Bağımsız olarak cepten tv izlemek istiyorum

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam SDN Ahalisi !
ben real player ve telefonum araciligiyla operatörlerin tv servislerine bagli kalmadan kendi internet paketim ile tv izlemek istiyorum. Bunu telefonumla yapabilecegim bir site veya bir program varmidir? Telefonum Nokia N70 - s60v2

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selam SDN Ahalisi ! ben real player ve telefonum araciligiyla operatörlerin tv servislerine bagli kalmadan kendi internet paketim ile tv izlemek istiyorum. Bunu telefonumla yapabilecegim bir site veya bir program varmidir? Telefonum Nokia N70 - s60v2
symbiantv.com

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=80664]xvolkapx[/MENTION] Tam aradigim kanallar var ama oradaki bütün kanallari denedim medya bulunamiyor hatasi veriyor. rstp veya mms linkleri ölü sanirim. Ne güzel ümitlenmistim :) [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] olmadi. Malesef elimde bir tek n70 var.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
site üzerinden bildiğim kadarıyla flash destekli siteler old. için tel desteklemez.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Eğer telefonunda wifi varsa ve ücretsiz kablosuz ağ varsa
Telefonun Real player a gir video indir yada akış bağlantılarına gir
CNN TURK rtsp://dcdn.motiwe.com:1935/dogantv/cnnturk88
SAMANYOLU rtsp://media2.kure.tv:1935/live/stv1
KANAL D rtsp://dcdn.motiwe.com:80/dogantv/kanald.stream
FOX mms://yayin4.canlitv.com/foxtv
Bunları bir dene bende çalışıyor kablosuz modem ücretsiz olduğu için ücretsiz izliyorum telefonum Nokia 5800

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=80664]xvolkapx[/MENTION] Tam aradigim kanallar var ama oradaki bütün kanallari denedim medya bulunamiyor hatasi veriyor. rstp veya mms linkleri ölü sanirim. Ne güzel ümitlenmistim :) [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] olmadi. Malesef elimde bir tek n70 var.
yok aga ne ölüsü hepsi taş gibi yerinde üstte bada tv symbian tv yazıyor onları dene yine olmazsa bu adrese http://www.badaturkiye.com/BadaVizyon/liste.php şi bak

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=55943]honline[/MENTION] wifi yok malesef medya bulunamadi hatasi verdi. Ah o telefon bende olsaydi :) [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] Medya bulunamadi diyor. Güzel kanallar var ama nedense bu sorun çikiyor. Linkler de ölü olamaz. [MENTION=80664]xvolkapx[/MENTION] Galiba sorun real playerda yada internet hizimda. Avea kullaniyorum. Ona da baktim ayni hata :( Ne yapmaliyim simdi?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=55943]honline[/MENTION] wifi yok malesef medya bulunamadi hatasi verdi. Ah o telefon bende olsaydi :) [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] Medya bulunamadi diyor. Güzel kanallar var ama nedense bu sorun çikiyor. Linkler de ölü olamaz. [MENTION=80664]xvolkapx[/MENTION] Galiba sorun real playerda yada internet hizimda. Avea kullaniyorum. Ona da baktim ayni hata :( Ne yapmaliyim simdi?
bunu bi dene http://symbiantv.ay9.com

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=80664]xvolkapx[/MENTION] Bu da olmadi. Bu iste bir is var. 3Gliyim ve hepsini farkli bir media player yükleyip deneyecegim

BrainPaid

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorun sende. Rtsp linklerini mms olarak değiştir ve öyle dene.
Yani rtsp://.s.s. gibi olan linki mms://.s.s. Olarak değiştireceksin.
Vodafonlular rtsp kullanabilir.
Turkcell ve Avealılar linkleri mms://olarak girmelidir.

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yanlış hatırlamıyorsam operatorler kendi tv paketlerini satmak için kendi baglantilarinda bu tür tv izleme isteklerini bloke ediyordu.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3G üzerinden televizyon izleyeceksen internet paketine vereceğin parayla bi tane TV paketi al. Çok daha uygun bir fiyata olur.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım şunu da ekleyeyim:
Ben Turkcell kullanıyordum. 3G destekli bir telefonum olduğu için internet paketimde vardı. Bir gün paketiniz bitmiştir diye mesaj geldi. Bende hemen mobil veriyi kapattım. Hemen arkasından bir mesaj daha geldi. "internet paketinizi 2 MB aştınız ve bu kullanım 15 TL ile ücretlendirildi." Hemen Turkcell i aradım söyledim. Doğrudur dediler. Bende hemen operatörümü değiştirdim. 2 MB aşmaya 15 TL ücret kesiyor Turkcell. 100 MB internet paketi 10 TL. Televizyon izlersen ne olacağını sen düşün. Yüksek MB kapasiteli bir paket almadan televizyon izlememeni tavsiye ederim.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım şunu da ekleyeyim:
Ben Turkcell kullanıyordum. 3G destekli bir telefonum olduğu için internet paketimde vardı. Bir gün paketiniz bitmiştir diye mesaj geldi. Bende hemen mobil veriyi kapattım. Hemen arkasından bir mesaj daha geldi. "internet paketinizi 2 MB aştınız ve bu kullanım 15 TL ile ücretlendirildi." Hemen Turkcell i aradım söyledim. Doğrudur dediler. Bende hemen operatörümü değiştirdim. 2 MB aşmaya 15 TL ücret kesiyor Turkcell. 100 MB internet paketi 10 TL. Televizyon izlersen ne olacağını sen düşün. Yüksek MB kapasiteli bir paket almadan televizyon izlememeni tavsiye ederim.

turkcell tv de internet paketini kullanmıyor :dil:

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
turkcell tv de internet paketini kullanmıyor :dil:

Paket olmadan bağımsız izlemek istiyorum demiş arkadaş. O zaman internet paketinden
kullanacak. Fark ettiysen daha önce İnternetten izleyeceğine TV paketi al ordan izle demiştim.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Paket olmadan bağımsız izlemek istiyorum demiş arkadaş. O zaman internet paketinden
kullanacak. Fark ettiysen daha önce İnternetten izleyeceğine TV paketi al ordan izle demiştim.

ben sadece tv paketi için dedim o konuyla alakalı değil öyle yaparsa tabi net gidecek

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=271821]BrainPaid[/MENTION] rtsp linkini mms olarak playera yazdigimda karsima MMS gönderme menüsü çikiyor. rtsp olarak yazdigimda baglanti hatasi veriyor. [MENTION=70426]sawdent[/MENTION] Abim aveali ve farkli bir telefonla ayni yöntemle yayinlari açabiliyor. Bloke durumu yok. [MENTION=70794]The[/MENTION]police Onu sorun etmiyorum ya. Bir internet paketim var ve bunu tv izlemek için de kullanmak istiyorum. TV paketi yapip ekstra bir masrafa gerek yok.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Halen izleyemedin mi ;D

kamil5

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Selam SDN Ahalisi !
ben real player ve telefonum araciligiyla operatörlerin tv servislerine bagli kalmadan kendi internet paketim ile tv izlemek istiyorum. Bunu telefonumla yapabilecegim bir site veya bir program varmidir? Telefonum Nokia N70 - s60v2

Kardeş www.tvizleyim.com üzerinden her telefona uyumlu uygulamasız tv izleyebilirsin.