WaterBoy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
kuzene bakbilmiş*gülücük dedi ki:lb-bingöl inşallah sınavın güzel geçmştiroldukça basitmiş sınav dimi ya ne güzel ^^ benim kuzen 98 net yapmışta
![]()
kuzene bakbilmiş*gülücük dedi ki:lb-bingöl inşallah sınavın güzel geçmştiroldukça basitmiş sınav dimi ya ne güzel ^^ benim kuzen 98 net yapmışta
![]()
WaterBoy dedi ki:kuzene bakbilmiş*gülücük dedi ki:lb-bingöl inşallah sınavın güzel geçmştiroldukça basitmiş sınav dimi ya ne güzel ^^ benim kuzen 98 net yapmışta
![]()
![]()
istnbul kayışdağında yani namı diğer içerenköy oluyo .semt.bilmiş*gülücük dedi ki:hangi ilde peki yani okula göre değişir ama bence puanlar yükselir gibime geliyoopaşazede dedi ki:sınav bitti artık nefes alabilirsiniz bütün bi sene yarış atı gibi koşturduktan sonra rahatlama sırası sizde taki öss ye kadar
ayrıca yegenimde giricek demiştim tahminen 85 net var daha doğrusu büyük ihtimal sonuç bu sizce iyi bi liseye gidermi?
evet aminpaşazede dedi ki:istnbul kayışdağında yani namı diğer içerenköy oluyo .semt.bilmiş*gülücük dedi ki:hangi ilde peki yani okula göre değişir ama bence puanlar yükselir gibime geliyoopaşazede dedi ki:sınav bitti artık nefes alabilirsiniz bütün bi sene yarış atı gibi koşturduktan sonra rahatlama sırası sizde taki öss ye kadar
ayrıca yegenimde giricek demiştim tahminen 85 net var daha doğrusu büyük ihtimal sonuç bu sizce iyi bi liseye gidermi?
hayırlısı olur inş. ama olmasada karakuvvettelri komutanlığını kazandı olmassa oraya gider herhalde düz liseden daha iyi olur
gerçi düz lisede okuyupta çok daha iyi yerlerde olan tanıklarımda var burası biraz tarşılır ama dediğim gibi herkes için hayırlısını versin allah
97 net mi wavvv benim 70 netim çıksa sevinecemlb.bingol dedi ki:Şu anda 97 gözüküyor. Bakalım![]()
corpuscallosum dedi ki:benm 2 kardeşim var onlarda 21 ve 22 sinde sbsye girecekler....onlar için de dua edin size zahmet.bide benim 16 sında finalim var