Bana öyle birşey deyin ki

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugüne kadar ne android kullandım nede ıos şimdi ki telefonum wave 2 yani bada işletim sistemi kısaca berbat. neyse telefondan istediklerimi soyleyeyim.
-kasma donma asla olmasin
-istedigim gibi oyun oynayabiliyim
-saglam olsun
-kamerasi iyi olsun
fiyat onemli degil
bana oyle bisey deyin ki gidip onu alayim

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Android İşletim Sistemli,800 lira üzeri bütün telefonlar senin işini fazlası ile görür.

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iphone 4 YADA 4s al
bi telefondan beklediğin herşey var
oyun,işletim sistemi olarak ios,sağlamlık,kamera HD video kayıt , siri , ve birçok özellik

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kasma donma olmasın diyorsan İphone dan başka seçenek yok.
PAra var diyorsun o zaman hiç düşünme git iphone 4s al.
iphone 5 çıkınca da 4s i birisine hediye eder iphone 5 alırsın.
Madem para sıkıntında yok hiç düşünme.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Eğer mümkünse s3 al. Daha düşük fiyat istersen 950 liraya motorola atrix var hepsiburada da. Isınma dışında sorun yok.

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s e jb yapinca yavasliyor mu? s3 4cekirdek gereksiz ilerisi icin tamam ama simdilik gereksiz atrix motorola oldugu icin pek istemiyorum ama olabilir blackberry neden asla ? birde samsung htc tek cekirdekli telefonlari 700 800 lirayken atrix cift cekirdek 800 lira neden ? 4ste bluetooth ve goruntulu konusma mumkun mu?

Reaksiyon puanı
189
Şu JB yapınca yavaşlıyo yalanını kim uydurduysa ilk tuttuğum yerde *******. iOS işletim sisteminin hiç bir yerinde VM kullanmadığı için ve belirli donanımdaki bir cihaza çıktığı için ve optimizasyonu mükemmel olduğu için piyasadaki telefonların aksine kısıtlı donanıma sahip olmasına rağmen ne kolay kolay yavaşlar ne de kilitlenir. Bu saatten sonra da iPhone 4 alınmaz artık. Ya 4S ya da yeni çıkınca yenisini almak en mantıklısı...

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Usta sevmiyorum ama performans ve kalıbına göre sağlamlık istiyorsan iPhone 4s diyorum.
Yani babam sorunsuz kullanabildiğine göre kullanışlıdırda ayrıca. :D

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladim siride turkce dil destegi var mi ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Dostum para sorun değil diyorsun sonra telefon beğenmiyorsun.Samsung Galaxy S3 al hayatına kaldığın yerden devam et.iPhone 4-4S falan bunların hepsi masal...

Tek gerçek Android ve ekürisi Samsung !!!

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para sorun değil demedim yazdıklarımdan öyle anlaşıldı galiba s2nin sarjı nasıl kasma yapmaz dımı

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
S2'nin şarjı sınıfındaki telefonlara göre çok iyi.Ama zaman geçtikçe performansı düşüyor tabi.Şuan değil ama bir kaç ay sonra çıkacak yeni nesil oyunlarda elbette ki kasmaya başlar.Oyun haricindeki hiçbir uygulama kesinlikle kasma yapmaz.O konuda kafan rahat olsun.Nede olsa S2 :)