Babanın güveni nasıl kazanılır?

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Merhaba arkadaşlar, yaşım 19 açıktan lise okuyorum gelecek sene universite sınavına giricem, ancak kafamda ki iş daha başka.Babamın ufak bir mobilya imalathane yeri var, mobilyayı sıfır dan yapar mobilya mağazalarına satarız.Ben de mobilya mağazası acmak istiyorum babam üretir ben satarım tarzı, bir kere babam bunu eskıden denedı ama guvecenek biri yok diye kapadı sonradan, ben de o zamanlar küçüktüm baya.Arada der böyle sana bi magaza acalım diye ama geyik daha çok okuyup '' memur '' olmamı ister :) herneyse konu çok dağıldı, ben gecenler de buyukannemin yanına gittiğim de bana babamın iş yerine sürekli gidip babamın güvenini kazanıp aa bu cocuk para kazanmasını ögrenmiş dedirtmemi bekliyor, ben oraya gidince çok büyük işler yapmıyorum ufak tefek kücük işler, zaten hergün sabah 6 akşam 6 olayı degil hani uyandıgım da saat 10 sa 11 de falan gidip 3-4 gibi dönücem bu benim işime yarar mı? yani babamın aklında ki beni değiştirebilir mi? Babama göre ben çok fazla çalışmayı sevmeyen birisiyim ancak durum öyle değil :) bana yol verdiler mi sınır tanımam ancak o yolu kendim açmakta hep zorlanıyorum, düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

canakcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bir şeyler yapmaya çalışırsan bunu fark ettiği zaman güvenini kazanabilirsin bence. Ama üşenmeden düzenli bir şekilde çabalamalısın bunun için. Bol şanslar

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Eğer baban yaptığın işten iyi para kazandığını görürse sana güveni artar.