Banım açılsın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bannedyandere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bannedyandere

SDN Okuru
Ben hiçbir zaman hiçbir yerde "BABAPURO-baban", "bAbApuro", "babapuro", "babapuroh", "babapuro sdn forumda" tarzında nickler kullanmadım. Fakat IP mi aynı denk geldi ne olduysa babapuro denen şahıs yüzünden 3 yıldır kullandığım hesabım uzaklaştırıldı, büyük ihtimalle bir yanlış anlaşılma oldu, eğer buna da inkar edecekseniz umrumda bile değilsiniz. Aslında daha önce bu konuyu açmıştım ancak üzerinden aylar geçtiği ve kimse ilgilenmediği için o konunun üzerine bunu açmak durumunda kaldım. Creative hocam bir kanıt gösterdi ama o kişilik VPN kullanıp benim IP'mi kullanarak hesap açıp beni banlattırmış da olabilir şüpheli çünkü.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
IP Adreslerine bakılıyor, VPN olsa zaten 2km öteden belli oluyor VPN olduğu. Merak etme biz kontrollerimizi doğru ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

B

bannedyandere

SDN Okuru
IP Adreslerine bakılıyor, VPN olsa zaten 2km öteden belli oluyor VPN olduğu. Merak etme biz kontrollerimizi doğru ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
Ama bunda bile yanlış anlaşılma olabiliyormuş demek ki çünkü benim 3 yıldır kullandığım hesap elin adamı yüzünden banlandı yine de benim sadece kendimi boş boş savunmaya çalıştığımı düşünüyorsanız benim umrumda olmayacak, her türlü küfür, linç ve küçük düşürücü her söyleve açığım.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Davranışları hiç benzer değildi bencede bir yanlış anlaşılma olabilir ayrıca neden yapsın ki böyle birşey

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
her türlü küfür, linç ve küçük düşürücü her söyleve açığım.
Sana yada bir başkasına bu platform üzerinde kim küfür etmiş, nasıl bir ortam sanıyorsunuz burayı?

Daha önce açıklamamı yaptığımı düşünüyorum. IP Adresini gizli olarak tuttum, istersen açık açık söylerim ancak oda bize yakışmaz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Biraz araştırma bile yaptığımda kendiniz ile çeliştiğinizi görüyorum. Multi olarak hesap açmadım diyorsunuz ancak daha dün tarihi ile yine giriş yapmaya çalışmışsınız.

chrome_qHNktr1zyU.jpg

Yani hiç boşuna VPN di oydu buydu kendimizi yormayalım. Ne sen yorul, ne de biz..

Kurallarımızda açık ve net şekilde belirtilmiş.
16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Sağlıcakla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...