Bahçeli: Yunanistan'ın kullanımına verilen 9 Türk adasının hepsi asker ve silahla doldurulmuştur, bu adaların egemenlik yetkisi, mülkiyet hakları, den

Bu konuyu okuyanlar

ozciceky

Müdavim
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
3,161
Reaksiyon puanı
2,743
Puanları
113
Yaş
51
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mevcut durum itibarıyla Kuzey Ege Denizi'nde, askersiz ve silahsız olmak kaydıyla Yunanistan'ın kullanımına verilen 9 Türk adasının A'dan Z'ye asker ve silahla doldurulduğunu belirterek bu nedenle adaların egemenlik yetkisi, mülkiyet hakları, deniz yetki alanlarıyla hava sahasının hukuken artık Türkiye'de olduğunu söyledi.


Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, huzursuzluğun küreselleştiğini, yoğunlaşan adaletsizliğin küresel vicdanı yaraladığını ifade ederek açlık, yokluk ve zulüm altında çırpınan yüz milyonlarca mazlumun içler acısı durumunun "İnsanım" diyen herkesi derinden sarstığını anlattı.


İnsanlığın istikrara ve refaha adeta susadığını dile getiren Bahçeli, soğuk savaş yıllarının sona ermesini takiben kurulduğu iddia edilen tek kutuplu dünya şablonunun, ağır hasar alarak yerini merkezkaç güçlerin öne çıktığı çok merkezli yeni bir siyasi tasarıma bırakmak üzere olduğunu anlattı.


Bahçeli, komşu coğrafyalarda yaşanan buhranlar, kronik anlaşmazlıklar, diyaloglardaki tıkanmalar, katılaşan sosyal ve siyasal ilişkiler ana hatlarıyla gözden geçirildiğinde, Türkiye olarak ne kadar tedbirli ve temkinli hareket edilmesi gerektiğinin çok daha iyi anlaşılacağını vurguladı.


İran'da 13 Eylül'de Mahsa Amini adlı genç kızın başörtüsünü doğru bağlamadığından dolayı göz altına alınması ve sonrasında patlayan şiddet olaylarının neredeyse isyan noktasına ulaştığını anımsatan Bahçeli, kadın hakları ve özgürlük üzerine inşa edilen toplumsal gösterilerin dış etkiler kanalıyla farklı bir boyut kazandığını belirtti. Bahçeli, İran'da sükunet, huzur ve istikrar ortamının bir an önce hakim olmasını temenni etti.


Konuşmasında, farklı ülkelerin yaşadığı sıkıntılara değinen Bahçeli, Türkiye'nin güney sınırları boyunca terör koridoru açmak, garson terör devletçikleri kurmak amacıyla kolları sıvamış dost görünümlü ülkelerin, her fırsatı lehlerine çevirmek için tahrik ve tertiplerini bir üst faza çıkardıklarını aktardı.


Bahçeli, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne uyguladığı silah ambargosunu manidar zamanlamayla rafa kaldırdığına işaret ederek, Kıbrıs'ta eşit ve egemen iki devletli çözümün önüne engel çıkarmak için yeni bir senaryonun gündemde olduğunu söyledi.


- "ABD'nin dolduruşuna gelip Türkiye'ye meydan okumakta"


Yunanistan'ın 18 ve 23 Eylül'de gayri askeri statüdeki Ege adalarından Midilli'ye 23, Sisam'a 18 zırhlı askeri araç sevk ettiğini, ABD menşeli silahların Türkiye'nin etrafını çevrelediğini dile getiren Bahçeli, Kuzey Ege adalarına toplam bir tümen, üç tugay ve beş alay konuşlandıran Yunanistan'ın ABD'nin dolduruşuna gelip Türkiye'ye meydan okuduğunu aktardı.


Türkiye'ye Akdeniz ve Ege'den silah gösterildiğine dikkati çeken Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Lozan ve Paris antlaşmalarının açık hükümleri yok sayılmaktadır. Türkiye batıdan, doğudan, güneyden, hatta kuzeyden çembere alınmaktadır. Geldiğimiz bu aşamada, Yunanistan'ın Kuzey Ege adalarıyla On İki Ada üzerindeki egemenlik iddiaları kesinlikle haksız ve hukuksuzdur. İkinci Balkan Savaşı'ndan sonra Londra'da toplanan bir konferansta, Gökçeada, Bozcaada ve Meis Adası Osmanlı İmparatorluğu'na bırakılmıştı. İşgal altındaki diğer adalar ise askeri maksatlarla kullanılmamak şartıyla ve silahlandırılmamak kaydıyla Yunanistan'a verilmişti. Aslında bu adaların mülkiyeti değil, yalnızca kullanım hakkı Yunanistan'da kalmıştı. Lozan Antlaşması'nın 12. maddesi ile bu statüko, tescil ve teyit edilmişti. Bu antlaşmanın 13. maddesine göre de Yunanistan'ın adaları askeri hedefler doğrultusunda kullanamayacağı hükme bağlanmıştı. Fakat Yunanistan bu hükmü kasten, bile bile ihlal ve inkar etmiştir. Mevcut durum itibarıyla Kuzey Ege Denizi'nde, askersiz ve silahsız olmak kaydıyla Yunanistan'ın kullanımına verilen 9 Türk adasının hepsi A'dan Z'ye asker ve silahla doldurulmuştur. Bu nedenle Kuzey Ege adaları Taşoz, Semadirek, Limni, Bozbaba, Midilli, İpsara, Sakız, Sisam ve Ahikerya'nın egemenlik yetkisi, mülkiyet hakları, deniz yetki alanlarıyla hava sahası kuşkusuz ve hukuken artık Türkiye'dedir. Aynı şey On İki Ada için de geçerlidir. Dünyaya ilan ediyorum, hakkımızı yedirmeyiz, hakkımızı çiğnetmeyiz, hakkımızdan vazgeçmeyiz, hakkımıza ve hukukumuza göz koyanların da gözünü oyarız. Hak demek şeref demektir. Şerefimiz için de seve seve şehadeti dahi göze alacağımızı emperyalizmin miçosu ve onun zalim destekçileri asla akıllarından çıkarmamalıdır."


Yunanistan Başbakanı'nın, Türkiye'nin Ege'de yalnız olduğunu söylediğine işaret eden Bahçeli, "Halt etmiş, baltayı taşa vurmuş. Yalnız değiliz, Allah'ımız var, milletimiz, tarihimiz, sorulacak hesabımız, ulaşacağımız zaferlerimiz var. Karnı acıkan katık istemez, uykusu gelen yastık istemez, hedefe kilitlenen rüzgar beklemez." dedi.


- "Uluslararası sistem tarihi bir kırılma yaşıyor"​​​​​​​


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya tarafından ilhak edildiğini açıkladığını anımsatan Bahçeli, uluslararası sistemin tarihi kırılma yaşadığını kaydetti.


Bahçeli, ayrılıkçı unsurların kendilerine destek ve yardım gayesiyle davet ettikleri bir güce ilhakını esas alan bu gelişmenin etnik ve mezhep temelli çatışmaları körüklemekle birlikte çok tehlikeli sonuçlara kapı açacağını söyledi.


Ukrayna'nın egemenlik haklarına ve toprak bütünlüğüne yönelik bölücü operasyonu asla tasvip etmediklerini belirten Bahçeli, "Rusya'nın ağır sorunlar ihtiva eden ilhak kararı ve bununla mündemiç siyasi tasavvuru uluslararası düzen ve dengeyi uçuruma çekme ihtimali taşımaktadır. Üstelik uluslararası hukuka zincir vurulmuştur. Dünyanın siyasi ve ekonomik istikrarını daha da zedelenmesinin önü ardına kadar açılmış, yeni ilhakların ve hatta ayrılma taleplerinin perdesi aralanmıştır." diye konuştu.


Ukrayna ve Rusya arasında barış temenni ettiklerini dile getiren Bahçeli, barış gerçekleşmezse insanlığı geniş çaplı savaşlar döneminin beklediğini söylemenin afaki bir değerlendirme olmayacağını vurguladı.


-"Birbirinin ayağını kaydırmaktan başka yaptıkları bir şey yok"


MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye'nin yanında olanlarla karşısında duranların mücadelesinin, aynı zamanda geleceğin yol haritasını belirleyeceğini dile getirerek Cumhur İttifakı olarak sonuna kadar Türkiye'nin yanında, Türk milletinin tarafında olduklarını ifade etti. Buna karşılık "zillet ittifakı"nın, Türkiye'nin karşısına geçen, Türkiye düşmanlarıyla el birliği yapan, karanlığın propagandasına bel bağlayan siyasi mihrak olduğunu söyleyen Bahçeli, "Dedikleri bir şey yoktur. Hiçbir hazırlıkları ve hedefleri yoktur. Bir masa etrafında oturmaktan, birbirinin ayağını kaydırmaktan başka da yaptıkları bir şey yoktur." diye konuştu.


"Zillet partilerinin" birbirine güveninin hiç kalmadığını, şimdiden koltuk kavgasına tutuştuklarını savunan Bahçeli, gösterecekleri adayın 13. Cumhurbaşkanı olamayacağını belirtti. Bahçeli, "Aç gezip tok sallıyorlar. Uyarıyorum, yüksek uçan alçak düşer, eğreti ata binen de çok çabuk iner. Hele bir adayınızı açıklayın, hele kim olduğunu bir söyleyin, ağzınız aşa değse de başınız eninde sonunda taşa değecektir. 13. Cumhurbaşkanı'nın Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacağını da milletimizin takdir ve teveccühüyle elbette Allah'ın inayetiyle mutlaka göreceklerdir. Ali Ağa'nın ala danası gibi ortalıkta dolaşanlar sandık ortaya çıkınca çöküp kalacaklardır." değerlendirmesinde bulundu.


Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmak için gözünü hırs bürüdüğünü ileri süren Bahçeli, "yüreği yetiyorsa" aday olabileceğini belirtti.


- "Kendi DNA testini yaptırırsan..."


Bahçeli, HDP ile masa altında el ele tutuşup masa üstünde sözde restleşen iki yüzlülerin inandırıcılığı ve itibarının da sıfır olduğunu ifade ederek "Biz kimin ne olduğunu neyi hedeflediğini, hangi film ve fırıldağın içinde figüranlık yaptığını gayet iyi biliyoruz. Hiç kimse bize hikaye anlatmasın, CHP demek HDP demektir, CHP demek İP demektir, HDP demek PKK demektir, cinayet demektir, ihanet demektir, melanet demektir, zilletin diğer ortakları da küsurat partilerinden başka bir şey değildir." dedi.


MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mersin'de polisevine düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren teröristin, CHP'nin gazeteci olarak sahip çıktığı bir katil olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:


"CHP ile PKK'nın bir kez daha yolları kesişti. Devletin açıklamasına güvenmeyip PKK'nın sefil beyanına itibar eden Kılıçdaroğlu, Mersin'de etkisiz hale getirilen terörist için, duyanları 'Bu kadar da olmaz.' dedirtecek şekilde DNA testi istedi. Sayın Kılıçdaroğlu, sen kimin yanındasın? Kimin yolundasın? Haber kaynakların nerede ve kimlerdir? PKK'nın telkin ve tesirine kapılmak, taşıdığın sorumlulukla hiç bağdaşıyor mu? DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Hiç mi gocunmadın? Hiç mi kalbin sızlamadı? Bu kadar istekliysen, sana tavsiyem şudur: Kendi DNA testini yaptırırsan, ölen teröristin test sonuçlarını da görmüş ve anlamış olursun. Teröriste 'gazeteci' diyenler, bizim gözümüzde de teröristtir. Haine merhamet mazluma hıyanettir. Türk ve Türkiye düşmanlarına acırsak acınacak hallere düşeriz. Terör örgütlerine, terörist alçaklara merhamet haramdır. Biz haramın değil, helalin tarafıyız. Ve zillet ittifakını milletimizin şaşmaz iradesine havale ediyoruz. Türkiye'nin karşısına hizalanmış zillet ve ihanet cephesi, milletimizin yürüyüşünü durduramayacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı, bu şer cepheyle sonuna kadar mücadele edecektir. Bilinmelidir ki ya bu zillet cephesi Türkiye'nin birlikte yaşama iradesini kırarak ülkeyi mahvı perişan edecektir ya da Türk milleti ayağa kalkacak, muhataplarına gereken cevabı iradesiyle vererek zilletin belini kıracaktır."








Kaynak : Anadolu Ajansı
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mevcut durum itibarıyla Kuzey Ege Denizi'nde, askersiz ve silahsız olmak kaydıyla Yunanistan'ın kullanımına verilen 9 Türk adasının A'dan Z'ye asker ve silahla doldurulduğunu belirterek bu nedenle adaların egemenlik yetkisi, mülkiyet hakları, deniz yetki alanlarıyla hava sahasının hukuken artık Türkiye'de olduğunu söyledi.


Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, huzursuzluğun küreselleştiğini, yoğunlaşan adaletsizliğin küresel vicdanı yaraladığını ifade ederek açlık, yokluk ve zulüm altında çırpınan yüz milyonlarca mazlumun içler acısı durumunun "İnsanım" diyen herkesi derinden sarstığını anlattı.


İnsanlığın istikrara ve refaha adeta susadığını dile getiren Bahçeli, soğuk savaş yıllarının sona ermesini takiben kurulduğu iddia edilen tek kutuplu dünya şablonunun, ağır hasar alarak yerini merkezkaç güçlerin öne çıktığı çok merkezli yeni bir siyasi tasarıma bırakmak üzere olduğunu anlattı.


Bahçeli, komşu coğrafyalarda yaşanan buhranlar, kronik anlaşmazlıklar, diyaloglardaki tıkanmalar, katılaşan sosyal ve siyasal ilişkiler ana hatlarıyla gözden geçirildiğinde, Türkiye olarak ne kadar tedbirli ve temkinli hareket edilmesi gerektiğinin çok daha iyi anlaşılacağını vurguladı.


İran'da 13 Eylül'de Mahsa Amini adlı genç kızın başörtüsünü doğru bağlamadığından dolayı göz altına alınması ve sonrasında patlayan şiddet olaylarının neredeyse isyan noktasına ulaştığını anımsatan Bahçeli, kadın hakları ve özgürlük üzerine inşa edilen toplumsal gösterilerin dış etkiler kanalıyla farklı bir boyut kazandığını belirtti. Bahçeli, İran'da sükunet, huzur ve istikrar ortamının bir an önce hakim olmasını temenni etti.


Konuşmasında, farklı ülkelerin yaşadığı sıkıntılara değinen Bahçeli, Türkiye'nin güney sınırları boyunca terör koridoru açmak, garson terör devletçikleri kurmak amacıyla kolları sıvamış dost görünümlü ülkelerin, her fırsatı lehlerine çevirmek için tahrik ve tertiplerini bir üst faza çıkardıklarını aktardı.


Bahçeli, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne uyguladığı silah ambargosunu manidar zamanlamayla rafa kaldırdığına işaret ederek, Kıbrıs'ta eşit ve egemen iki devletli çözümün önüne engel çıkarmak için yeni bir senaryonun gündemde olduğunu söyledi.


- "ABD'nin dolduruşuna gelip Türkiye'ye meydan okumakta"


Yunanistan'ın 18 ve 23 Eylül'de gayri askeri statüdeki Ege adalarından Midilli'ye 23, Sisam'a 18 zırhlı askeri araç sevk ettiğini, ABD menşeli silahların Türkiye'nin etrafını çevrelediğini dile getiren Bahçeli, Kuzey Ege adalarına toplam bir tümen, üç tugay ve beş alay konuşlandıran Yunanistan'ın ABD'nin dolduruşuna gelip Türkiye'ye meydan okuduğunu aktardı.


Türkiye'ye Akdeniz ve Ege'den silah gösterildiğine dikkati çeken Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Lozan ve Paris antlaşmalarının açık hükümleri yok sayılmaktadır. Türkiye batıdan, doğudan, güneyden, hatta kuzeyden çembere alınmaktadır. Geldiğimiz bu aşamada, Yunanistan'ın Kuzey Ege adalarıyla On İki Ada üzerindeki egemenlik iddiaları kesinlikle haksız ve hukuksuzdur. İkinci Balkan Savaşı'ndan sonra Londra'da toplanan bir konferansta, Gökçeada, Bozcaada ve Meis Adası Osmanlı İmparatorluğu'na bırakılmıştı. İşgal altındaki diğer adalar ise askeri maksatlarla kullanılmamak şartıyla ve silahlandırılmamak kaydıyla Yunanistan'a verilmişti. Aslında bu adaların mülkiyeti değil, yalnızca kullanım hakkı Yunanistan'da kalmıştı. Lozan Antlaşması'nın 12. maddesi ile bu statüko, tescil ve teyit edilmişti. Bu antlaşmanın 13. maddesine göre de Yunanistan'ın adaları askeri hedefler doğrultusunda kullanamayacağı hükme bağlanmıştı. Fakat Yunanistan bu hükmü kasten, bile bile ihlal ve inkar etmiştir. Mevcut durum itibarıyla Kuzey Ege Denizi'nde, askersiz ve silahsız olmak kaydıyla Yunanistan'ın kullanımına verilen 9 Türk adasının hepsi A'dan Z'ye asker ve silahla doldurulmuştur. Bu nedenle Kuzey Ege adaları Taşoz, Semadirek, Limni, Bozbaba, Midilli, İpsara, Sakız, Sisam ve Ahikerya'nın egemenlik yetkisi, mülkiyet hakları, deniz yetki alanlarıyla hava sahası kuşkusuz ve hukuken artık Türkiye'dedir. Aynı şey On İki Ada için de geçerlidir. Dünyaya ilan ediyorum, hakkımızı yedirmeyiz, hakkımızı çiğnetmeyiz, hakkımızdan vazgeçmeyiz, hakkımıza ve hukukumuza göz koyanların da gözünü oyarız. Hak demek şeref demektir. Şerefimiz için de seve seve şehadeti dahi göze alacağımızı emperyalizmin miçosu ve onun zalim destekçileri asla akıllarından çıkarmamalıdır."


Yunanistan Başbakanı'nın, Türkiye'nin Ege'de yalnız olduğunu söylediğine işaret eden Bahçeli, "Halt etmiş, baltayı taşa vurmuş. Yalnız değiliz, Allah'ımız var, milletimiz, tarihimiz, sorulacak hesabımız, ulaşacağımız zaferlerimiz var. Karnı acıkan katık istemez, uykusu gelen yastık istemez, hedefe kilitlenen rüzgar beklemez." dedi.


- "Uluslararası sistem tarihi bir kırılma yaşıyor"​​​​​​​


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya tarafından ilhak edildiğini açıkladığını anımsatan Bahçeli, uluslararası sistemin tarihi kırılma yaşadığını kaydetti.


Bahçeli, ayrılıkçı unsurların kendilerine destek ve yardım gayesiyle davet ettikleri bir güce ilhakını esas alan bu gelişmenin etnik ve mezhep temelli çatışmaları körüklemekle birlikte çok tehlikeli sonuçlara kapı açacağını söyledi.


Ukrayna'nın egemenlik haklarına ve toprak bütünlüğüne yönelik bölücü operasyonu asla tasvip etmediklerini belirten Bahçeli, "Rusya'nın ağır sorunlar ihtiva eden ilhak kararı ve bununla mündemiç siyasi tasavvuru uluslararası düzen ve dengeyi uçuruma çekme ihtimali taşımaktadır. Üstelik uluslararası hukuka zincir vurulmuştur. Dünyanın siyasi ve ekonomik istikrarını daha da zedelenmesinin önü ardına kadar açılmış, yeni ilhakların ve hatta ayrılma taleplerinin perdesi aralanmıştır." diye konuştu.


Ukrayna ve Rusya arasında barış temenni ettiklerini dile getiren Bahçeli, barış gerçekleşmezse insanlığı geniş çaplı savaşlar döneminin beklediğini söylemenin afaki bir değerlendirme olmayacağını vurguladı.


-"Birbirinin ayağını kaydırmaktan başka yaptıkları bir şey yok"


MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye'nin yanında olanlarla karşısında duranların mücadelesinin, aynı zamanda geleceğin yol haritasını belirleyeceğini dile getirerek Cumhur İttifakı olarak sonuna kadar Türkiye'nin yanında, Türk milletinin tarafında olduklarını ifade etti. Buna karşılık "zillet ittifakı"nın, Türkiye'nin karşısına geçen, Türkiye düşmanlarıyla el birliği yapan, karanlığın propagandasına bel bağlayan siyasi mihrak olduğunu söyleyen Bahçeli, "Dedikleri bir şey yoktur. Hiçbir hazırlıkları ve hedefleri yoktur. Bir masa etrafında oturmaktan, birbirinin ayağını kaydırmaktan başka da yaptıkları bir şey yoktur." diye konuştu.


"Zillet partilerinin" birbirine güveninin hiç kalmadığını, şimdiden koltuk kavgasına tutuştuklarını savunan Bahçeli, gösterecekleri adayın 13. Cumhurbaşkanı olamayacağını belirtti. Bahçeli, "Aç gezip tok sallıyorlar. Uyarıyorum, yüksek uçan alçak düşer, eğreti ata binen de çok çabuk iner. Hele bir adayınızı açıklayın, hele kim olduğunu bir söyleyin, ağzınız aşa değse de başınız eninde sonunda taşa değecektir. 13. Cumhurbaşkanı'nın Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacağını da milletimizin takdir ve teveccühüyle elbette Allah'ın inayetiyle mutlaka göreceklerdir. Ali Ağa'nın ala danası gibi ortalıkta dolaşanlar sandık ortaya çıkınca çöküp kalacaklardır." değerlendirmesinde bulundu.


Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmak için gözünü hırs bürüdüğünü ileri süren Bahçeli, "yüreği yetiyorsa" aday olabileceğini belirtti.


- "Kendi DNA testini yaptırırsan..."


Bahçeli, HDP ile masa altında el ele tutuşup masa üstünde sözde restleşen iki yüzlülerin inandırıcılığı ve itibarının da sıfır olduğunu ifade ederek "Biz kimin ne olduğunu neyi hedeflediğini, hangi film ve fırıldağın içinde figüranlık yaptığını gayet iyi biliyoruz. Hiç kimse bize hikaye anlatmasın, CHP demek HDP demektir, CHP demek İP demektir, HDP demek PKK demektir, cinayet demektir, ihanet demektir, melanet demektir, zilletin diğer ortakları da küsurat partilerinden başka bir şey değildir." dedi.


MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mersin'de polisevine düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren teröristin, CHP'nin gazeteci olarak sahip çıktığı bir katil olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:


"CHP ile PKK'nın bir kez daha yolları kesişti. Devletin açıklamasına güvenmeyip PKK'nın sefil beyanına itibar eden Kılıçdaroğlu, Mersin'de etkisiz hale getirilen terörist için, duyanları 'Bu kadar da olmaz.' dedirtecek şekilde DNA testi istedi. Sayın Kılıçdaroğlu, sen kimin yanındasın? Kimin yolundasın? Haber kaynakların nerede ve kimlerdir? PKK'nın telkin ve tesirine kapılmak, taşıdığın sorumlulukla hiç bağdaşıyor mu? DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Hiç mi gocunmadın? Hiç mi kalbin sızlamadı? Bu kadar istekliysen, sana tavsiyem şudur: Kendi DNA testini yaptırırsan, ölen teröristin test sonuçlarını da görmüş ve anlamış olursun. Teröriste 'gazeteci' diyenler, bizim gözümüzde de teröristtir. Haine merhamet mazluma hıyanettir. Türk ve Türkiye düşmanlarına acırsak acınacak hallere düşeriz. Terör örgütlerine, terörist alçaklara merhamet haramdır. Biz haramın değil, helalin tarafıyız. Ve zillet ittifakını milletimizin şaşmaz iradesine havale ediyoruz. Türkiye'nin karşısına hizalanmış zillet ve ihanet cephesi, milletimizin yürüyüşünü durduramayacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı, bu şer cepheyle sonuna kadar mücadele edecektir. Bilinmelidir ki ya bu zillet cephesi Türkiye'nin birlikte yaşama iradesini kırarak ülkeyi mahvı perişan edecektir ya da Türk milleti ayağa kalkacak, muhataplarına gereken cevabı iradesiyle vererek zilletin belini kıracaktır."








Kaynak : Anadolu Ajansı
Bu herifin açıklamalarına sadece gülüyorum.Kendisi daha önce Tayyip Erdoğan’a tepki koyup yapılan yolsuzlukların hesabını soracağız diyen adam bugün AKP ile kol kola takılıyor.?????? bunu aklı başında hiçbir insan ciddiye almaz.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Kendi DNA testini yaptırırsan, ölen teröristin test sonuçlarını da görmüş ve anlamış olursun. Teröriste 'gazeteci' diyenler, bizim gözümüzde de teröristtir. Haine merhamet mazluma hıyanettir. Türk ve Türkiye düşmanlarına acırsak acınacak hallere düşeriz. Terör örgütlerine, terörist alçaklara merhamet haramdır. Biz haramın değil, helalin tarafıyız. Ve zillet ittifakını milletimizin şaşmaz iradesine havale ediyoruz.

Şu cümleler baya ağır olmuş... Baya sağlam laf çarpmış bahçeli...
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Dimi dün Tayyip Erdoğan’a sallayıp bugün kolkola takılan bu şahıs baya güzel şaçmaladı.??? Bunu ciddiye alıyorsan kendine bir zeka testi yaptır.

Bu mantıkla CHP neden kendisine düm düz giden demediğini bırakmayan Deva- Gelecek ve Saadet ile kol kola nasıl geziyor ? Hatta seni Cumhurbaşkanı yaptırmayacaz dedikleri Abdullah Gül'ün bile kapısında yatıyor?

Üstüne üstülük bu isimler ile ülkeyi beraber yönetecez bile diyorlar :D Şuan AKP MHP'ye hiç bir makam bakanlık veya koltuk vermeden yapıyor işlerini !!!

Not: Siyaseti bilmiyorsun bali saçmalama...
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
Bu mantıkla CHP neden kendisine düm düz giden demediğini bırakmayan Deva- Gelecek ve Saadet ile kol kola nasıl geziyor ? Hatta seni Cumhurbaşkanı yaptırmayacaz dedikleri Abdullah Gül'ün bile kapısında yatıyor?

Üstüne üstülük bu isimler ile ülkeyi beraber yönetecez bile diyorlar :D Şuan AKP MHP'ye hiç bir makam bakanlık veya koltuk vermeden yapıyor işlerini !!!

Not: Siyaseti bilmiyorsun bali saçmalama...
Abdullah Gül şu anda gündemde bile yok.La fontaine den masallar ile kendini kandırmaya devam et. Not:Siyaset bilmek kralcı troll olmak demek değildir.Bizler ülkemizi seviyoruz ama senin tek derdin AKP iktidarda kalsın.AKP yide Tayyip Erdoğan’ı eleştiremeyen bir zihniyet bana siyaset bilgisinden bahsetmesin.
 

ozciceky

Müdavim
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
3,161
Reaksiyon puanı
2,743
Puanları
113
Yaş
51

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün kendisine DNA testi yaptırmasını tavsiye eden MHP lideri Devlet Bahçeli'nin teklifine yanıt verdi: "Ama bir şartım var. Birlikte yapacağız, kimin ne olduğu ortaya çıksın"

 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Abdullah Gül şu anda gündemde bile yok.La fontaine den masallar ile kendini kandırmaya devam et

Şuan da gündem diyen oldu mu :D Ama zamanında çatı aday yapmak için kapısında yattı CHP bu bir gerçek...
Yarın MHP AKP'den ayrılsın CHP havada kapıp yanına almazsa bende bir şey bilmiyorum demektir. Hatta 2-3 bakanlık fazladan bile verir...

Bizler ülkemizi seviyoruz ama senin tek derdin AKP iktidarda kalsın.

Senin ülkeni sevdiğinden şüpheliyim. Ülkeni sevsen ölümüne körlemesine siyasi hiç bir başarısı olamyan ve gelecek hakkında ışık veremeyen Kemal Kılıçdaroğlunu savunmazdın.
Benim tek derdim AKP iktidarda kalsın değil. Mansur Yavaş ayarında bir rakip gelirse. ( Milliyetçi ve ülkesini seven.) Kazanması beni üzmez...

.AKP yide Tayyip Erdoğan’ı eleştiremeyen bir zihniyet bana siyaset bilgisinden bahsetmesin.
12 yıldır girdiği her seçimi kaybeden liderlik vasfı olmayan ve siyaset bilmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu ölümüne savunan ve yarın aday olsa sorgulamadan TIPIŞ TIPIŞ gidip oy atacak sen mi diyorsun bunu bana?
12 yılda 10 seçim kaybetmiş sıfır siyasi başarısı olan adamı eleştirmekten acizsiniz siyaset yapamıyor üretemiyor işte göre göre bile bile siyasi körlükle saldırıyorsun sadece...
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün kendisine DNA testi yaptırmasını tavsiye eden MHP lideri Devlet Bahçeli'nin teklifine yanıt verdi: "Ama bir şartım var. Birlikte yapacağız, kimin ne olduğu ortaya çıksın"

Kılıçdaroğlu siyasetin yüz karasına sağlam kapak yapmış.???
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
Şuan da gündem diyen oldu mu :D Ama zamanında çatı aday yapmak için kapısında yattı CHP bu bir gerçek...
Yarın MHP AKP'den ayrılsın CHP havada kapıp yanına almazsa bende bir şey bilmiyorum demektir. Hatta 2-3 bakanlık fazladan bile verir...



Senin ülkeni sevdiğinden şüpheliyim. Ülkeni sevsen ölümüne körlemesine siyasi hiç bir başarısı olamyan ve gelecek hakkında ışık veremeyen Kemal Kılıçdaroğlunu savunmazdın.
Benim tek derdim AKP iktidarda kalsın değil. Mansur Yavaş ayarında bir rakip gelirse. ( Milliyetçi ve ülkesini seven.) Kazanması beni üzmez...


12 yıldır girdiği her seçimi kaybeden liderlik vasfı olmayan ve siyaset bilmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu ölümüne savunan ve yarın aday olsa sorgulamadan TIPIŞ TIPIŞ gidip oy atacak sen mi diyorsun bunu bana?
12 yılda 10 seçim kaybetmiş sıfır siyasi başarısı olan adamı eleştirmekten acizsiniz siyaset yapamıyor üretemiyor işte göre göre bile bile siyasi körlükle saldırıyorsun sadece...
Ülkeyi 20 yıldır Kılıçdaroğlu mu yönetiyor? Ekonomi yi Kılıçdaroğlu mu batırdı? Teröristlerle masaya Kılıçdaroğlu mu oturdu? Soma’da 301 kişiyi ölüme terk eden Kılıçdaroğlu muydu? Abdullah Öcalanın kardeşini TRT ye Kılıçdaroğlu mu çıkardı? Sedat Peker le Kılıçdaroğlu mu miting yaptı? Din üzerinden siyasetle insanları Kılıçdaroğlu mu kandırdı? Hırsızı,katili psikopatı Devlet dairelerine sicil kaydına bakmadan alıp bir müzisyenin ölümüne Kılıçdaroğlu mu neden oldu? Bizim için Kılıçdaroğlu,Ahmet,Mehmet,Hasan,Hüseyin farketmez.Bu ülkenin aydınlığa çıkmasının tek yolu AKP nin siyasetten silinmesidir.Sende bunu anlayacak potansiyel olmadığı için anlamanı beklemiyorum.???
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Yahu vallahi ilkokul çocuğunu kürsüye çıkartsan yapılacak siyaseti yapıyor Sayın Bahçeli.

Siz eski MHP'li değilmiydiniz ?

Yıllarda Devlet Bahçeliye oy vermedinz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkeyi 20 yıldır Kılıçdaroğlu mu yönetiyor? Ekonomi yi Kılıçdaroğlu mu batırdı? Teröristlerle masaya Kılıçdaroğlu mu oturdu? Soma’da 301 kişiyi ölüme terk eden Kılıçdaroğlu muydu? Abdullah Öcalanın kardeşini TRT ye Kılıçdaroğlu mu çıkardı? Sedat Peker le Kılıçdaroğlu mu miting yaptı? Din üzerinden siyasetle insanları Kılıçdaroğlu mu kandırdı? Hırsızı,katili psikopatı Devlet dairelerine sicil kaydına bakmadan alıp bir müzisyenin ölümüne Kılıçdaroğlu mu neden oldu? Bizim için Kılıçdaroğlu,Ahmet,Mehmet,Hasan,Hüseyin farketmez.Bu ülkenin aydınlığa çıkmasının tek yolu AKP nin siyasetten silinmesidir.Sende bunu anlayacak potansiyel olmadığı için anlamanı beklemiyorum.???

Hep aynı ezber boş cümleleri kurup duruyorsun. Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu kadar savunmak zorunda değilsin la :( Bu kadar da yapma...

Sana diyorum ki Erdoğan giderse gitsin mesele o değil. Yerine gerçekten Kemal Kılıçdaroğlı gelsini mi savunuyorsun? Hiç yoktan azcık düzgün siyaset bilen bir adayı savun bu kadar da olma.

Not: gerçekten şu gözünü azcık aç siyasi körlüğü bırakta... 75 yaşında 12 yılda 10 seçim kaybetmiş kişi için mi bu kadar ölümüne savunmalar. Azcık cesur ol ve hiç yoktan Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş de...
Kemal Kılıçdaroğlu AKP'nin kazanma şansı en yüksek olduğu aday bunu bile göremiyon resmen...
 
Son düzenleme:

ozciceky

Müdavim
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
3,161
Reaksiyon puanı
2,743
Puanları
113
Yaş
51
Ülkeyi 20 yıldır Kılıçdaroğlu mu yönetiyor? Ekonomi yi Kılıçdaroğlu mu batırdı? Teröristlerle masaya Kılıçdaroğlu mu oturdu? Soma’da 301 kişiyi ölüme terk eden Kılıçdaroğlu muydu? Abdullah Öcalanın kardeşini TRT ye Kılıçdaroğlu mu çıkardı? Sedat Peker le Kılıçdaroğlu mu miting yaptı? Din üzerinden siyasetle insanları Kılıçdaroğlu mu kandırdı? Hırsızı,katili psikopatı Devlet dairelerine sicil kaydına bakmadan alıp bir müzisyenin ölümüne Kılıçdaroğlu mu neden oldu? Bizim için Kılıçdaroğlu,Ahmet,Mehmet,Hasan,Hüseyin farketmez.Bu ülkenin aydınlığa çıkmasının tek yolu AKP nin siyasetten silinmesidir.Sende bunu anlayacak potansiyel olmadığı için anlamanı beklemiyorum.???
Çadır mahkemelerini ve Barzaniyi de unutmayalım lütfen
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
Siz eski MHP'li değilmiydiniz ?

Yıllarda Devlet Bahçeliye oy vermedinz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:



Hep aynı ezber boş cümleleri kurup duruyorsun. Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu kadar savunmak zorunda değilsin la :( Bu kadar da yapma...

Sana diyorum ki Erdoğan giderse gitsin mesele o değil. Yerine gerçekten Kemal Kılıçdaroğlı gelsini mi savunuyorsun? Hiç yoktan azcık düzgün siyaset bilen bir adayı savun bu kadar da olma.

Not: gerçekten şu gözünü azcık aç siyasi körlüğü bırakta... 75 yaşında 12 yılda 10 seçim kaybetmiş kişi için mi bu kadar ölümüne savunmalar. Azcık cesur ol ve hiç yoktan Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş de...
Kemal Kılıçdaroğlu AKP'nin kazanma şansı en yüksek olduğu aday bunu bile göremiyon resmen...
Sende anlama kıtlığı mı var yoksa ben mi anlatamıyorum? Kılıçdaroğlu yada bir başkası farketmez.Tayyip Erdoğan ve AKP defolup gitsin benim için önemli olan o.Emin ol Kılıçdaroğlu da gelse başka biride gelse AKP gibi rezalet bir yönetim sunmayacak.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Çadır mahkemelerini ve Barzaniyi de unutmayalım lütfen

Döndür dolaştır çözüm süreci var elinizde sadece :D Cevap veremeyince hep aynı taktik...

Çadır mahkemesinde dağdan gelen PKK'lıların avukatı kimdi mesela ?
O isim şuan hangi partide vekil bunuda unutmayın lütfen...

Barzani ile özel görüşmek için heyet gönderen parti kimdi daha 1 yıl önce :D Bu kadar da yapmayın ya...

1664888972485.png
 

irsuya

beyond negative diff
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Ocak 2022
Mesajlar
2,830
Çözümler
7
Reaksiyon puanı
2,903
Puanları
113
Konu içerisinde AKP veya Erdoğan geçmiyor bile.

CHP'yi yaptıklarını söylemek sizi rahatsız ediyor diye hiç konuşmayalım isterseniz?
hayır ben şu an tarafsızım(teröristleri asla desteklemem) istediğinizi konuşabilirsiniz
neden hâlâ neredeyse tüm konularda içten içe erdoğanı savunuyorsunuz?
en basitinden okullarda terör estiren aptall ucube suriyeliler var ya 12 yaşındaki türk çocuğunu boğarak öldüren aptal suriyeliler, sırf bu ucubeler yüzünden devlet okulunda okumuyorum ben insanı katil ederler eski okulumda inanın bana arkadaşlarla en az 7 8 defa tutanak yemişizdir bu ucubeleri dövmekten ve 6 yaşındaki kıza zorla başörtüsü takan aptal ucube araplar var ya hani kendi aralarında kakweqwekswekq diye konuşmaları geçen he işte bunları etrafta görmek o 15 yaşındaki türk gencine afedersiniz koyuyor. zoruma gidende bu ve siz hala o tüm bunları yapan adamı neredeyse tüm siyaset konularında içten içe savunuyorsunuz.

Berbat ekonomi ve berbat eğitim sisteminden yanı sıra sırf bu ucube araplar yüzünden bile yönetimden gitmeli, 9 milyon arap var şu an ülkede...





Ve dahası...


Konu ile alakasız ama inanın bana bu 9 milyon ucubeyi ülkeye alan adamı hâlâ savunuyorsanız bu çocukların ölümünde sizinde vebaliniz vardır.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
hayır ben şu an tarafsızım(teröristleri asla desteklemem) istediğinizi konuşabilirsiniz

en basitinden okullarda terör estiren aptall ucube suriyeliler var ya 12 yaşındaki türk çocuğunu boğarak öldüren aptal suriyeliler, sırf bu ucubeler yüzünden devlet okulunda okumuyorum ben insanı katil ederler eski okulumda inanın bana arkadaşlarla en az 7 8 defa tutanak yemişizdir bu ucubeleri dövmekten ve 6 yaşındaki kıza zorla başörtüsü takan aptal ucube araplar var ya hani kendi aralarında kakweqwekswekq diye konuşmaları geçen he işte bunları etrafta görmek o 15 yaşındaki türk gencine afedersiniz koyuyor. zoruma gidende bu ve siz hala o tüm bunları yapan adamı neredeyse tüm siyaset konularında içten içe savunuyorsunuz.

Berbat ekonomi ve berbat eğitim sisteminden yanı sıra sırf bu ucube araplar yüzünden bile yönetimden gitmeli, 9 milyon arap var şu an ülkede...





Ve dahası...


Konu ile alakasız ama inanın bana bu 9 milyon ucubeyi ülkeye alan adamı hâlâ savunuyorsanız bu çocukların ölümünde sizinde vebaliniz vardır.

Sen muhabbeti anlayamıyon ki daha.

Gİtsin Suriyeliler kalsın diyen yok ki ! Mesele bu dediklerini Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapabilecek yeteneği olmaması.

Suriyelileri geri nasıl yollayacak açıklasın tutan mı var ? onları ülkeye sokan o dönmin başbakanı Ahmet Davutoğlu ile mi gönderecek? Azcık yazılanları anlamaya çalışın. Erdoğan nefreti ile bakmayı bırak azcıkta olsa.

Erdoğan giderse gitsin o umrumda değil. Ben Kemal Kılıçdaroğlu gibi biri başa gelmesin derdindeyim... Bu ülkenin yöneticisi HDP ile iş tutan HDP'ye sabah akşam mesaj veren şirin görünmeye çalışan birisi olmamalı. Hiç yoktan azda olsa Liderlik vasfı olmalı vizyonu misyonu olmalı kaliteli siyaset üretmeli diyorum...
 

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
13,846
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
22,765
Puanları
113
Yaş
30
Yunanistana 2 tokat çekin kenarda oynasın biraz.
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
hayır ben şu an tarafsızım(teröristleri asla desteklemem) istediğinizi konuşabilirsiniz

en basitinden okullarda terör estiren aptall ucube suriyeliler var ya 12 yaşındaki türk çocuğunu boğarak öldüren aptal suriyeliler, sırf bu ucubeler yüzünden devlet okulunda okumuyorum ben insanı katil ederler eski okulumda inanın bana arkadaşlarla en az 7 8 defa tutanak yemişizdir bu ucubeleri dövmekten ve 6 yaşındaki kıza zorla başörtüsü takan aptal ucube araplar var ya hani kendi aralarında kakweqwekswekq diye konuşmaları geçen he işte bunları etrafta görmek o 15 yaşındaki türk gencine afedersiniz koyuyor. zoruma gidende bu ve siz hala o tüm bunları yapan adamı neredeyse tüm siyaset konularında içten içe savunuyorsunuz.

Berbat ekonomi ve berbat eğitim sisteminden yanı sıra sırf bu ucube araplar yüzünden bile yönetimden gitmeli, 9 milyon arap var şu an ülkede...





Ve dahası...


Konu ile alakasız ama inanın bana bu 9 milyon ucubeyi ülkeye alan adamı hâlâ savunuyorsanız bu çocukların ölümünde sizinde vebaliniz vardır.
Hocam bu ülkede genç bir müzisyen öldürüldü.Bu müzisyenleri öldürenler sabıka kaydı kabarık olmasına rağmen Devlet dairelerinde torpille işe alınan adamlar.Biz KPSS de torpil dönüyor dediğimizde bize gülenler bu rezaletle ilgili tek kelime yorum yapamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen muhabbeti anlayamıyon ki daha.

Gİtsin Suriyeliler kalsın diyen yok ki ! Mesele bu dediklerini Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapabilecek yeteneği olmaması.

Suriyelileri geri nasıl yollayacak açıklasın tutan mı var ? onları ülkeye sokan o dönmin başbakanı Ahmet Davutoğlu ile mi gönderecek? Azcık yazılanları anlamaya çalışın. Erdoğan nefreti ile bakmayı bırak azcıkta olsa.

Erdoğan giderse gitsin o umrumda değil. Ben Kemal Kılıçdaroğlu gibi biri başa gelmesin derdindeyim... Bu ülkenin yöneticisi HDP ile iş tutan HDP'ye sabah akşam mesaj veren şirin görünmeye çalışan birisi olmamalı. Hiç yoktan azda olsa Liderlik vasfı olmalı vizyonu misyonu olmalı kaliteli siyaset üretmeli diyorum...
Kimsenin Hdp ye şirin gözüktüğü yok.Getirdiğiniz tek adam denilen rezil sistem için Kürtlerin oylarına ihtiyaç var.Parlamenter sistem olsa CHP nin oylarını bu kadar arttırdığı bir dönemde Hdp ile işi olmazdı.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Kimsenin Hdp ye şirin gözüktüğü yok.Getirdiğiniz tek adam denilen rezil sistem için Kürtlerin oylarına ihtiyaç var.Parlamenter sistem olsa CHP nin oylarını bu kadar arttırdığı bir dönemde Hdp ile işi olmazdı.

Tabi canım Van'da bu sözleri neden söyledi o zaman ? HDP'ye şirin görünme orada ki seçmene selam çakma değilde nedir bu ?
Birde lafa geldimi hani tarafsız özgür yargı olacaktı? İstediğini serbest bırakıyor istediğini yargılıyor flan sisteme bak hele...


Not: Hangi oylarının arttığı dönemde ? Ülkede bu kadar kötü şartlar varken bile muhaletin oyu artmıyorsa burada bir sorun var bir şey EKSİK lidersizlikten siyaset üretememekten artmıyor ama siz sorgulamayın tıpış tıpış gidin bakalım...
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
Tabi canım Van'da bu sözleri neden söyledi o zaman ? HDP'ye şirin görünme orada ki seçmene selam çakma değilde nedir bu ?
Birde lafa geldimi hani tarafsız özgür yargı olacaktı? İstediğini serbest bırakıyor istediğini yargılıyor flan sisteme bak hele...


Not: Hangi oylarının arttığı dönemde ? Ülkede bu kadar kötü şartlar varken bile muhaletin oyu artmıyorsa burada bir sorun var bir şey EKSİK lidersizlikten siyaset üretememekten artmıyor ama siz sorgulamayın tıpış tıpış gidin bakalım...
Adamın bütün olayı birlik ve beraberliği sağlamak.AKP nin nefret siyaseti ve ülkeyi kutuplaştırdığı bir ortamda kavganın olmadığı bir ortam oluşturmaya çalışıyor.Algı ve kaostan beslendiğiniz için bunu anlamanızı beklemiyorum.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Adamın bütün olayı birlik ve beraberliği sağlamak

Ülkenin yüzde 70'ini karşına alarak mı birlik beraberlik sağlayacaksın?

AKP nin nefret siyaseti ve ülkeyi kutuplaştırdığı bir ortamda kavganın olmadığı bir ortam oluşturmaya çalışıyor.

Yani HDP'nin hiç sorunu suçu yok dimi ? Uzlaşılacak görüşülecek bir parti ? PKK terör örgütü diyememesi veya terörü ağız dolusu kınayamaması hiç sorun değil sizin için ? Veya hendek olaylarında çağrı yapan bir Selahattin Demirtaş suçsuz mu yani ? Apo'nun heykelini dikecez demesi normal yani...

Not: Gerçekten KK'yi savunacam diye bu kadar da yapma kendine... İnanmadığın kendi içine sinmeyen şeyleri bile savunmak zorunda mısın? Mansur Yavaş gibi adayı olsa CHP'nin ve HDP'ye mesafe alsa terörü kınamadıkça PKK'yı lanetlemedikçe aramıza almayız deseniz çok mu sıkıntı olur ?
 

Applemania

Müdavim
Cezalı
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
3,677
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,461
Puanları
113
Yaş
33
Ülkenin yüzde 70'ini karşına alarak mı birlik beraberlik sağlayacaksın?



Yani HDP'nin hiç sorunu suçu yok dimi ? Uzlaşılacak görüşülecek bir parti ? PKK terör örgütü diyememesi veya terörü ağız dolusu kınayamaması hiç sorun değil sizin için ? Veya hendek olaylarında çağrı yapan bir Selahattin Demirtaş suçsuz mu yani ? Apo'nun heykelini dikecez demesi normal yani...

Not: Gerçekten KK'yi savunacam diye bu kadar da yapma kendine... İnanmadığın kendi içine sinmeyen şeyleri bile savunmak zorunda mısın? Mansur Yavaş gibi adayı olsa CHP'nin ve HDP'ye mesafe alsa terörü kınamadıkça PKK'yı lanetlemedikçe aramıza almayız deseniz çok mu sıkıntı olur ?
Kusura bakma 20 yıldır ülkeyi batıran bir zihniyeti görmek istemiyorum.Kemal Kılıçdaroğlunu geçtim boş sandalye bile olsa Tayyip Erdoğan’a tercih ederim.Kılıçdaroğlunun bugün mecliste 600 gencin önünde yaptığı konuşmayı seyrettin mi? Sana tavsiyem bir izle sonra yorum yap.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Kusura bakma 20 yıldır ülkeyi batıran bir zihniyeti görmek istemiyorum.

Yaa istemezsen isteme sana Erdoğan'a oy ver diyen mi var?

Muhalefet sığ dedimi kızıyorsunuz sonra. Boş sandelye ne alaka ? Ne güzel alternatifler ne güzel adaylar varken kendinizi bu kadar saçma modlara neden sokarsınız akıl alır gibi değil. Koskoca muhalefet genç dinamik düzgün bir aday bulamaz mı ya?
Bak bu tarz olay ABD'de oldu yaşananlar ortada. Trump gitsinde kim gelirse gelsin moduna girdiler 80 yaşında ne yaptığını bilmeyen adam geldi ABD'nin başına hava ile topkalaşıyor ölmüş insanları soruyor flan.

ılıçdaroğlunun bugün mecliste 600 gencin önünde yaptığı konuşmayı seyrettin mi?

Evet seyrettim. Oraya gençleri toplayıp akılları sıra Cumhurbaşkanı Kemal sloganları attıroyurlar birde utanmadan... Masada ki neredeyse herkes ADAY OLMA dedikçe bu neyin inadıdır... Masayı geçtim vatandaşa sorsan aday olma diyor. Vatandaşı geçtim CHP tabanına sorsalar aday olma diyecek. Ama halen daha adaylık kovalıyorlar. Bu ne koltuk sevdasıdır arkadaş. Birde yeniden arkamda mısınız diye soruyor böyle liderlik mi olur !

Tüm dünyada siyaset HALK İÇİN YAPILIR. Ama CHP resmen Halka rağmen halka inat siyaset yapıyor...
 
Üst