Babama Telefon Seçimi Yardım

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Shiftdelete ailesi,
Babama bir akıllı telefon alacağız, kriterimiz çok az. Lütfen yardımcı olun:
1- Uygun fiyatlı olacak.
2- Kamerası tatmin edici kalitede olacak.
3- Kullanımı kolay olacak. ( babamın biraz yaşı var uğraştırmayalım adamı )

Evet arkadaşlar bu kadar. Ekran büyüklüğü öyle çok büyük olmasın orta seviye olsun, ekran kalitesi kötü olmasın. İşletim sistemi fark etmez windows phone da olabilir çünkü öyle uygulama oyun ihtiyacı yok. Telefonla sadece fotoğraf ve video çekilecek, müzik dinlenecek vs basit işlemler.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bence babanız için en önemli kriter şarjı olmalı. Her gün şarj etmek babanızı deli edebilir. Babanıza söyleyin akıllı telefonu her gün şarj etmek gerekiyor derseniz akıllı telefondan vazgeçebilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dokunmatikten vaz geçerseniz samsung s5610 var. anne telefonu diye bilinir. babalara da uyar bence. 5 megapiksel kamerası var ve şarj derdi az.

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T40 ve Lumia 520, ikisi de güzel ayrıca T40 kolay kullanım için yapılmış sanki, biraz inceleyeyim. @aliitemel 'in dediği gibi şarj konusunda da karşılaştırma yapayım teşekkürler hepinize:thumbup1:

Arkadaşlar bu T40'ı kolay kullanım modu için servise mi vermek gerekiyor, bilgisi olan?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
1- Uygun fiyatlı olacak.

Evet arkadaşlar bu kadar. Ekran büyüklüğü öyle çok büyük olmasın orta seviye olsun, ekran kalitesi kötü olmasın. İşletim sistemi fark etmez windows phone da olabilir çünkü öyle uygulama oyun ihtiyacı yok. Telefonla sadece fotoğraf ve video çekilecek, müzik dinlenecek vs basit işlemler.

Motorola Moto G'ye bak bence. General Mobile Discovery'den çok daha iyi bir telefon. Kamerası 5 megapiksel ama Dsicovery'nin 8 megapiksel kamerasından daha iyi çekiyor. Baban için en uygun olanı Motorola Moto G.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Moto g ye 250 tl gibi fazladan para verebiliyosan ver ama baban için bence gerek yok gibi moto g'ye.

Reaksiyon puanı
16,128
http://www.hepsiburada.com/liste/da....aspx?productId=telcepdke40&categoryId=371946
Telefon_3378637.jpg
Telefon_3378714.jpg
Telefon_3378717.jpg
Telefon_3378715.jpg

darkevo e40 al 3g görüntülü konuşma var samsung gibi şebeke üzerinden konuşma var yazılımlada kullanabilirsin tabi.

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T40 ı öneririm babamda var ilk akıllı telefonu normal ama kolay kullanım falan değil yanında ekran koruyucu 16 gb hafıza kartı falan vermişler gayet iyi. böyle kullanacak olanlar için.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
biz de babalar günü hediyesi olarak iphone 5s aldık.. inşallah beğenir :)

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1- Uygun fiyatlı olacak.

Fiyat aralıını yazsaydın iyi olurdu ama ben babana samsung galxy wonderı öneriyorum kamerası 5mp bir zamanlar kullandım çok güzel şu na o telefonu babam kullanıyor babamda teefon görüşmeleri ve kamera gibi şeylerde kullanıyor ve mükemmel olduğunu söylüyor yani çok şey istemiyor babam bi bak derim.

Reaksiyon puanı
16,128
dark pişmanlıktır onu tavsiye etmem genellikle hep kötü deniyor şikayetvara bi bakmanı isterim
o site sallamasyon ciddiye alma bizde dark evopad m7200 3g tablet var telefon özelliği aktif 3g görüntülü konuşma var sorun yok.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Fiyat aralıını yazsaydın iyi olurdu ama ben babana samsung galxy wonderı öneriyorum kamerası 5mp bir zamanlar kullandım çok güzel şu na o telefonu babam kullanıyor babamda teefon görüşmeleri ve kamera gibi şeylerde kullanıyor ve mükemmel olduğunu söylüyor yani çok şey istemiyor babam bi bak derim.

Yapma etme bilader ya. Motorola Moto G dururken 2.3 Android işletim sistemi kullanan ve 512 MB RAM'a sahip olan Samsung Galaxy Wonder alınır mı bu devirde ya? :D Vallahi adama küfretseydin daha iyiydi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1- Uygun fiyatlı olacak.

Kardeşim sen Motorola Moto G'ye bak. Fiyatını kesinlikle hak eden bir telefon.

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...fon.urun.pla&gclid=CMuZ6aGK9b4CFWj3wgodPYQAoA

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapma etme bilader ya. Motorola Moto G dururken 2.3 Android işletim sistemi kullanan ve 512 MB RAM'a sahip olan Samsung Galaxy Wonder alınır mı bu devirde ya? :D Vallahi adama küfretseydin daha iyiydi.
Kardeş aralarında 200-300 lira fark var fiyatı söle daha iyi önerilerde bulunurum ama babanın tüm ihtiyaçlarını karşılar.

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0

baban için android alma wp al büyük ekran istersen 1320 al

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm arkadaşlara yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum, aklıma yatanlar T40, 520 ve Moto G. Bunların arasından tercih yapacağım Allah sizden razı olsun. Dark Evo E40'ı da araştırayom biraz.

Reaksiyon puanı
16,128
E40'ı unutma oda ips ekranla çok iyi 3g görüşme var.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Darktan uzak durun diyom başka bisi demiyom

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
niye? sağlam güvenilir marka evo markasından daha iyi.

Hocam tableti ve wireless adaptörünü kullandıktan sonra tovbe ettirdi artk adaptor yan odayı çekmiyor tablet desen arayüz klavye sürekli çöküyo çok kasıyo internette oyun oynarken 4 çekirdek diye aldk tek çekirdek performansı sunuyor şimdi asus memopad 8 kullanıyorum on numara :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Paraya kıy motog discovery veya lumialardan bak bence :)

Reaksiyon puanı
16,128
Hocam tableti ve wireless adaptörünü kullandıktan sonra tovbe ettirdi artk adaptor yan odayı çekmiyor tablet desen arayüz klavye sürekli çöküyo çok kasıyo internette oyun oynarken 4 çekirdek diye aldk tek çekirdek performansı sunuyor şimdi asus memopad 8 kullanıyorum on numara :)
arada şansızlık olabilir bizdeki dark evopad m7200 3g sorunsuz.