Claynt
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 96
Arkadaşlar en son pişik oludugum zaman cocuktum o zamandan beri olmadım ama kırmızı kırmızı bacaklarımın arası yanma veya acı yok sadece kırmızı kırmızı bi önernz var mı
Soriyim belki başına gelen vardır dedim gidicem zatenkeşke burası doktorlar forum olsaydıhastaneye gitmen gerekir.
yaşın da ufak yani gençsen hemen git, erteleme başka sorunlara yol açmasın. o bölgenin temizliğine azami derecede dikkat etmelisin.Soriyim belki başına gelen vardır dedim gidicem zaten
Yaşımın ufak oldugunu nerden öğrendin, profilim de doğum yılım mı yazıyor. 18 yaşındayımyaşın da ufak yani gençsen hemen git, erteleme başka sorunlara yol açmasın. o bölgenin temizliğine azami derecede dikkat etmelisin.
hayır bilmiyorum yaşını sadece gençken bu sorunlar daha çok görülüyor ve daha çok tehlike arzediyor. malum ergenlik ve sonrası sıkıntılar olabilir... temizlik çok önemli o yıllarda gerisi doktorun işi.Yaşımın ufak oldugunu nerden öğrendin, profilim de doğum yılım mı yazıyor. 18 yaşındayım
Şimdi aradım yarına randevu veremıyolar devlet hastanesıne sabah erkenden gıtsem alabilir miyim acaba?hayır bilmiyorum yaşını sadece gençken bu sorunlar daha çok görülüyor ve daha çok tehlike arzediyor. malum ergenlik ve sonrası sıkıntılar olabilir... temizlik çok önemli o yıllarda gerisi doktorun işi.
çok da teleşlanma, yarına olmaz bu saatte zaten ama en yakın tarihe almaya çalış. merhem filan verirler eğer basit bişeyse... eğer yaygın ise karışım merhem verirler (bi kaç güçlü merhemin karıştırılmış hali).Şimdi aradım yarına randevu veremıyolar devlet hastanesıne sabah erkenden gıtsem alabilir miyim acaba?
En erken 5 hazıran da falan var bekliyim mi yani, bana da bi krem verirler gibime geliyor ilk bi telaşlandım amaçok da teleşlanma, yarına olmaz bu saatte zaten ama en yakın tarihe almaya çalış. merhem filan verirler eğer basit bişeyse... eğer yaygın ise karışım merhem verirler (bi kaç güçlü merhemin karıştırılmış hali).
çok yayılmış ise kızarıklıklar acile git merhem yazarlar, boşuna 10 gün bekleme... az ise kızarıklar eczaneye git, tentürdiyot veya merhem yazarlar ucuzundan, kullanırsın geçici bir süre, hastaneye gidene kadar.En erken 5 hazıran da falan var bekliyim mi yani, bana da bi krem verirler gibime geliyor ilk bi telaşlandım ama![]()