde sorduğum soru biraz eksik olmuş. Sitenin Banner harici bölümünü görmeden fikir istemek çok yanlış olur. Sitenin Banner harici bölümünü ekleyip öyle sorayım.
14541.jpg
Sitenin indexi bu. Reklam olmasın diye site adı ile ilgili bölümleri kapattım.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
altnyeri.png

Site renklerinden baya uçuk oldu :D

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
evet banner site renklerine baya fransız kalmış. tşk ler yinede :D

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Selamlar sana bir logo yaptım ancak ben bu logoyu sade kullanırım bana soracak olursan sadece altın yeri yazısı şeklinde olabilir.yüzükle bilezik hoş olmadı gibi veya oraya sitenin lansmanını yansıtıcak görseller eklenebilir.. :)

2jfnk07.jpg

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Üstadım emeğine sağlık. Ama senin gibi bir Photoshop dehasından daha iyi performans beklerdim :D Şaka bi yana eline sağlık. Ben Jewelry Templates leri inceledimde, adamlar dehşet tasarımlar yapmış. Ben çalışmaya devam ediyorum.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
son olarak ulaştığım banner :D Şimdi eli ayağı düzgün bir logo kaldı.
bannerbgx.jpg