Baidu Antivirus 2013

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
qmwnp.jpg

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
5 tane tarayıcıyı nden yükledın merak edıyorum kullanıyomusun 5 inide ?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
6000 virüsten bu kadarını mı buldu yani bu mu açıklama usta?

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
benım kafam karışır hepsinde ayrı ayrı hesaplar birbirine geçicek 3 den fazla taryıcı kesinlikle yüklemem IE 11 CHROME YANDEX bu kadar ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Baidu hakkında yazabilmek için sitenize üye oldum sakın Baidu Antivirus KURMAYIN

ben kurdum sistemimi detaylı tarattım 320 virüs buldu ve sildi şuan notebook a format atmaktan başka çarem kalmadı ses ekran
driverlarım directx kadar herşeyi silmiş gom player ıdm hatta mozilla nın tüm exe dosyalarını sildi.

Çeşitli tarihlere Sistem Geri yükleme Yapıyorum o noktalardaki dosyalarıda bozduğu için sistem geri yükleme devamlı hata veriyor.
Deneyin görün .....

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Baidu hakkında yazabilmek için sitenize üye oldum sakın Baidu Antivirus KURMAYIN

ben kurdum sistemimi detaylı tarattım 320 virüs buldu ve sildi şuan notebook a format atmaktan başka çarem kalmadı ses ekran
driverlarım directx kadar herşeyi silmiş gom player ıdm hatta mozilla nın tüm exe dosyalarını sildi.

Çeşitli tarihlere Sistem Geri yükleme Yapıyorum o noktalardaki dosyalarıda bozduğu için sistem geri yükleme devamlı hata veriyor.
Deneyin görün .....
sallıyorsun. bende ilk çıktığında denemiştim. hoşumada gitmişti, ama türkçe dil desteği olmadığı için kaldırdım. türkçe dil desteğini versin kaldıracam mse kuracam baidu'yu.....

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
senin haberin var 6000lik rar olduğundan antivirüs programı üreten şirketlerin yok dimi ? bunları bulması mı şaşırtıyor sizi !

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
desene piyasada ki en kötü antivirüs baidu
en kötüsü 5629 tanesini bulmuş.
bu baidu 5356 tane bulmuş.

eset 2.7 sürümü geçmiş baidu'yu.:D

screenshot012y.jpg

sonucc.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
virüs bulaşan sistemin önce yedeği alınır sonra virüs temizliği yapılır. eğer bulaşma ciddi derecede ise sistem dosyalarıda zarar göreceğinden format kaçınılmazdır, burada su.u antivirüste değil bu kadar zamandır antivirüssüz kullanan kendinizde bulmalısınız.

SelmanD"

saygılarımla...