• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bandicam mı Obs mi

The Medic

Profesör
bandicamı ve OBS yi kullanmış olarak söylüyorum,bandicam oyunun fps ini düşürmeden oyunun fps inde video çekebiliyorken niye obs bu değeri 2 kat düşürüyor
örneğin bi oyunda 60 fps alıyorsam obs yi açar açmaz o 30-25 fps e düşebiliyor hatta daha beter.bunun bir çözümü varmıdır?

bandicamı ve OBS yi kullanmış olarak söylüyorum,bandicam oyunun fps ini düşürmeden oyunun fps inde video çekebiliyorken niye obs bu değeri 2 kat düşürüyor
örneğin bi oyunda 60 fps alıyorsam obs yi açar açmaz o 30-25 fps e düşebiliyor hatta daha beter.bunun bir çözümü varmıdır?
Sistemin kötüdür tahminen. Sistemini belirt. Ve OBS kalite için cok uğraştığından sistemi biraz yoruyor. Sistemini belirtirsen bir tercih yapabilirim.

İyi sisteminiz varsa kesinlikle OBS, yoksa Bandicam. :(

OBS öneririm.

iyide bandicamı 1080p 60fps çekerken neden obs de 720p 30 fps kasıyor

Bandicam ile İntel E2200 , İntel GMA 3100 , 2GB Ram'li PC'emde Bandicam ile 720P 30FPS rahat bir şekilde ekran kaydetmiştim :)

yok ki ben ne kullanıyorum firefox 78.2 esr kullanıyorum 70.5 esr alt kullanma kısıtlama uyarısı geliyor

Tabiiki OBS fakat sisteminiz kötü ise kasar videolar yaşadığım için biliyorum sisteminiz kaldırıyorsa kesinlikle OBS yoksa bandicam veya movavi screen recorder kullanabilirsiniz