Bagırsaklardan sesler gelmesi

Rkrkro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bagırsaklarımdan ses geliyor belirli bi vakti yok sınavda sessizliğin ortasında gümmm 1 yıldır var pandemiden doktora gidemiyorum kurt düşürücü ilaçlar vs. Kullandım entorogermina kullandım doğal yollarla çözmeyi denedim kekik yuttum Karbonat içtim kabak çekirdegi yedim ama olmuyor nolur çözümü bilenler yazsın uyku düzenim yok gece 3 te uyuyorum cidden depresyona soktu bu beni yıkanmak kişisel temizliklerimi bile yapmak istemiyorum hayata küsmüş durumdayım

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,902
Doktora gidin. Bağırsaklarınız geri dönülemez hal alabilir. Allah korusun.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Yemek yemeyince de gurulduyor yemek yiyince de gurulduyor.

Doktorluk bir şey miymiş lan bu!

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Buradakiler sence sağlıkçı mı? Bu boşu yapma gereğini illa hissediceksiniz
forumdakileri küçümsediğinin farkında mısın? sağlıkçı olmayabilirler ama belki aynı durumu yaşamış olanlar bir öneride vb.bulunabilir.Ve ayrıca boş yapan sensin.konuyu açan kişi zaten pandemiden dolayı doktora gidemeyeceğini belirtmiş ve forumdan tavsiye istemiş.sende doktora git diyorsun. şimdi sen böyle dedin ya .arkadaş doktorun yolunu tutmuştur merak etme :tearsofjoy:

tolgagamer123

Doçent
Reaksiyon puanı
475
Bagırsaklarımdan ses geliyor belirli bi vakti yok sınavda sessizliğin ortasında gümmm 1 yıldır var pandemiden doktora gidemiyorum kurt düşürücü ilaçlar vs. Kullandım entorogermina kullandım doğal yollarla çözmeyi denedim kekik yuttum Karbonat içtim kabak çekirdegi yedim ama olmuyor nolur çözümü bilenler yazsın uyku düzenim yok gece 3 te uyuyorum cidden depresyona soktu bu beni yıkanmak kişisel temizliklerimi bile yapmak istemiyorum hayata küsmüş durumdayım
Ara sıra oluyorsa ben çok kafaya takmazdım. Ama sizi rahatsız ediyorsa doktora gidin. Ben geçen hafta doktora gittim koronalı kişilere temas etmiş koronalı kişiler zaten bloklara ayrılıyor farklı binalara ayrılıyor,merak etmeyin.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
İyi de, biz doktor olsak dahi buradan bir teşhis koyabilir miyiz ? Doktara görünmesi lazım içinin rahat etmesi için.
Millet sağlığın şakaya gelmeyeceğini illa bir şey kaybedince anlayacak. Bırak boş yapmaya devam etsin

Hazard

Asistan
Reaksiyon puanı
58
nası bi ses az tasvir et

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Millet sağlığın şakaya gelmeyeceğini illa bir şey kaybedince anlayacak. Bırak boş yapmaya devam etsin
benim annemde babamda sağlıkçı zaten. o yüzden sağlığın şakaya gelmeyeceğini ve ne kadar önemli birşey olduğunu emin ol senden daha iyi biliyorumdur .Benim asıl sinirlendiğim şey abuk subuk yorum yapman.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
benim annemde babamda sağlıkçı zaten. o yüzden sağlığın şakaya gelmeyeceğini ve ne kadar önemli birşey olduğunu emin ol senden daha iyi biliyorumdur .Benim asıl sinirlendiğim şey abuk subuk yorum yapman.
o zaman bize soracağına anne ve babana danışman senin için daha iyi olur.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Kendinle çok çelişiyorsun. Hem kendin sağlığın şakaya gelmeyeceğini söyleyip benim yorumumu saçma buluyorsun ?

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
o zaman bize soracağına anne ve babana danışman senin için daha iyi olur.
neyi sormuşum ben?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinle çok çelişiyorsun. Hem kendin sağlığın şakaya gelmeyeceğini söyleyip benim yorumumu saçma buluyorsun ?
bu kendimle çelişmek değil.ben konuya göre cevap veriyorum ve ayrıca doktora gitmeyin de demiyorum.ama konu sahibinin dediğine inatla sen doktora git diyorsun.

Son düzenleme:

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Açlıktandır daha çok yemek ye