Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu hata genelde ekran kartı ve ramlarden kaynaklanıyormuş Nedeni ise sistemin ayarlamaya çalıştığı IRQ ve Memory havuzunda olan bir çakışma...Genelde Ses ve Ekran kartından oluyormuş en güzeli temiz bir format güncel driverlar
biosu resetledim zaten ramler şu an sizlere ömür anlaşılan emektar ramlerim gitti.Sorunda büyük ihtimalle RAM den kaynaklanıyordu.Yeni ram alıp takınca yine hata verirse yazarım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
ASlında ramler ve işlemci kasada en son bozulacak donanım parçaları eğer pcde 2 tane ram var 1 ni çıkartıp o şekilde kullanıp sonucu gör çünkü 2 ram olduğu zaman ramler uyumsuzluk yaratabiliyorlar frekans ve ccl gibi
Bad Pool Caller hatasının birden fazla nedeni var. sadece ram ya da ekran kartı değil, usb portlarından,hdd'den hatta modemden de kaynaklanabilir. hata kodunu tam olarak yazıp aratmanızı öneriririm. biraz önce benim makinamda da olmuş fakat hata kodunun ne olduğunu bilmediğimden sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. donanımlar kadar onların sürücüleri de zan altında olmalıdır.