Bana dizüstü pc önerebilir misiniz ?

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dizüstü bilgisayar alacağım ancak bir türlü karar veremiyorum. Size ben ihtiyaçlarımı yazayım kullanım amaçlarımı yazayım siz bana en ideal ürünü önerin lütfen..

1- Üni.ye götürüp getireceğim için kolay taşınabilir ve hafif
2- Okulda şarjı hemen bitmemeli pil ömrü iyi
3- Arkadaşlarla arada sırada Lan veya online bağlantılı oyunlar oynuyoruz karşılıklı silkroad veya age of gibi
4- Rahat kullanımı olmalı benim için.
5- Sakarlıklarım nadirde olsa vardır düşürürüm sağlam olmalı
6- Seri kullanırım arka arkaya çok sekme açıp kapatırım hızlıyımdır pc kasmamalı

Hangi özelliklere sahip bilgisayarlara bakmalıyım ram işlemci ekran kartı olarak
veya Hangi model bilgisayarları önerirsiniz??

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
en önemli şeyi yazmamışsın kardeşim:D
limitin ne kadar

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
asus n56vz
aslında ekran kartı önemli değilse fazla ultrabook ta alabilirsin

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asus n56vz
aslında ekran kartı önemli değilse fazla ultrabook ta alabilirsin
asus n56vz cidden yerinde görmeye değer hoşuma gitti aradığım tarz. ekran kartı ne kadar önemli bilemiyorum age of ve silkroad tarzı oyunlar oynarım sadece birde belki fifa ?

o zaman bu ürüne bak derim pişman olmazsın özelliklede oyun konusunda.Zaten msı resmi sitesine bakarsan oyun üzerine model çıkartıyorlar hep.Serilerde hep gaming serileri diye geçiyor.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

http://www.msi.com/product/nb/#/?sk=Gaming Series
i7 ler çıkmışken i5 almak doğru olur mu ki ? uzun süre kullanmayı planlıyorum çünki

Gerçekten iyi özellikler .. MSI markası hakkında bilgim yok ama , güvenilir midir ?

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafama en çok ultrabooklar yatıyor aslında. Ultrabooklarda işimi görmeyecek bi yön , bir eksiklik var mıdır? sorun yaşar mıyım?
i5 ve i7 arası fark çok mu

i7 istiyorsan buna bak o zaman kardeşim buda sağlam makine

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-038xtr-notebook-urun8118.html

özellikler iyide kardeşim msı yerine asus dell falan daha iyi olmaz mı ? şarj da sorun olabilir gibi bu makinede. Ultrabook ve isteklerim için ne dersin ?

Bu arada kararsız tavırlarım için kusura bakmayın arkadaşlar zor seçerim her alacağımı bundan sonrada telefon alacağım bide onun için böyle uğraşcam galiba şimdiden özür dilerim :) yardımlarınızın devamını bekliyorum haftaya p.tesi gidip alcam artık bilgisayarı seçelimde

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kafama en çok ultrabooklar yatıyor aslında. Ultrabooklarda işimi görmeyecek bi yön , bir eksiklik var mıdır? sorun yaşar mıyım?
i5 ve i7 arası fark çok mu

özellikler iyide kardeşim msı yerine asus dell falan daha iyi olmaz mı ? şarj da sorun olabilir gibi bu makinede. Ultrabook ve isteklerim için ne dersin ?

valla msıdan doğru düzgün şikayetçi olan yok forumlardada nettede araştırabilirsin.Bende msı düşük modeli var ne ısınma ne kasma oluyor.Çok ii allah şükür:)

ultrabooklar güzel zarif ince makinalar ama oyun falan kasar biraz zor oynarsın.Bana kalırsa msıdan vazgeçme ayrıca şarjıda öyle az gitmio 3 saat falan gidiyor.

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla msıdan doğru düzgün şikayetçi olan yok forumlardada nettede araştırabilirsin.Bende msı düşük modeli var ne ısınma ne kasma oluyor.Çok ii allah şükür:)

ultrabooklar güzel zarif ince makinalar ama oyun falan kasar biraz zor oynarsın.Bana kalırsa msıdan vazgeçme ayrıca şarjıda öyle az gitmio 3 saat falan gidiyor.

tamamdır arkadaşlar vatana golda ve bimekse gitcem gitmeden not aldım MSI ları ..
Başka marka önerileri varmı
mesela macbook un i5 ini al diğerlerinin i7sinden iyi diyenler var

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tamamdır arkadaşlar vatana golda ve bimekse gitcem gitmeden not aldım MSI ları ..
Başka marka önerileri varmı
mesela macbook un i5 ini al diğerlerinin i7sinden iyi diyenler var

hadi şimdiden hayırlı olsun.Ama oralardan alırken ürünün kapalı olmasına orjinal androllü olmasına dikkat et.Bazen teşhir ürünü paketleyip verebiliyorlar.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben ultrabook tavsiye ederim arkadaşım i7 3.nesil alırsan hd4000 dahili grafik kartı olacak, bu kart bencmarklarda azımsanmayacak kadar yüksek puanlar alıyor ki senin dediğin oyunlar eski oyunlar çok rahat kaldırır.örnek olarak sana arkadaşımın bilgisayarını göstereyim core 2 duo işlemcinin entegre grafik çipsetiyle dotayı çok rahat oynuyor.hd4000 ile crysis oynayanları bile gördüm ben ayarlar düşük oluyor ama olduğu kadar :)ama işlemci 3.nesil olmalı unutma ve mümkünse i7 al işlemci performansı i7lerin iyi ultrabooklarda.arkadaşıma aldırdım ben asus i7 3.nesil 128gb ssd li onu alanı öneririrm

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben ultrabook tavsiye ederim arkadaşım i7 3.nesil alırsan hd4000 dahili grafik kartı olacak, bu kart bencmarklarda azımsanmayacak kadar yüksek puanlar alıyor ki senin dediğin oyunlar eski oyunlar çok rahat kaldırır.örnek olarak sana arkadaşımın bilgisayarını göstereyim core 2 duo işlemcinin entegre grafik çipsetiyle dotayı çok rahat oynuyor.hd4000 ile crysis oynayanları bile gördüm ben ayarlar düşük oluyor ama olduğu kadar :)ama işlemci 3.nesil olmalı unutma ve mümkünse i7 al işlemci performansı i7lerin iyi ultrabooklarda.arkadaşıma aldırdım ben asus i7 3.nesil 128gb ssd li onu alanı öneririrm
Bu asusun modelini biliyormusunuz hocam ? bende bir taraftan araştırıyorum not alıyorumda. Aynen benim istediklerim bunlar söyledikleriniz.

MSI'dan vazgeçtim çünki pcden sonra birde windows almak çok uğraştırıcı..MSI ın windows işletim sistemliside asusla aynı fiyat

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu asusun modelini biliyormusunuz hocam ? bende bir taraftan araştırıyorum not alıyorumda. Aynen benim istediklerim bunlar söyledikleriniz.

MSI'dan vazgeçtim çünki pcden sonra birde windows almak çok uğraştırıcı..MSI ın windows işletim sistemliside asusla aynı fiyat
valla aradım ama bulamadım kalmamış herhalde o modelden

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ASUS ultrabookda dvd yada cd falan sürücüsü göremiyorum ya bu doğru olabilirmi??

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ASUS ultrabookda dvd yada cd falan sürücüsü göremiyorum ya bu doğru olabilirmi??
dvd okuyucu yok ultrabooklarda sadece samsungun bir serisinde var o da tam ultrabook diye geçmiyor zaten.çok ta gerekli değil artık günümüzde dvd okuyucu ben bilgisayarı aldığım günden beri kullanmadım herhalde.eğer ssdli bir model alırsan bilgisayarında hareketli parça olmayacak ve çok daha sağlam ve sorunsuz bir kullanım sağlayabilirsin

tlgcn38

Asistan
Reaksiyon puanı
0