Babylon search den kurtulamıyorum

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar ben mozilla firefox kullanıyorum ama bi sorunum var babylon search den bi türlü kurtulamıyorum.
Önce firefox dosyasında babylon la ilgili her şeyi sildim olmadı bilgisayarda kurulu babylon dosyası varmı diye baktım yoktu ama hala ana sayfayı google yaptığım halde 1-2dk sonra tekrar değiştiriyo sinir oluyorum virüsten de beter bişey ya bu yapışıyo ve dahada çıkmıyo.
Bu arada firefox u sildim bilgilerini felan biyere kaydetmedim sıfırladım yani ama hala babylon search var deliricem ya bunun bi çözümü varsa lütfen paylaşın

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Denetim Masası program kaldır kısmından babylon search yüklemesini kaldırdın mı?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
oralara baktım ama orda babylon ile ilgili hiç bişey yok

şimdi arama yaptım bilgisyarda bi kaç babylon dosyası buldu onları sildim ama sorun hala çözülmedi

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
spybot kullan. indir güncelle ve tarat.

ccleaner kullan kayıt defterini tarat.

çözülmesi lazım

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ccleaner kullanıyorum zaten ben kayıt defterindeki hataları felan çözdüm ama hala sorun çözülmedi

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
muhtemelen temp klasöründe çalıştıran bir dosya var.firefoxu sil bilgisayardan.temp ve temprory klasörünü cache klasörlerini temizle.sonra bilgisayarı kapat aç.açılışta çalışan yabancı bir program olup olmadığını kontrol et.sonra firefox kur

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Babylon Search toolbarı firefox’dan kaldırdığım halde yeni sekme yaptığımda hala karşıma çıktığını görünce bunu halletmeye karar verdim.Seçeneklerde herhangi bir ilerleme kaydedmeyince gizli gelişmiş ayarlara bakmaya karar verdim.Sırasıyla;

• Yeni sekme yapınız.
  • Çıkan sekmenin adres çubuğuna about:config yazınız.Bu gizli ayarlara girmenizi sağlayacak…
  • Bir uyarı gelecek…Garanti kapsamından çıkabilirsiniz falan…”Bu uyarıyı bir sonraki sefer göster” seçeneğini seçip “söz veriyorum dikkatli olacağım”deyiniz.
  • Karşınıza bir sürü ince ayar çıkacak…Çok fazla karıştırmamak için arama kısmına keyword.URL yazınız.
  • Bulunca sağ tıklayarak “değerini değiştir” deyiniz.Buraya kulanmak isteğiniz adresi yazınız.Ben boş bıraktım.Böylece de kurtuldum.
Benim gibi bu olaya canı sıkılanlara faydası olması dileğiyle…

Alıntı:www.kerimusta.com

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
about:config yazıyorum babylon arıyorum ordan buluyo bişeyler onları sıfırlıyorum sonra babylon kalkıyo sorun çözülüyo ama tarayıcı yı kapatıp açınca tekrar yüklüyo kendini bilgisayarda her şeyi sildim babylon la ilgili ama hala sorun devam ediyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
malware bulasmis bilgisayariniza .
google spybot diye arattirinve yukleyin once guncellestirn programi daha sonrada tara temizle yok et secenegine basin tarama bittikten sonra temizle diyinbilgisayarinizi yeniden baslatin sorununuz cozulecektir.

saygilar