Biraz daha geç yazsaydınız kardeşim diye cevap yazıyordum. ??Adının Duygu olduğunu düşünürsek bir hanımefendi bulmasında gerek yok gibi. Biri onu bulsun![]()

Biraz daha geç yazsaydınız kardeşim diye cevap yazıyordum. ??Adının Duygu olduğunu düşünürsek bir hanımefendi bulmasında gerek yok gibi. Biri onu bulsun![]()
En başta dedim ya sevgili benlik değil diyeAdının Duygu olduğunu düşünürsek bir hanımefendi bulmasında gerek yok gibi. Biri onu bulsun![]()
Dedigim gibi sevgili işleri benlik değil ondan ötürü yazdigin şeylerden o sevgili kısmını umursamadımBiraz daha geç yazsaydınız kardeşim diye cevap yazıyordum. ??Büyük bir vakayı önledin, teşekkürler. @Duyguaresma7 yazdıklarımı pek dikkate almayın. Ben hepsini karşımda bir erkek varmış gibi yazmıştım. Kusura bakmayın.
pc alma ram vs. takIyi akşamlar arkadaşlar, Benim Pc laptop ve her oyunu kaldırmıyor ondan ötürü babamı ikna edip yeni pc aldirmam lazım, her ramazan oyun oynayıp geçirirdim ama pc artik oyun kaldırmıyor ondan ötürü yenisini nasıl aldırırım?
Ekran kartı çok az ama ise yarar mı?pc alma ram vs. tak
değistiriryor heraldeEkran kartı çok az ama ise yarar mı?
Bildiğim kadarıyla laptopların ekran karti değiştirilmiyor
Pahalı olur mudeğistiriryor heralde
gta 4 yüksek değil kiPahalı olur mu
Sence yeni pc almak mi yoksa pc ye ram ve yeni ekran kartı taktırmak mi
Eğer bunları yaparsam gta 5 gibi yuksek sistem gerektiren oyunları kaldırır mı
Benimki gta 4 kaldırsa hiç ihtiyaç duymam ama kaldırmıyor işte bir kaç gün sonra tekrar denicemgta 5 yüksek değil ki
Şuan telden yazıyorum pc yi acım ben atarım 5dk yaözellikleri atsana anakartı filanda
Benim Pc olsun o bana yeter sevgili fln boş işler zaman kaybı hiç uğraşamam ?O zaman, tatlı dilli, güler yüzlü ve pek iffetli olursa ve derslerini de çalışırsa sıkıntı olmaz![]()
Hepsinde değiştirilmiyor. Genelde oyuncu laptopları olanlarda değiştirilebiliyor.değistiriryor heralde
O zaman benimki değiştirilmez, zaten pc ikide bir yanıt vermiyor hataları vermeye başladı format atsam tüm gereksiz uygulamalar temizlensin gta 4 int kafede indiririm kendim ya virüs indiriyom yada virüs programı ?Hepsinde değiştirilmiyor. Genelde oyuncu laptopları olanlarda değiştirilebiliyor.
pc işleri ile aşırı uğraşma, biraz takıl ama aşırı gitmeyesin... Demek istediğim şey kesinlikle sevgili edinmek değildi, ciddi ciddi ileriye dönük düşünmek üzere her gencin düşünmesi gereken şeyler idi... Zamanla olacak işler...Benim Pc olsun o bana yeter sevgili fln boş işler zaman kaybı hiç uğraşamam ?
Haklisin , birazdan pc açılırsa özellikleri aticampc işleri ile aşırı uğraşma, biraz takıl ama aşırı gitmeyesin... Demek istediğim şey kesinlikle sevgili edinmek değildi, ciddi ciddi ileriye dönük düşünmek üzere her gencin düşünmesi gereken şeyler idi... Zamanla olacak işler...
Ekran kartı =1646mbözellikleri atsana anakartı filanda
Sizce gta 4 kaldırır mı?Haklisin , birazdan pc açılırsa özellikleri aticam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı =1646mb
Lenovo
Sistem modeli=20206
Islemci=Intel(R) Pentium(R) CPU 2020M @2.40 GHz (2 CPUs) 2,4 GHz
Bellek=4096mb ram
Işletim sistemi=Windows 7 Professional 64 bit
islemciden emin değilimHaklisin , birazdan pc açılırsa özellikleri aticam
Ekran kartı =1646mb
Lenovo
Sistem modeli=20206
Islemci=Intel(R) Pentium(R) CPU 2020M @2.40 GHz (2 CPUs) 2,4 GHz
Bellek=4096mb ram
Işletim sistemi=Windows 7 Professional 64 bit
Sizce gta 4 kaldırır mı?
2400 Mhz ve 2 çekirdekislemciden emin değilim
gta 4 2008'de çıktı kardırır bence2400 Mhz ve 2 çekirdek
Kaldırmaz zaten 2013 de çıkan pc
Internette baktım gta 5 bile kaldırıyor ama benim ki kaldırmıyor değişik ?gta 4 2008'de çıktı kardırır bence