Bakan Nebati: "Vatandaşlarımızın enflasyon baskısı altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz."

Reaksiyon puanı
994
O iş sende sayın bakanım bizim sana inancımız tam sadece arkana bakma ??
tumblr_ad7e24f589608bc3ce8626d53da5d8e1_92cbb15d_640.jpg

Reaksiyon puanı
994
Bu adamı görünce gülmem geliyor ya tutamıyorum kendimi ??
Dakikalardır attığım o resmi arıyordum bulunca kahkaha attım ??
Adam troll ziya ile yarışıyor ahaha ???
images.jpeg.jpg

Reaksiyon puanı
10,549
Aglanacak halimize gülüyoruz.

Hadi biz neyse çocuklarımıza bırakacagımız gelecek ............
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yetişmesini istedikleri nesil

Kendileri

Eğer hala daha çoğunluk bu veya benzeri zihniyet peşinde koşmak istiyorsa zaten çocuk yapmam. Böyle bir devirde çocuk sahibi olup onunda patronlarına yarı tok karnına hizmet etmesini istemiyorum. Sonuçta çocuğum benim yüzümden bu dünyaya göz açacak, bilerek kötü bir hayat yaşatma hakkım yok.

Eğer ki laf anlatamayacağım zihniyette biriyle konuşuyorsam da ti ye almayı seviyorum. En azından bir şeyleri degistirmeye gücüm yetmiyorsa bile ti ye alındığını bilir.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Eğer hala daha çoğunluk bu veya benzeri zihniyet peşinde koşmak istiyorsa zaten çocuk yapmam. Böyle bir devirde çocuk sahibi olup onunda patronlarına yarı tok karnına hizmet etmesini istemiyorum. Sonuçta çocuğum benim yüzümden bu dünyaya göz açacak, bilerek kötü bir hayat yaşatma hakkım yok.

Eğer ki laf anlatamayacağım zihniyette biriyle konuşuyorsam da ti ye almayı seviyorum. En azından bir şeyleri degistirmeye gücüm yetmiyorsa bile ti ye alındığını bilir.
Böyle yetişmeyi reddediyorum :d.

Reaksiyon puanı
994

Ben de aynen bu düşüncedeyim ama bu yüzden çok tepki aldım.Tabi kadın tarafı genelde olaya çok başka bakıyor bu konu yüzünden çok tartıştığımızı bilirim.Neyden kaçsa insan o başına geliyor ilginç şekilde..

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
TÜİK'e göre TÜFE aylık %2.98, yıllık %73.50'ymiş! Kimi kandırıyorsunuz siz? Her şeyin bağlı olduğu akaryakıta %200'den fazla ZAM gelmiş bir ülkenin enflasyonu %73 olamaz! Milletin aklıyla alay etmeyin! ENAG'ın açıkladığı gerçek %160.76 !

ENAG yıllık enflasyon oranı %160,76 TÜİK yıllık enflasyon oranı %73,50 ENAG Mayıs enflasyon oranı %5,46 TÜİK Mayıs Ayı enflasyon oranı %2,98 Her gün un, şeker, elektrik, doğal gaz, akaryakıt gibi tükettiğimiz her şeye zam yapacaksın, enflasyon %2,98 olacak öyle mi?