Babam ve annemden iyice sıkıldım

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yaşın 17 ehliyetin fln yok neyin isaynı bu! brz kıymet bilin yahu

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Seninle hemen hemen aynı yaştayız benimde o kadar isteğim var ki ama takmıyorum illa alın almayın diye, kendin oku üniversiteyi kazan o zaman bırak motoru mesleğini eline alınca araba galerisi bile açarsın :) Ayrıca hepimizin ailesi böyle buna emin ol banada babam çok baskı yapar çalış çalış diye ama haklılar onlar hep bizim gelecekte rahat etmemiz kendi ayaklarımızda durabilmek için böyle diyorlar :)
Eğer çokta motor istiyorsan lise bitince git yazın çalış tatilde 3 ayda çıkar zaten motor parası harçlıklarındanda birktirirsin biraz ehliyetinide aldın mı işte olay bitmiştir burda önemli olan sabır arkadaşım :)

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolasınız arkadaslar :) Sizin dediniz gibi yapcam (sabırr) yani :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben çoğunuzdan küçüğüm ama bi nebzede olsa bir şeyler söyliyeyim dedim bence 20 yaşını geç ehliyetin zaten olur motor mu alırsın araba mı orasını kendin bilirsin hatta en azından 18 yaşını geç :D sana başarılar

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
git oku Para kazan TAnk al ozman sana karışanda olmaz. daha yaşın erken

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
yaşın 17 ehliyetin fln yok neyin isaynı bu! brz kıymet bilin yahu
Heves. Heves herşeyi bastırır.

Bu arada cidden refah okulu bitirmekte. Bitirene kadar sık dişini sabret. (Birazda kendini kutaracak kadar çalış.) Bizimkilerde senin gibi, kızarlar bağırırlar çağırırlar. Fakat Üniversite'ye gitmeye başladığım zamandan beri karışan yok, istekler tamam. :)

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani lise bittikten sonramı düsünüyüm sizce motor sevdasını ?

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sizce ne alayım biraz akıl verin benim içimdeki hevesi ne giderir bilmiyom ki bisey alasım var beni mutlu edecek ama ne ? :(

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Peki sizce ne alayım biraz akıl verin benim içimdeki hevesi ne giderir bilmiyom ki bisey alasım var beni mutlu edecek ama ne ? :(
Seni yaşlarında Postmodern davranırdım. İnsanlara karşı olan umursamazlığım ve olaylara kendime göre bakmam beni rahatlatıyordu. Bu arada az MMOPRG oynamadık o zaman. :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aynen [MENTION=34027]finix[/MENTION] bende öleyim..

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mmoprg bende çok oynadım o tarz oyunlar ama para vermekten sıkıldım artık öle şeylere sizce ne yapmalıyım içimde bisey var belli edemiyom ne oldunuda bilmiyom biraz beni rahatlatcak bilgiler verirmisiniz lütfen

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
mmoprg bende çok oynadım o tarz oyunlar ama para vermekten sıkıldım artık öle şeylere sizce ne yapmalıyım içimde bisey var belli edemiyom ne oldunuda bilmiyom biraz beni rahatlatcak bilgiler verirmisiniz lütfen
Cabal online oyna, para vermeden 150 olursun. :P

Dalga bir yana bu sana kalmış. İstersen arkadaşlarınla eğlen, istersen forum kültürünü anlamaya çalışarak internette zaman geçir.

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Hiçbir zaman senin kötülüğünü istemeyecek 2 insanla küssen git önce onlarla barış. İlerde senin de çocuğun olduğunda
1. sana küs dursun ister misin?
2. ehliyet almadan 17 yaşında motor alıcam derse aldırır mısın?

tabii bunu anlaman için önce baba olman lazım oda ayrı. Tipik ergen davranışları :) Bu dönem geçtiğinde ailenle arana duvar örmüş olma sakın tavsiyem bu olur sana. Bende senin yaşında motor alacam dedim. hatta bizimkiler birşey demedi. sonra parayı biriktirdim baktım bu fiyata araba alırım dedim. gittim önce ehliyet sonra araba almıştım. tabii aradan bir 5 sene falan geçmişti. :D

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki parayı motor alcam dediğin günden beri biriktirdinmi ehliyet araba alcak kdr para olmuş ya ondan soruyorum yani ?

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
arkadaşım bence yazdıklarını bir daha oku ve arkadaşların dediği gibi empati kur, kendini onların yerine koy bi sonra kime hak vereceksin çok iyi anlarsın onlar senin iyiliğini düşünüyor daha yaşın 17 tam gençsin deli dolusun şimdi tehlikeli şeyler yapmandan korkuyor ailen ondan böyle diyorlardır sana ileride düşününce bunları dersin keşke annemi babamı kırmasaydım bence değerini bil ailenin babanın sana ehliyetin yokken arabayı bi kerede olsa vermesi bile tehlikeli ne kadar iyi sürersen sür resmi değil ve tehlikeli arkadaşım sende ailende üzülmesin bak 1 sene sonra alırsın ehliyetini

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Empati kurdum tmm ailem haklı motordan vazgeçtim ztn ama içim gene rahat durmuyo napmalıyım ben ya :(

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Cenet anaların ayakların altında Babalarda öyle asla ve asla sagısızlık yapılmaz bahası ne olursa olsun

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne gibi donanımlar mesela şuan evde 2 bilsiyar ve tüm gerekli aletlerin hepsi var ztn

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim bence sen çok şey istiyorsun senin arkadaşlarının mtoru var diye seninde olacak değil ona bakarsan birçok insanın ayağında ayakkabı yok bide onların gibi olmayı denesene belki o zaman annenin babanın değerini anlarsın

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
insanoğlu işte hep daha fazlasını ister....

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şükür etmeyi bilirsek fazla olur

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Seni bu yaşa gelene kadar leylekler büyütüp beslemediğine göre, annene-babana saygı duymayı öğren... Annenin, babanın kıymetini bil, beterin beteri var... Seninkiler tam Türkiye standartlarında anne baba, yani tuhaf bir durum yok... Sokaktan geçen 100 kişiye sorsan 70 inden fazlası senin durumları yaşamıştır... Hala çocuksun, bunu kabullen... Ne zaman ki dandik motor sevdalarını aşıp bir aileye bakabilecek duruma gelirsen o zaman kendi başına buyruk mu olursun ne olursan ol... Fakat şu halde tutup kafanın dikine gidersen çok açık söylüyorum "Bir b*k olamazsın"
babam yaşasaydıda bana kızsaydı :( çok sonra anlanıyor değer ben 13 yaşındayım babam 8 yaşında öldü.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Genç dikkat ette ebeveynlerin senden sıkılmasın!

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Allah-ü Azimüşşan, imanlı gönüllere rahmet bahşeden Kitabımız Kuranı Kerim’de ana-baba hakkında şöyle buyurur: “Rabbin, kendinden başkasına kulluk etmeyin, ana ve babaya iyi muamele edin, diye hükmetti. Eğer onlardan biri veya her ikisi senin yanında ihtiyarlığa ererlerse, onlara “öff” (bile) deme. Onları azarlama. Onlara güzel (ve tatlı) söz söyle. Onlara acıyarak tevazu kanadını (yerlere kadar) indir ve: Ya Rab, onlar beni çocukken nasıl terbiye ettilerse, Sen de kendilerini (öylece) esirge, de