Bakanlık OKS'de sınıfta kaldı, sonuçlar açıklanamadı...

Bu konuyu okuyanlar

AyazWeb

Asistan
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
494
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
ORTA Öğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) yerleştirme sonuçları, önceden duyurulmasına rağmen Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinden yayınlanmadı.
Yetkililer, bu gecikmenin “fazla veri girilmesi sonucunda programda meydana gelen yavaşlamadan kaynaklandığını'' söylediler.
Yetkililer, yazılım firması görevlilerince yapılan inceleme sonucunda da sistemde teknik arızaya rastlanmadığını kaydettiler.
Geliştirilen alternatif programın devreye sokulduğu ve sonuçların akşam saatlerinde duyurulacağı belirtildi.

BUGÜN AÇIKLANAMADI

Bakanlık, 818 bin öğrencinin girdiği ve 791 bin adayın puanının hesaplandığı sınavın 1’inci yerleştirme sonuçlarının • www.meb.gov.tr adresinden, 3 Ağustos’ta yayınlanacağını duyurdu.
OKS adaylarıyla velilerin, sabahtan itibaren duyurulacağını sandığı sonuçlar, öğle saatlerine kadar sitede yayınlanamadı. Bakanlığın resmi internet sitesine girenler, “10.06.2007 tarihli OKS 1. yerleştirme sonuçları henüz yayında değil. Yerleştirme çalışmaları devam ettiğinden ileriki saatlerde açıklanacaktır'' yazısıyla karşılaştı. Heyecan içinde bekleyen yüzbinlerce aday ve aileleri, gün boyu sonuçların açıklanmasını bekledi. Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, “OKS sonuçlarının bugün açıklanacağını duyurmuştuk ama belli bir saat vermemiştik. Çalışmalar bittiğinde sonuçlar internette olacak'' dedi.

KAYNAK: http://www.milliyet.com.tr/2007/08/03/son/sonsiy16.asp
 
Üst