Bacaklarını topla !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sağ üstteki fenaymış , ben utantım .:blushing:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beden dili diye kitap var alın okuyun..Resimler normal..Yaratılıştan gelen fıtri bir özellik..Kitaptaki şu manadaydı erkek etkin rolde kendini sergilemek ister, kadın annelik içgüsüsüne sahiptir kendini ve yavrusunu koruma amaçlı bir davranıştır bacakları kapamak..İllada yanlış arıyorsanız; kadın ile erkeğin nerede olursa olsun o şekilde yanyana oturması kainatın yaratıcısı tarafından kesinlikle men edilmiştir..Bunu da eleştirecek olanlara peşin cevap: biraz okuyun, yada anne veya ablanızı yabancı bir erkekle o şekilde yolculuk yaptırır mıydınız..

Beden dili, iç güdüler vs...
Bunlar olayın bir yönü.

Ama insanı hayvanlardan ayıran en önemli özelliği akıl ve iradesi ile yeri geldiğinde iç güdülerine gem vurabilmesidir.

Acıkan insanın yemek yeme ihtiyacı bir içgüdüdür, ama Ramazan ayında 16-17 saat inancı çerçevesinde insan bu güdüsüne karşı gelebiliyor.

Zina bir çok inançta yasaktır ve inanan bir çok kişi inancı gereği bu güdülerinden uzak durabiliyor.

Yani her güdümüze uymak ve ona göre hareket etmek NORMAL değildir. Yeri geldiğinde içgüdülerine karşı durabilmek yani "nefsine hakim olmak" edeptir.

Erkeklik iç güdülerine uyup hayvan gibi yanındaki kadına bacaklarını dayamak değildir.
Asıl erkeklik, yiğitlik nefsine hakim olup o içgüdülerine gem vurup adam gibi edebini korumaktır.

Bunu yapamayıp ne yapayım fıtratım bu Allah beni bacağımı açıp öküz gibi yanımdaki kadının üzerine abanacak şekilde yarattı yapacak bir şey yok demek zırvalıktır.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben de rahat oturmayı severim. Bacaklarımı sıkıştırıp omlet mi yapayım :P Abartıp da üç kşilik yer kaplayacak kadar da ayırmıyorum :) Herkesin rahat oturmaya hakkı olduğunu düşünüp rahat edecek kadar bacak ayırmak yeterli diye düşünüyorum.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aşağıda sağdan 2. soldan 3. resme bir bakın.Adamın yanında yarım metre yer var.Sevgili olmasın bunlar :P

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yanlarında sadece kız varken böyle yapmıyorlar. Genel davranışları böyle bu türlerin.

Natsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunların hepsinden daha kalıplı olmama rağmen varsa her zaman iki büklüm oturur ve başkalarını rahatsız etmemeye çalışırım özellikle de bayansa bu bildiğin hayvanlık ama bunu tüm erkeklere mal etmek yanlış olur.

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazıları öküzün oğlu olduğundan yapıyor, bazıları da resmen taciz ediyor

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet dikkat edilmesi gereken bi konu.senin rahatlığın için başkaları rahatsız olmak zorunda değil.hem ne o öyle 60 aranı hayvan gibi açıyosun ayıp insan da utanma olur.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
malesef bunlardan ülkemizde çok var
eğitimsizliğin, cehaletin sonuçları

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu fotoğraflar konuya dikkat çekmek için bilerek çekilmiş fotolar bence.Gerçektende böle rahat davranan çok görgüsüz var malesef.Nasıl bir özgüvense artık çok rahat oluyorlar.Bende rahatsız olmasın diye kasanlardanım.Keşke bende bu kadar rahat olabilsem diyorum bazen ilginç. :)

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Metrolarda eyvallah koltuklar yanyana dizilmiş bir şekilde, bacaklarımızı topluyoruz da; otobüs ve minibüslerde 1,87 boyun olunca kimi zaman bayanları rahatsız etmemek için boş otobüste ayakta gidiyorsun. Bu konuda koltukların arasındaki daracık mesafeyede dikkat çekilmeli...

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnsanın boyu uzun ve yapılı bir vücudu olunca oturamıyor bile bunlar yayılmış bir de olaya bak

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çok kişi yapıyor bunu kadınlar için zor bir durum.İnsanlar hiç oralı olmuyor sanki oturdukları yer onların sadece.

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bayanlar gerçekten rahatsız iseniz samimiyseniz gelin bayan ayrı erkek ayrı otobüs kampanyası başlatın..Sigara tiryakisi rahmetli dedeme yanındaki kız sigaradan rahatsız olduğunu söyleyince dedemde bende senin mini eteğinden rahatsızım kızım demiş..Biz de bayanların daracık kotundan taytından, dekoltesinden, çikolatalı parfümünden acaip rahatsısız, kalp sağlığımızı bozuyor.(Bu arada hayvanlara da hakaret etmeyelim hiç biri bayanları rahatsız etmez).

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yaşlı insanlara yer vermeyen kızlara ne demeli peki her sabah gözlükleri çekiyorlar yaşlı gelmiş engelli gelmiş hiç umurlarında değil oturmuşlar güneş gözlüğüyle dışarı seyrederler.Hep mağdur olan kızlar bundan eminim.