Yardım Babaya bilgisayar aldırma

bizonhub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14 yaşındayım babam alacak ama sabredemiyorum bütçe sıkıntısı yok ama babam zaman belirtmiyor bakarsın karar veririm yarın alırım bakarsın bidahaki seneye diyor ama babam söz verdiyse alır eminimki yaz tatilinde alacak derslerim sayısal hariç çok iyi ders çalışacam yalanına kanacağını sanmıyorum monster notebook almayı düşünüyorum ama bir türlü hemen almaya ikna edemiyorum bilgisayar konusu açınca hep bilgisayar konuşuyorsun almak istesemde alasım gelmiyor diyor yardım edermisiniz

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Uzun bir sure bilgisayar konusunu hic acma. Yari yil tatiline kadar iyi calis derslerini yuksek tut takdir belgesi kazan. Babana ben bilgisayar konusunu hic acmadim isimi yaptim dersen alacagini dusunuyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Tecrübe konuşuyor gibi hissetim:D:D.

O isi benim yerime sagolsun abim yapardi :D Abim internet cafeye cok gidiyordu. Babam da bari evde gozumuzun onunde oynasin diye ben daha anaokuluna giderken 2003 yilinda bir bilgisayar almaya ikna olmustu. Lojmanda bu islerden anlayan bir abiye bilgisayar toplatmistik Pentium'lu bir makine. RAM desen 512MB. Ancak bilgisayari okul zamani acamiyorduk. Yaz tatili ve ara tatil gelince abim bilgisayari kuralim mi diye sormak icin beni gonderirdi babama :D Ben sorardim, babam izin verdikten sonra kurar tatilde oynardik.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
O isi benim yerime sagolsun abim yapardi :D Abim internet cafeye cok gidiyordu. Babam da bari evde gozumuzun onunde oynasin diye ben daha anaokuluna giderken 2003 yilinda bir bilgisayar almaya ikna olmustu. Lojmanda bu islerden anlayan bir abiye bilgisayar toplatmistik Pentium'lu bir makine. RAM desen 512MB. Ancak bilgisayari okul zamani acamiyorduk. Yaz tatili ve ara tatil gelince abim bilgisayari kuralim mi diye sormak icin beni gonderirdi babama :D Ben sorardim, babam izin verdikten sonra kurar tatilde oynardik.
Sanırsam 2006-2007 yılında ilk bilgisiyarım olmuştu. Gazeteden çıkan, adını sanığını hiç hatırlamadığım ama hala aklımda olan yarış oyununu oynardım. Babam zamanında IT firmasında çalıştığı için bileşenlerle arası iyiydi. Ne zaman kasıyor desem makul yeni bir parçayla bileşenler de değişikliğe giderdi.

Biz de bilgisiyar kalkmazdı ama hafta sonu izinlerimiz olurdu. Ben her gün kaçamak yapar babam evin kapısını açar açmaz PSU'dan gücü kapatırdım. Sırf bu yüzden her 2 ayda bir HDD değişirdik :D :D .

Reaksiyon puanı
19,152
14 yaşındayım babam alacak ama sabredemiyorum bütçe sıkıntısı yok ama babam zaman belirtmiyor bakarsın karar veririm yarın alırım bakarsın bidahaki seneye diyor ama babam söz verdiyse alır eminimki yaz tatilinde alacak derslerim sayısal hariç çok iyi ders çalışacam yalanına kanacağını sanmıyorum monster notebook almayı düşünüyorum ama bir türlü hemen almaya ikna edemiyorum bilgisayar konusu açınca hep bilgisayar konuşuyorsun almak istesemde alasım gelmiyor diyor yardım edermisiniz
Zorla alındımı her yanlışınızı yüzünüze vururlar. Ayriyeten almaya niyeti yoksa uğraşmayın olmaz maalesef.