Çokbilememişgillerden
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 114
Asgari ücret için zam çanları tekrardan çalıyor
La fontaine den Pardon Nebati den masallar??Asgari ücret için zam çanları tekrardan çalıyor
Eğer hala daha çoğunluk bu veya benzeri zihniyet peşinde koşmak istiyorsa zaten çocuk yapmam. Böyle bir devirde çocuk sahibi olup onunda patronlarına yarı tok karnına hizmet etmesini istemiyorum. Sonuçta çocuğum benim yüzümden bu dünyaya göz açacak, bilerek kötü bir hayat yaşatma hakkım yok.Aglanacak halimize gülüyoruz.
Hadi biz neyse çocuklarımıza bırakacagımız gelecek ............
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yetişmesini istedikleri nesil
Kendileri
Böyle yetişmeyi reddediyorum :d.Eğer hala daha çoğunluk bu veya benzeri zihniyet peşinde koşmak istiyorsa zaten çocuk yapmam. Böyle bir devirde çocuk sahibi olup onunda patronlarına yarı tok karnına hizmet etmesini istemiyorum. Sonuçta çocuğum benim yüzümden bu dünyaya göz açacak, bilerek kötü bir hayat yaşatma hakkım yok.
Eğer ki laf anlatamayacağım zihniyette biriyle konuşuyorsam da ti ye almayı seviyorum. En azından bir şeyleri degistirmeye gücüm yetmiyorsa bile ti ye alındığını bilir.
Ben de aynen bu düşüncedeyim ama bu yüzden çok tepki aldım.Tabi kadın tarafı genelde olaya çok başka bakıyor bu konu yüzünden çok tartıştığımızı bilirim.Neyden kaçsa insan o başına geliyor ilginç şekilde..Eğer hala daha çoğunluk bu veya benzeri zihniyet peşinde koşmak istiyorsa zaten çocuk yapmam. Böyle bir devirde çocuk sahibi olup onunda patronlarına yarı tok karnına hizmet etmesini istemiyorum. Sonuçta çocuğum benim yüzümden bu dünyaya göz açacak, bilerek kötü bir hayat yaşatma hakkım yok.
Eğer ki laf anlatamayacağım zihniyette biriyle konuşuyorsam da ti ye almayı seviyorum. En azından bir şeyleri degistirmeye gücüm yetmiyorsa bile ti ye alındığını bilir.