• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Babama öneri

erderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Kendisi emekli
Arkadaşlar Samsung dışı düşünmüyor
Samsung A50 64Gb
Samsung Galaxy A9 128 GB mı

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
A50 gayet yeterli ve güzel bir cihaz başkasına bakmanızı önermem.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
A50 al geç . Daha ucuz olsun diyorsan 5000Mah lı tam baba telefonu m20 alabilirsin .

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Kendisi emekli
Samsung A50 64Gb
Bu ikisi arasından A50 tabiki de ancak ben Samsung alınacaksa S veya Note serisi dışındaki modellerinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum eğer Samsung dışında marka düşünseydi RN8 önerirdim

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
M20 almayın da...

M30S de alternatif olabilir.

Edit: Oooo m30s nefis bir cihaz olmuş. Amoled, AOD, NFC tam bir anne-baba telefonu. Varsın 4/64 olsun. Mis mis.

Son düzenleme:

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Kendisi emekli
Samsung A50 64Gb

M30S derim. 2000tl civarına illa Samsung bir cihaz alıcak olsam M30S alırdım. Donanımsal olarak fiyatına göre ideal, bataryası ise trafo gibi???

Reaksiyon puanı
8,192
Bu ikisi arasından A50 tabiki de ancak ben Samsung alınacaksa S veya Note serisi dışındaki modellerinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum eğer Samsung dışında marka düşünseydi RN8 önerirdim
Katılıyorum. S ve Note serisi gerçekten çok güzel uzun ömürlü cihazlar. Ancak A , M , J falan bunlar iyi cihazlar ancak performanslarını S ve Note serisine göre çok çabuk kaybediyorlar. Orta segmentte Xiaomi çok daha mantıklı bir tercih olur. Ancak baban Samsung dışında bir şey istemiyorsa A50 güzel bir cihaz.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Katılıyorum. S ve Note serisi gerçekten çok güzel uzun ömürlü cihazlar. Ancak A , M , J falan bunlar iyi cihazlar ancak performanslarını S ve Note serisine göre çok çabuk kaybediyorlar. Orta segmentte Xiaomi çok daha mantıklı bir tercih olur. Ancak baban Samsung dışında bir şey istemiyorsa A50 güzel bir cihaz.
Bende babamı İPhone 5s'ten RN8'e geçirmeyi planlıyorum

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Valla benim S7'yi samsung 1000 TL'ye sayıyor. Arada "Lan? Acaba?" demiyor değilim.

? Açıkçası Redmi Note 8 Pro'yu kullandıktan sonra bir daha bir cihaza 3000 üstü vermem. Cihaz her açıdan işimi fazlasıyla görüyor:)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
? Açıkçası Redmi Note 8 Pro'yu kullandıktan sonra bir daha bir cihaza 3000 üstü vermem. Cihaz her açıdan işimi fazlasıyla görüyor:)
Bende Mİ9T kullandıktan sonra bir daha 2800 üstü vermem cihaz her açıdan işimi fazlası ile görüyor zaten Mİ9T ablamı zar zor ikna ettim sırf SD855 için 700-800 tl fark verecek durumum yoktu ama sorun değil çünkü SD730 da işimi fazlası ile görüyor

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362

Bazı ortamlarda sensör sıkıntılarından bahsediliyor RN8 serisi için. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu arada ben de IPS ekran almama derdindeyim. Geçen işyerinde Huawei Mate 10 Lite kullanan arkadaşım ile benim S7 ekranı karşılaştırdık. Max brightness da "Oha bu ne ya" oldu arkadaşım. O da Mi 9 Lite bakıyor kendine. Ben de amoled'ciyim. :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
Bende babamı İPhone 5s'ten RN8'e geçirmeyi planlıyorum
Geçmez :D internetten telefon almaya karşı olurlar babalar
Hele ki samsung, nokia dışında bir telefon olan Xiaomi'ye kesinlikle geçmez
İthalatçı garantiliymiş onlar diye telefoncunun birinden duyar, hayatta almam sen de alma demeye başlar :)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Geçmez :D internetten telefon almaya karşı olurlar babalar
Hele ki samsung, nokia dışında bir telefon olan Xiaomi'ye kesinlikle geçmez
İthalatçı garantiliymiş onlar diye telefoncunun birinden duyar, hayatta almam sen de alma demeye başlar :)
Madem internetten almaya karşı olurlar o zaman bende babama RN8'i Mİ Store'dan aldırırım
Açık konuşmak gerekirse babama Samsung Nokia falan aldırmam babam eskiden o markaları kullandı
Klasik babalar öyledir de ben babamın kolundan tutar Mİ Store'a götürürüm hangi rengi hoşuna giderse beğenir alır bu arada bende 5s'ten Mİ9T'ye geçtim babamı da ablamı da Xiaomi'ye geçirmeyi planlıyorum çünkü kendileri telefondan benim kadar iyi anlamıyorlar benim önerilerimi dikkate almak zorundalar hatta babam telefon ile ilgili bir olay olunca beni arıyor oğlum Oppo A5 2020 sencel nasıl diye soruyor o derece yani

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
Madem internetten almaya karşı olurlar o zaman bende babama RN8'i Mİ Store'dan aldırırım
Açık konuşmak gerekirse babama Samsung Nokia falan aldırmam babam eskiden o markaları kullandı
Klasik babalar öyledir de ben babamın kolundan tutar Mİ Store'a götürürüm hangi rengi hoşuna giderse beğenir alır bu arada bende 5s'ten Mİ9T'ye geçtim babamı da ablamı da Xiaomi'ye geçirmeyi planlıyorum çünkü kendileri telefondan benim kadar iyi anlamıyorlar benim önerilerimi dikkate almak zorundalar hatta babam telefon ile ilgili bir olay olunca beni arıyor oğlum Oppo A5 2020 sencel nasıl diye soruyor o derece yani
İŞTE BU ! :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki önce bana sorar, sonra telefoncuya sorar, telefoncunun dediğine inanır.
Yeni telefon alma fikrini önce bana sorar, tavsiyelerimi yaparım, sonra bulduğu bir telefoncuya sorar. Telefonu almış olarak eve gelir ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
İŞTE BU ! :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki önce bana sorar, sonra telefoncuya sorar, telefoncunun dediğine inanır.
Yeni telefon alma fikrini önce bana sorar, tavsiyelerimi yaparım, sonra bulduğu bir telefoncuya sorar. Telefonu almış olarak eve gelir ?
Senin dediğin olay babamda olmaz ama malesef dayımda oldu ben dayıma RN8 Pro önerdim Turkcell çalışanı Xiaomi TR'ye yeni girdi garantisini falan bahane etti kiminle muattap olacağınız belli değil diye dayımın aklına girip A50 aldırmış bu arada dayım İPhone 5'ten geçti şuanda gayet memnun ama önerdiğim telefonu almaması beni üzdü açık konuşmak gerekirse