Bana xperia z5 Compact bulabilir misiniz?

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Evet özelliklerine göre çok performanslı ve çok yönlü bir telefon ancak araştırmalarıma rağmen piyasada bulamadım.
-snapdragon 810 işlemci
-2 gb ram
-ıp 68 suya ve toza dayanıklılık
-parmak izi okuyucu
-iyi kamera ve sony severler için güzel bir tasarım...
Dediğim gibi kanalda kutu açılımını buldum fakat internette herhangi bir yerde satışına rastlamadım bulanlar bana link verebilir mi? Veya hala teknosa,bimeks gibi mağazalarda kalmış mıdır ?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bulamazsın büyük ihtimal
X compact alabilirsin onun yerine

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bulamazsın büyük ihtimal
X compact alabilirsin onun yerine
işlemciden tedirginim 650 var birde (çok işe yaramaz ama) su ve toza dayanıklılık var ya ayrıca z5 compactı bulursam uygun fiyatlı olabilir diye düşündğm ama güzel öneri teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
işlemciden tedirginim 650 var birde (çok işe yaramaz ama) su ve toza dayanıklılık var ya ayrıca z5 compactı bulursam uygun fiyatlı olabilir diye düşündğm ama güzel öneri teşekkürler
SD650 CPU olarak 810 ayardında gibi gibi aslında 810 dhaa güçlü diyeyim ben sana ama ısınınca bu performans haliyle düşüyor. X compact akıcı bir deneyim sağlar ondan şüphen olmasın. 3GB ramde var cihazda

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
SD650 CPU olarak 810 ayardında gibi gibi aslında 810 dhaa güçlü diyeyim ben sana ama ısınınca bu performans haliyle düşüyor. X compact akıcı bir deneyim sağlar ondan şüphen olmasın. 3GB ramde var cihazda
Çok doğru söylüyorsunuz rakam bana büyük gelince bu işlemcideki ısınma sorununu unuttum.ayrıca dediğiniz gi üç gb ram var ayrıca daha güncel bir telefon teşekkürler

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Çok doğru söylüyorsunuz rakam bana büyük gelince bu işlemcideki ısınma sorununu unuttum.ayrıca dediğiniz gi üç gb ram var ayrıca daha güncel bir telefon teşekkürler

Ayrıca x compact'ın kamerası da videoda 4K çekmemesinin dışında tamamen Xz kamerası ile aynı (segmeantasyon için 4K yı kısmışlar, yoksa işlemci de 4K çekmesine müsade edecek güçte)

Madem z5 compact arıyordunuz boyut problem değil diye düşünüyorum ve x compact alın pişman olmazsınız diyorum

furkankiyak2002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet özelliklerine göre çok performanslı ve çok yönlü bir telefon ancak araştırmalarıma rağmen piyasada bulamadım.
-snapdragon 810 işlemci
-2 gb ram
-ıp 68 suya ve toza dayanıklılık
-parmak izi okuyucu
-iyi kamera ve sony severler için güzel bir tasarım...
Dediğim gibi kanalda kutu açılımını buldum fakat internette herhangi bir yerde satışına rastlamadım bulanlar bana link verebilir mi? Veya hala teknosa,bimeks gibi mağazalarda kalmış mıdır ?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Teknosayı bilmem ama bimekse bakmanızı öneririm ben z5 imi oradan almıştım yakınlarda