- Reaksiyon puanı
- 1,491
İlk önce Akbank derken şimdi de Ziraat Bankası, artık şahsen bana bankalar bile güven vermiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Akbank bence uzun sürdü 2 günlük bir kesinti çok fazla bir banka için.Bankalar en fazla siber saldırıya maruz kalan kurumlar. BT ekipleri 7/24 çalışıyor.
arızalar normaldir, hemen çözülmüyorsa sorun vardır.
2 gün çok fazla.Akbank bence uzun sürdü 2 günlük bir kesinti çok fazla bir banka için.
Bence de, umarım Ziraat Bankası da aynı şekilde 2 gün kapalı kalmaz.2 gün çok fazla.
Maksimum 1-2 saat sürmesi normal kabul edilir.
bence 4-5 saat kapalı olabilir. gece saatlerinde mesela.Bence de, umarım Ziraat Bankası da aynı şekilde 2 gün kapalı kalmaz.
tosuncukla alakalı değildir sanmam.Bence bu işler teknik hatadan fazlası. Hem de Tosuncuk ülkeye girince olmaya başladı. Bir şeyler dönüyor da ne bakalım zaman gösterecek.
Peşpeşe gelince insanlarda korku oluşturdu. Yoksa arada yoğunluk kaynaklı problemler olabiliyordu zaten. Akbank olayı aşırı ciddi bir şeydi sadece ancak diğer bankaların bu derece ciddi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bu tarz sorunlara karşı en iyi çözüm birden fazla banka ile çalışmak. Birinde problem olursa ötekilerden devam.İlk önce Akbank derken şimdi de Ziraat Bankası, artık şahsen bana bankalar bile güven vermiyor siz ne düşünüyorsunuz?
yularıdaki video da anlatmış adam. akbank ı canbankPeşpeşe gelince insanlarda korku oluşturdu. Yoksa arada yoğunluk kaynaklı problemler olabiliyordu zaten. Akbank olayı aşırı ciddi bir şeydi sadece ancak diğer bankaların bu derece ciddi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bu tarz sorunlara karşı en iyi çözüm birden fazla banka ile çalışmak. Birinde problem olursa ötekilerden devam.