Hangi kredi kartı iyidir

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhaba dostlar

ben aktif olarak 2 banka ile çalışıyorum mecburi isim vermek zorundayımki onları önermeyin ? garanti ve ziraatı aktif kullanıyorum 3 bir karta ihtiyacım var mecburi yapıkredi den nefret ediyorum. Geriye iş bankası akbank ve finansbank kalıyor sanırım sizce hangisi mantıklıdır

ozkanvurgun43

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Merhaba dostlar

ben aktif olarak 2 banka ile çalışıyorum mecburi isim vermek zorundayımki onları önermeyin ? garanti ve ziraatı aktif kullanıyorum 3 bir karta ihtiyacım var mecburi yapıkredi den nefret ediyorum. Geriye iş bankası akbank ve finansbank kalıyor sanırım sizce hangisi mantıklıdır
İşbankasının maximum programı bildiğim kadarıyla daha yaygın.Bim gibi büyük zincirlerde falan puan kazanılır harcanabiliyor.Ben işbankasını öneririm.Aidatsız kartları da var puan kazanılabiliyor onlara da.Ama başvuru için şubeye gitmek gerekiyor.

ozkanvurgun43

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Ayrıca Kuveyt Türk'ün kredi kartlarını da öneririm.Her harcamaya altın puan kazandırıyor.Altın puanlar her 10 TL olduğunda altın hesabınıza geçiyor.Yıl içerisinde her ay en az 200 TL harcama yapan ve ödemelerini hep düzenli yapanlara yılda 1 defa 50 TL lik altın da alabilirsiniz.Kartın aidatı yok.Diğer bankacılık işlemleri de ücretsiz (mobil uygulamadan).

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
İşbankası maximum iyidir .

bende yapıkredi akbank ve işbankası maximum k.kartı kullanıyorum

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Benim bulunacağım tavsiye şu muhtemelen bonus ve ziraat MasterCard’tır birde visa edinin kampanyalar olabiliyor.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Hepsi aynı gönül ister ki kullanmamak :) ama iş bankasının daha yaygın olması kaynaklı tercih edilebilir.