emrecan.1995
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar uni. ogrencisiyim bir kızı 7 aydır seviyorum ama 2-3 aylık bir başkasıyla ilişkisi oldu 3 ay öncesinde ben gittim kıza acildim kız bir hafta sonra bana yaklaşmaya basladi ama ben çok soğuk davrandım hiç ilişki hakkında konuşmadım 1 hafta böyle yürüdü sonra kiz eski sevgilisi ile biraz yakın durunca ben de tersledim ve aramız bozuldu ve 1 hafta sonra bana şunları söyledi. 'Cok yanlis zamanda çıktın hem de çok yanlış sanmaki bu kız sevmiyor böyle ters ters konuşuyor ama bu benim içinde zor ben seninle birlikte olursam okulda adim çıkar okuldan kimse olmaz' dedi bunları 2 ay önce söyledi. Tabi bende ısrar ettim usteledim benden biraz zaman istedi ve bende onu kendi haline bıraktım. Ben kıza soguk davraninca kız da bana soğuk davrandı aramızda soğudu bu arada tabi kız bende bir umut göremeyince yaklaşık 1 aydır dışardan bir erkek arkadaş edinmiş biliyorum onu sevmiyor sadece arabası olduğu için onunla birlikte şimdi 3-4 ay buralarda olmayacak , 3-4 ay sonra gelince ben kızla tekrar konuşmayı düşünüyorum ama bu sefer adam gibi konuşup fazla ustelemicem... bana biraz taktik verin sizce nasıl bir yöntemle konuşayım bir başka kız falan da demeyin ben bu kızı ilk gördüğüm andan beri seviyorum Gökhan tepe demiş ya 'her ne yasadiysan farketmez ben çok sevdim' benimkiside oyle