- Reaksiyon puanı
- 5,646
1 değil 2 hesap açmış olmayasın.bunu uyguladım akıllı kardeşim 5 gün ban yeyince bole yapıp kullanmıştım
1 değil 2 hesap açmış olmayasın.bunu uyguladım akıllı kardeşim 5 gün ban yeyince bole yapıp kullanmıştım
format tan fark edemesiniz size şimdi bişey diyecem ben ilk defa hesap açtım ama açmadım ki açtım cevap ne?Tabi onu yapınca biz fark edemiyoruz sanıyorsunuz galiba.
1 değil 2 hesap açmış olmayasın.
farkettiyseniz ben nasısı açtım ???Tabi onu yapınca biz fark edemiyoruz sanıyorsunuz galiba.
Acemi şansı.farkettiyseniz ben nasısı açtım ???
hani dostuk hemen düşman olduk zaten bekliyordum@SPRONZ, ve diğer eleman siz insanı forumdan soğutursunuz daha da bir şey demiyorum.
bencede1 değil 2 hesap açmış olmayasın.
Bahsettiğin hesapla aynı gün başka bir hesap daha çakışmış. Yani 2. bir hesabın olduğunu gizlemenin anlamı yok.hayır 5gun ban yeyince açmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende haklısın@SPRONZ, Ben dostuz falan dediğimi hatırlamıyorum.
Melih bak uçuyorsun füüüüüüüüü.yani beni banlasanızda fayd a etmez
Anlamsız ve alakasız yorumlar yapmaya devam edersen uyarı yakında gelecektir.bir günde 4 tane windowz 10 isosu indirdim bende bi hal oldum ya 3 korsan 1 tanesi orjinal
bence bu gelmeli @Creative
aklıma gelmişken bitane daha korsan windows 10 isosu indiriyom buda 5
yok hani ben korsan windows 10 isosu indiriyomya onu diyom indiremezmiyim yapan kişi mükemell şuan onun işletim istemini kullanıyom korsan paylaşım açık olsaydı paylaşacaktım linki : düzenledim : yapan kişinin kanalı 20b abone bunun isosunu paylaşimi zaten çok iyi ama izin vermiyorsanız paylaşmayimAnlamsız ve alakasız yorumlar yapmaya devam edersen uyarı yakında gelecektir.
Melih yakaladım seni.yok ben
yok hani ben korsan windows 10 isosu indiriyomya onu diyom indiremezmiyim yapan kişi mükemell şuan onun işletim istemini kullanıyom korsan paylaşım açık olsaydı paylaşacaktım linki
Melih yakaladım seni.
Yorumları anlaşılması zor bir üye vardı onu hatırlattın. Bu yüzden onun adını kullandım.melih?