Banlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fantoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Uçuşan Üyeler başlığında dolaştım bir süre de, ne kadar çok üyeye bilet kesilmiş hayret.
Multi hesaba filan ne gerek var anlamadım.
Millet multi'den bayılmış.
Bir isim kesmiyor mu milleti?
Reklamcılar, küfürbazlar hep ilerlemiş.
Hayırlısı.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hak eden uçuruluyor..

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cübbeli hoca ne diyordu ? cehennem ateş pahası herkes koşuyor, cennet bedava gelen ama yok. tek üyelikle takıl zevkini çıkar işte :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Dikkat etmek lazım hal hareketlere mazallah :D

dauutt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hakedeni banlıyorlar.... kuru kalabalığa lüzüm yok :)

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Benle beraber kardeşimde kullanıyor o da gün gelir üye olur diye düşünüyorum şimdi buna yapılabilecek birşey var mı? :)

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkdaslar nasil anliyosunuz multi üyelik oldugunu???
IP den desem, herhalde bu forumda gezen birinin ip sini gizleyecek kadar zeki olmasi gerek, yoksa degilmi :)

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mevlana'nın "Gel ne olursan ol yine gel" sözünden yola çıkılarak,bence multiden banlanma kaldırılmalı. Mantıksız geliyor. Forum kurallarına uymayı taahhüt eden her banlı üye yeni bir üyelikle temiz bir sayfa açmalı. :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Forum kurallarını hiç okumadım ama banda yemedim hiç. İnsan gibi davranırsanız, başkalarına saygısızlık etmezseniz, Türkçe yazım kurallarına uyarsanız, yasadışı paylaşım yapmazsanız, yada abuk subuk hepsi kırmızı harf büyük yazı yazmazsanız kimsenin gelipte ban atacağını zannetmiyorum.

Ban yiyen üyeler genelde cs serverı zannediyorlar burayı, banlanayım modeme res yeni üyelik bitti :P

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
uçuşan üyeler konusu nerede :) merak ettim

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Banlanmaya multi üyeliğe çözümmü istiyorsunuz öneri benden sizde tartışın.
Banlanma keyfi değil aşağılayıcı şekilde veya aniden olmasın ve en azından bir linkte tartışılır biçimde olmalıdır. Banlanan kişiye söz hakkı verilmeli ve bu iş bir kurul tarafından yapılmalıdır.
Sdn büyük bir forumdur ama tasavvuf sitesi değildir yani üyeler tek bir çizgi içinde olma zorunda değildir yazılarına geçmedikçe sağcı solcu dinli veya dinsiz olabilirbunların biri bahane edilerek banlama olması ne kadar doğrudur.ancak görünmeyen kurallar ortaya konur site şu görüşte şu inanç yapısındadır sair katılımcılar devre dışındadır ibaresi konur ve tüm yorumlar bunların doğrultusunda yapılır.
Site işi emek işidir ve ücretsizdir katılımcılar bu uğraşılara menfaatsiz iştirak ederler.
Sonuç olarak Sdn bunları göz önüne aldığında kimsenin multi üyeliğe ihtiyacı olmaz
Bunun haricinde değinmediğim hakaret ki kültür işidir reklam ise acemilerin işi
ha birde ayrı bir bölüm bu tür tartışmaların sadece ilgili tarafların katılabileceği ek şifreli
problemin çözümü budur

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bi bilette bana kesilcek galiba, bekliyorum.

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 01:57 ----------

ya bisi soriyim bu cift uyelik diyorsunu ya ipden mi anliyorsunuz, zira yurtta internet kullananlarin cikis ipi hep aynidir, yada bi evde uc bes kisinin cikis ipi aynidir.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bi bilette bana kesilcek galiba, bekliyorum.

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 01:57 ----------

ya bisi soriyim bu cift uyelik diyorsunu ya ipden mi anliyorsunuz, zira yurtta internet kullananlarin cikis ipi hep aynidir, yada bi evde uc bes kisinin cikis ipi aynidir.

Zannetmiyorum.yoksa aynı pc kullanan bir sürü kullanıcı var.Sorun multi üyelikte değildir bizlerinde kendi sitelerimizde yönetici olarak ayrı kullanıcı adımız vardır yönetici tartışmalara katılıp taraf olmaz diğer nickle konu açar tartışır..Zaten bir bölümde kim kimdir elli tane isimle de açsan bilinir.Ama sadece sataşmak için huzursuzluk için birkaç konu mesaj için bu yönteme başvurulursa bu gayriahlakidir.

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bencede yasaklanan üyeye en azından bi söz hakkı verilmeli.

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Daha bu sabah birisi bana hakaret etmişti, derdi ne bu insanların anlamak mümkün değil.Fikirlerimizi de söylemek suç oldu