• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Babama uygun telefon

erdem bey

Asistan
Reaksiyon puanı
17
merhaba arkadaşlar babam bu zamana nokianın kapaklı telefonlarını kullandı ona rahat kullanabileceği
uzun süre götürecek boyutu fazla büyük olmayan bir telefon almak istiyoruz önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
merhaba, ben anne baba telefonu olarak android de vibe p1 serisi öneriyorum batarya büyük malum eski telefonlarda batarya 1 hafta gidiyordu birden akıllı telefona geçip günlük şarja takmak sinir edebilir.

erdem bey

Asistan
Reaksiyon puanı
17
merhaba, ben anne baba telefonu olarak android de vibe p1 serisi öneriyorum batarya büyük malum eski telefonlarda batarya 1 hafta gidiyordu birden akıllı telefona geçip günlük şarja takmak sinir edebilir.
kusura bakma sonradan ekledim boyutu fazla büyük olmayan bir telefon olsun istiyoruz

erdem bey

Asistan
Reaksiyon puanı
17
1600-1700 tl civarı
iphone 5s çıkalı baya oldu belli bir süre sonra kasma yapar mı

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
1600-1700 tl civarı
iphone 5s çıkalı baya oldu belli bir süre sonra kasma yapar mı

günlük kullanımda sorun yaratacağını düşünmüyorum ama modern combat 5 de kasmaz 6 çıkarsa kasabilir

tabi android isterseniz z5c de önerebilirim şuan aklıma fazla cihaz gelmiyor ekranı fazla büyük olmayan arkadaşlar ekleme yapacaktır

erdem bey

Asistan
Reaksiyon puanı
17
günlük kullanımda sorun yaratacağını düşünmüyorum ama modern combat 5 de kasmaz 6 çıkarsa kasabilir

tabi android isterseniz z5c de önerebilirim şuan aklıma fazla cihaz gelmiyor ekranı fazla büyük olmayan arkadaşlar ekleme yapacaktır
babam öyle modern combat gibi oyun oynamaz belki böyle basit bir iki oyun oynar
bizim için önemli olan telefonu günlük kullanırken bir sorun çıkarmaması ve uzun ömürlü olması

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
merhaba arkadaşlar babam bu zamana nokianın kapaklı telefonlarını kullandı ona rahat kullanabileceği
uzun süre götürecek boyutu fazla büyük olmayan bir telefon almak istiyoruz önerilerinizi bekliyorum
Bütçe yazmadığınız için iphone se öneriyorum.Uzun süre götürür hatta babanız kullanacağı için rahat 5 sene gider.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Eğer akıllı telefon istiyorsa iphone se den daha iyisini bulamaz kesinlikle onu öneririm

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Vibe P1 en iyi seçim olur diye düşünüyorum. iPhone öneren arkadaşlar, arkadaşın babası alıyor. Batarya süresi önemli.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Sony xperia xa aradığınız boyutta babanızın uzun süre kullanabileceğini düşündüğüm bir telefon ayrıca benim babamda zenfone 2 laser 5inç kullanıyor (android 6 aldı burada handikap işlemci diyebilirsiniz belki, babama gayet yetiyor ama) sony compact seriside iyi iş yapar bence diğer arkadaşlara katılıyorum.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
iPhone SE iPhone 7'nin çıkması ile birlikte o fiyatlara düşer onu alabilirsin.

erdem bey

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sony xperia xa aradığınız boyutta babanızın uzun süre kullanabileceğini düşündüğüm bir telefon ayrıca benim babamda zenfone 2 laser 5inç kullanıyor (android 6 aldı burada handikap işlemci diyebilirsiniz belki, babama gayet yetiyor ama) sony compact seriside iyi iş yapar bence diğer arkadaşlara katılıyorum.
sony compact serisini araştırıcam sony xperia xa nın bataryası kötü deniyor

yyigitt44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence iPhone 5s alsın hem küçük hem de eski bi telefon olmasına rağmen çok güçlü bir cihaz.

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Babana alacaksan akıllı telefon alma bence. Yok alacam diyorsanda önceliğin sağlamlık olmalı bence.

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İphone 5s veya z5c bakabilirsin ufak ve babanında ihtiyaçlarını ikiside rahatlıkla karşılar