Banka kartı sorunsalı

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhaba dostlar

Yapıkredi ve Iş bankasından tl card çıkartacağım kardeşime ammavelakin garanti bankası bana çalışması gerek dedi? Bende afalladım hani ne alaka banka kartı bu içine para atmadan bir halt yapamıyorsun benim de var ve bana hiç sorulmadı. Bu sorun yapıkredi veya iş bankasinda olur mu acaba

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Merhaba dostlar

Yapıkredi ve Iş bankasından tl card çıkartacağım kardeşime ammavelakin garanti bankası bana çalışması gerek dedi? Bende afalladım hani ne alaka banka kartı bu içine para atmadan bir halt yapamıyorsun benim de var ve bana hiç sorulmadı. Bu sorun yapıkredi veya iş bankasinda olur mu acaba
iş bankası ilk imza kart var onda hiç kesinti olmuyor ve eft havale falan yapabiliyirorsun (iban nosu var )

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Her hangi bir bankaya gideren "banka kartı çıkarttırmak istiyorum vadesiz hesap ile" dersen yaparlar. Garantinin personeli ile bir iletişimsizliğiniz olmuş.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bazıları çok kıl. Kadıköy İş Bankası'na vadesiz hesap açmak için gitmiştim. Müşteri temsilcisi şu ilçede oturuyorsunuz neden Kadıköy'de açıyorsunuz? Hesabı ne için kullanacaksınız? vs... gibi sorular sormaya başlayınca dayanamayıp sana ne y...k... deyip ortalığı ayağa kaldırdım. Şube müdürü gelip sakinleştirmişti beni.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
İnanın hepiniz haklısınız.. belki de dediğiniz gibi iletişim sorunu oldu tekrar baska bir şube de deneyeceğim saçmalık yani vadesiz banka kartı için çalışmak gerek diyeni ilk kez duydum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın iş bankası ve yapıkrediye gideceğim garanti soğuttu beni