kuntakinte
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
yaşın 17 ehliyetin fln yok neyin isaynı bu! brz kıymet bilin yahu
Heves. Heves herşeyi bastırır.yaşın 17 ehliyetin fln yok neyin isaynı bu! brz kıymet bilin yahu
Evet.Yani lise bittikten sonramı düsünüyüm sizce motor sevdasını ?
Babanın kanına gir zorla kredi çektir, boşver lisenin bitmesini hayatını yaşa, ölüp ölüp dirilmiyoruz.Yani lise bittikten sonramı düsünüyüm sizce motor sevdasını ?
Seni yaşlarında Postmodern davranırdım. İnsanlara karşı olan umursamazlığım ve olaylara kendime göre bakmam beni rahatlatıyordu. Bu arada az MMOPRG oynamadık o zaman.Peki sizce ne alayım biraz akıl verin benim içimdeki hevesi ne giderir bilmiyom ki bisey alasım var beni mutlu edecek ama ne ?![]()
Cabal online oyna, para vermeden 150 olursun.mmoprg bende çok oynadım o tarz oyunlar ama para vermekten sıkıldım artık öle şeylere sizce ne yapmalıyım içimde bisey var belli edemiyom ne oldunuda bilmiyom biraz beni rahatlatcak bilgiler verirmisiniz lütfen
Biriktirdiğin para ile bilgisayarına donanımlar çek.Empati kurdum tmm ailem haklı motordan vazgeçtim ztn ama içim gene rahat durmuyo napmalıyım ben ya![]()
insanoğlu işte hep daha fazlasını ister....
babam yaşasaydıda bana kızsaydıSeni bu yaşa gelene kadar leylekler büyütüp beslemediğine göre, annene-babana saygı duymayı öğren... Annenin, babanın kıymetini bil, beterin beteri var... Seninkiler tam Türkiye standartlarında anne baba, yani tuhaf bir durum yok... Sokaktan geçen 100 kişiye sorsan 70 inden fazlası senin durumları yaşamıştır... Hala çocuksun, bunu kabullen... Ne zaman ki dandik motor sevdalarını aşıp bir aileye bakabilecek duruma gelirsen o zaman kendi başına buyruk mu olursun ne olursan ol... Fakat şu halde tutup kafanın dikine gidersen çok açık söylüyorum "Bir b*k olamazsın"