Bağlantı kopma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Modem arayüzden baktığım hat değerlerim,

SNR margin: aşağı akım 30 yukarı akım 9
hat zayıflama: aşağı akım 26.5 yukarı akım 16
Veri oranı: aşağı akım 2048 yukarı akım 672

Hattı direk bağlıyorum, paralel telefon yok, buna rağmen kopmalar devam ediyor, sizce sorun nedir? Özellikle son 1 hafta içinde kopmalar çok arttı.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
SNR margin değerlerinde bi sorun var aşağı yön süperde yukarı yönde en az 14 olması lazım normalde ama ben sınır margin aşağı yön 9 yukarı yön 10 da çok 6 mb

kullandım gönderdikleri sinyalde problem var herhalde senin saygılar

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Eminmisiniz? 2 gündür görüşmediğim kişi kalmadı. Size nedense PM de atamıyorum ama şuan ttnet'in durumu içler acısı.... Resmen yerlerde desem yeri. 2 gündür bağlantı kuramıyordum. En son ttnet topu türktelekoma attı... Oradada görüşmediğim kişi kalmadı. Hatta evimdeki tüm hatları kontrol ettirdim ama nafile.... Telefondakiler sadece operatör.... Ne dediğimi bile anlamıyorlar.

Şimdi ise dahada komik bir durumda.... 4mbit lik hattım 1mbit olarak görünüyor ve düzeltemiyorlar. Resmen EDGE daha hızlı.. Anlayacağınız o duruma düştü gözümde ttnet...

Düzeltin demiyorum :S Her düzeltmek isteyen iyice bozdu herşeyi.... Yarına kadar düzelmezsede başka alternatifler düşüneceğim... Çünkü ttnet bitmiş...

Bu arada karşınızdakini cahilmi zannediyorsunuz??? Açıklamaları bir duysanız.. Resmen dalga geçer gibi... Zaten yapamadığım için sizi aramışım... Salakça çözümler üretmek "SAÇMA SAPAN... Nerede ise rüzgardan oldu diyecekler... veya güneş çıktı diyecekler."

Saygılarımla;
H.Atakan KOÇ
Size göre cahil kullanıcı....