Balık yağı hapı içtikten sonra süt içilir mi ?

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Merhabalar Dikkat Eksikliğim Olduğu İçin Balık Yağı Kullanıyorum Balık Yağından Sonra Süt İçersem Bir şey Olur mu ?
Hiç İçen Var mı

roawen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Balık yağı kullandıktan sonra süt içmeni tavsiye etmem,aksi takdirde zehirlenebilirsin.

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Hocam balık ile süt birbirlerine zıttırlar. Kesinlikle birlikte tüketmemelisiniz. Aksi takdirde zehirlenebilirsiniz

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Sen dene bir şey olmazsa buradan yazarsın :)

Ama ben şahsen bir şey olacağını snamıyorum. Hemen arka arkaya değilde arasına 1 saat koydumu istediğini yersin içersin en kötü ishal yapar diye düşünüyorum.
Mesela ben Tonbalığının yanında peyniri çok severim hiçbir şey olmaz yediğim zaman.

Reaksiyon puanı
16,128
Balığı daha yeni alıp kızartmıştık.Hamsi yedim sonra masadaki ayranı kafaya diktim.Sonrasını hatırlamıyorum.Hastanede uyandım.
o balık başka o nedeni balık yağı kasülü ile olmaz ben bozuk süt içtim bişey olmadı...
bozuk sütle cupkek yapıp yedim de peynir peynir kokmuştu.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İnek sütü içmek çok faydalı değil zaten açık sütü geçtim marketten alınanların faydayı bırak zararı bile var hiç içmesen daha iyi.

Reaksiyon puanı
16,128
İnek sütü içmek çok faydalı değil zaten açık sütü geçtim marketten alınanların faydayı bırak zararı bile var hiç içmesen daha iyi.
petacımısın? onlar vegan bazı öğlenler bol salamlı,sosis (bunu bıraktık) sucuklu tost yapıp yerdim bundan gıcık kaparlar...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
petacımısın? onlar vegan bazı öğlenler bol salamlı,sosis (bunu bıraktık) sucuklu tost yapıp yerdim bundan gıcık kaparlar...
Yok sağlığını seven araştırmayı öğrenmeyi seven biriyim.İnek sütü anne sütü gibi değil insanların çoğuna iyi gelmeyen bir süt.Salam sosis sucuk da yemem ne zaman yesem de kendimi kötü hissediyorum.Endüstriyel paketli ürünleri yememek lazım işlenmiş herşeyin bize yararı yok.

Reaksiyon puanı
16,128
Yok sağlığını seven araştırmayı öğrenmeyi seven biriyim.İnek sütü anne sütü gibi değil insanların çoğuna iyi gelmeyen bir süt.Salam sosis sucuk da yemem ne zaman yesem de kendimi kötü hissediyorum.Endüstriyel paketli ürünleri yememek lazım işlenmiş herşeyin bize yararı yok.
aç kalırsın :

ama bunlar var soğan,sarımsak tozu baharatçılarda var.

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Taze balık yediysen sorun olmaz. Ama özellikle konserve ton balığı v.s yediysen sıkıntı.