Furkanbg26
Doçent
Merhabalar Dikkat Eksikliğim Olduğu İçin Balık Yağı Kullanıyorum Balık Yağından Sonra Süt İçersem Bir şey Olur mu ?
Hiç İçen Var mı
Hiç İçen Var mı
Ne kadar Süre sonra içmeye başlayabilirim ? Bilginiz varmıHocam balık ile süt birbirlerine zıttırlar. Kesinlikle birlikte tüketmemelisiniz. Aksi takdirde zehirlenebilirsiniz
balık yağının taze olup olmadığını nerden anlarımbayat balık ile tehlikeli yoksa sorun olmaz.
Anlayamazsın. O yüzden içmebalık yağının taze olup olmadığını nerden anlarım
ambalajında son tüketim tarihi varsa ordan ama bişey olmaz hepsini içmen gerekir.balık yağının taze olup olmadığını nerden anlarım
Hocam sen adamı öldürmeye niyetlisin galibabişey olmaz hurafe o balıkla yoğurt yenmez,süt içilmez palavra.
Ben niye zehirlendim hastanelerde süründüm o zaman ?bişey olmaz hurafe o balıkla yoğurt yenmez,süt içilmez palavra.
başka neler yedin? balık mı? balık yağı kapsülü? balık yağı bişey yapmaz balık bayatsa olabilir.Ben niye zehirlendim hastanelerde süründüm o zaman ?
Balığı daha yeni alıp kızartmıştık.Hamsi yedim sonra masadaki ayranı kafaya diktim.Sonrasını hatırlamıyorum.Hastanede uyandım.başka neler yedin? balık mı? balık yağı kapsülü? balık yağı bişey yapmaz balık bayatsa olabilir.
o balık başka o nedeni balık yağı kasülü ile olmaz ben bozuk süt içtim bişey olmadı...Balığı daha yeni alıp kızartmıştık.Hamsi yedim sonra masadaki ayranı kafaya diktim.Sonrasını hatırlamıyorum.Hastanede uyandım.
petacımısın? onlar vegan bazı öğlenler bol salamlı,sosis (bunu bıraktık) sucuklu tost yapıp yerdim bundan gıcık kaparlar...İnek sütü içmek çok faydalı değil zaten açık sütü geçtim marketten alınanların faydayı bırak zararı bile var hiç içmesen daha iyi.
Yok sağlığını seven araştırmayı öğrenmeyi seven biriyim.İnek sütü anne sütü gibi değil insanların çoğuna iyi gelmeyen bir süt.Salam sosis sucuk da yemem ne zaman yesem de kendimi kötü hissediyorum.Endüstriyel paketli ürünleri yememek lazım işlenmiş herşeyin bize yararı yok.petacımısın? onlar vegan bazı öğlenler bol salamlı,sosis (bunu bıraktık) sucuklu tost yapıp yerdim bundan gıcık kaparlar...
aç kalırsın :Yok sağlığını seven araştırmayı öğrenmeyi seven biriyim.İnek sütü anne sütü gibi değil insanların çoğuna iyi gelmeyen bir süt.Salam sosis sucuk da yemem ne zaman yesem de kendimi kötü hissediyorum.Endüstriyel paketli ürünleri yememek lazım işlenmiş herşeyin bize yararı yok.
sen balığı yeni aldın ama tezgahtar ne zaman getirdi o balığıBalığı daha yeni alıp kızartmıştık.Hamsi yedim sonra masadaki ayranı kafaya diktim.Sonrasını hatırlamıyorum.Hastanede uyandım.