Muhammeddos
Öğrenci
En Son Visual Studio 2010 Yükledim Ozamana Kadar Hiç Bir Sıkıntı Yok Tu Ve Aniden Görev Yöneticisini Açtim CPU 100 İnternet Bağlantısı Varken Full 100 Ama İnternet Bağlantisi Gidince 5 Lere Düşüyor Ve Onceden Bitminer Ve Blockhain Sitesinde Bitcoin Kazma Hevesine Girdim Googleyi Silip Operayı Yükledim Ve Bu Hata
Sizce Ne Olabilir 2 Hafta Önce HDD Ve Anakart Sıfır Taktirdim Ozaman Jet Gibiydi Ve Avast Antivirusu Yükledim Yola Erişilmiyor Hatasını Aldım Ekran Kartı Driveri Yüklü Deil.
Sistem Özellikleri:
4 GB Ram
160 GB HDD
Asus Anakart
1 GB Ekran Kartı[Nvidia 9500 GT]
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ve Bir Sorum Daha Olcak Bu Hata Youtubeye Girdiğim Zaman Video İzlerken Mesela 9 Dakikalık Bir Video Acıyorum 1 Dakkasına Kadar İlerliyor Sonra Biraz Bekliyorum Yüklendikten Sonra İzliyorum Ara Sırada Windows Gezgini Sonlandır Hatası Veriyor Herşey Yanıt Vermiyor Kısacasi
Sizce Ne Olabilir 2 Hafta Önce HDD Ve Anakart Sıfır Taktirdim Ozaman Jet Gibiydi Ve Avast Antivirusu Yükledim Yola Erişilmiyor Hatasını Aldım Ekran Kartı Driveri Yüklü Deil.
Sistem Özellikleri:
4 GB Ram
160 GB HDD
Asus Anakart
1 GB Ekran Kartı[Nvidia 9500 GT]
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ve Bir Sorum Daha Olcak Bu Hata Youtubeye Girdiğim Zaman Video İzlerken Mesela 9 Dakikalık Bir Video Acıyorum 1 Dakkasına Kadar İlerliyor Sonra Biraz Bekliyorum Yüklendikten Sonra İzliyorum Ara Sırada Windows Gezgini Sonlandır Hatası Veriyor Herşey Yanıt Vermiyor Kısacasi
Son düzenleme: