- Reaksiyon puanı
- 2,000
onu nerden bakıcam suan cok iyi indirme yapıyor valla evde 4 kısıyız sabah 12 suan 9 muqModem hat değerlerinizi atın.
Modemlere göre değişiyor, o 12 yi almanız lazım, sonra firma dahada kaziklayip 8-7-6 felan yapıyor. Anlayacagin parana yazik.onu nerden bakıcam suan cok iyi indirme yapıyor valla evde 4 kısıyız sabah 12 suan 9 muq
anladım genemi arıyım yani?Modemlere göre değişiyor, o 12 yi almanız lazım, sonra firma dahada kaziklayip 8-7-6 felan yapıyor. Anlayacagin parana yazik.
Ara, onlara "Bu hız için size para vermedik" gibisinden şeyler de. Neden bu internet firmaları milletin hakkına girmeyi çok seviyor!anladım genemi arıyım yani?
70 tl ayda az cok deıl ama pıng dusuk genede arıyım tsklrAra, onlara "Bu hız için size para vermedik" gibisinden şeyler de. Neden bu internet firmaları milletin hakkına girmeyi çok seviyor!
70TL mi? Şaka yapıyorsun, ben olsam internet bile almam o parayı ödeyeceksem.70 tl ayda az cok deıl ama pıng dusuk genede arıyım tsklr
memnunum ben ?70TL mi? Şaka yapıyorsun, ben olsam internet bile almam o parayı ödeyeceksem.
Eh, güle güle kullan.memnunum ben ?
Burda cok.pahali internetler en uygunu bu 8 megabit 70 baska firma dowload iyi ping desen oyunlarda iyiEh, güle güle kullan.
Maalesef bu ücretlerdede hiç insaf bırakmıyorlar.Burda cok.pahali internetler en uygunu bu 8 megabit 70 baska firma dowload iyi ping desen oyunlarda iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
40 30 arasi
Sabah 11 re kadar 1212 megabitte alacağın max 10 zorlasan 11.
12 alman zor, çünkü kablolarda ki uzaklık eklerden dolayı ufak hız kayıpları olur.Sabah 11 re kadar 12
12 MBPS günümüz için yetersiz. En az 25 ya da 35 olmalı bu devirde ama küçük ilçelerde hâlâ ADSL var yani daha fiber olmayan bir sürü küçük ilçeler mevcut ve bu haksızlığa giriyor. Tek suçları küçük yerde yaşamaları şirketlere göre. Sinirlendiriyor bu da beni.Selamlar 12 megabit baglattım sorun vardı 5 dowload dı düzeldi sabah 12 tam suan 9 dowload iyimidir
sizce iyimi ?
odem hat değerlerinizi atın.
Maddi durumum buna yetiyor12 MBPS günümüz için yetersiz. En az 25 ya da 35 olmalı bu devirde ama küçük ilçelerde hâlâ ADSL var yani daha fiber olmayan bir sürü küçük ilçeler mevcut ve bu haksızlığa giriyor. Tek suçları küçük yerde yaşamaları şirketlere göre. Sinirlendiriyor bu da beni.
8megabit 0.90 dowload 100 ping e gore 12 megabit 30 ping cok guzel ve cazip geliyor kanka12 MBPS günümüz için yetersiz. En az 25 ya da 35 olmalı bu devirde ama küçük ilçelerde hâlâ ADSL var yani daha fiber olmayan bir sürü küçük ilçeler mevcut ve bu haksızlığa giriyor. Tek suçları küçük yerde yaşamaları şirketlere göre. Sinirlendiriyor bu da beni.
Anlamadim ne 1 mbsnkardeşim ne yetersiz ben 1mbps kullanıyorum