Babam ve annemden iyice sıkıldım

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 17 yasındayım hem babamdan hem annemden iyice sıkıldım,Annem bana hiç anne gibi yaklasmıyo aklı fikri beni azarlamakta bağırıp çağırmakta.Babam beni sever ama istediğim hiç biseyi yapmaz ayrıcada yapmadığı gibi dalga geçer benimle.Mesela şu aralar araba istiyorum dısarda gezmek için vermiyoo sadece yanındayken veriyo.Güzel sürmeme rağmen mesela yolda bi çocuk araba sürerken görse, o araba benim oğlanda olsa kesin bi yere vurur die herkezin içinde dalga geçer verdinde tek basıma sürmedimmi diyesim geliyo yani.Bende bundan sıkıldım motor almaya karar verdim parada benden çıkacak ama almıyo ehliyet al öle alırım motoru dio benim arkadaslarımın hepsinde var olmuyo böle bide bana sen ne b*ksunda motor sürcen die eziyoo şuan ne annemle ne babamla konusmuom napmalıyım bi akıl verin allah aşkına :(

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Empati yapmayı denedin mi?

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım babamın bir lafı vardır sen hiç .okunun üstünde sinek vurdun mu diye daha yaşın 17 kendini kanıtlayamamış bir lise öğrencisisin sen ne motorundan bahsediyorsun otur adam gibi çalış git üniversiteye orada ne yapacaksan yaparsın annen baban seni sevmediğinden değil başına bir şey gelmesinden korktukları için böyle davranıyorlar hem şöylede bir şey var o motoru alsan bile ehliyet olmadığı için 2 gün sonra yakalanacaksın bir ton ceza önce ehliyet almayı düşünsen daha mantıklı değil mi ? Bu arada babanın başka insanların yanında öyle ezmesi yanlış ama o onun hatası fazla üstüne düşme olabilir böyle şeyler.

Reaksiyon puanı
189
17 yaşındasin ve motor almaya uğraşıyorsun. Ehliyetin yokken nerelere kadar gezeceksin. Mahallede tur mu atacaksın. Yahu büyü biraz. Daha ehliyetin yok trafiğe çıkmaya uğraşacaksın. Yarın bir gün kaza olsa babanı zan altında bırakacağın hiç aklına gelmedi mi. Bu kadar dusuncesizlik olmaz...

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bu yaşları hepimiz atlattık şimdi haksız olarak gördüğün ailenin ilerde ne kadar haklı ve ne kadar doğru söylediğini anlayacaksın

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Walla bence bir anne baba oğlunu milletin içinde övmeli. sanki o büyük bir insanmış gibi ona danışmalı. Bu o çocuğun arkadaşları arasında saygınlık kazanmasına neden olur ve kişilik sahibi bir birey olmasına yardımcı olur.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Seni bu yaşa gelene kadar leylekler büyütüp beslemediğine göre, annene-babana saygı duymayı öğren... Annenin, babanın kıymetini bil, beterin beteri var... Seninkiler tam Türkiye standartlarında anne baba, yani tuhaf bir durum yok... Sokaktan geçen 100 kişiye sorsan 70 inden fazlası senin durumları yaşamıştır... Hala çocuksun, bunu kabullen... Ne zaman ki dandik motor sevdalarını aşıp bir aileye bakabilecek duruma gelirsen o zaman kendi başına buyruk mu olursun ne olursan ol... Fakat şu halde tutup kafanın dikine gidersen çok açık söylüyorum "Bir b*k olamazsın"

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim yasımdaki herkezin motoru var amaa nie benim olmucakmıs ? die düşünüom

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk motorumu alırken babam ve annemden sıkılmıştım dinlemedim aldım sonrasında kardeşim kaza yapıp burnunu kırdı

üniversiteyi 99 senesinde terkederken babam ve annemden sıkılmıştım dinlemedim onları 10 yıl sonra aftan yararlandım bitirdim 10 yıl kaç iş fırsatı kaçırdım sayamadım bile

ilk arabamı alırken babam ve annemden sıkıldım gittim tipo aldım 6 tl ye heralde 4000 tl filan masraf yaptım 3 yılda

baktımki adamlar ne sölese muhakkak benim görmediğim yada göremediğim birşeyleri görüpte söylüyorlar anladımki ne zaman babam ve annemden sıkılsam burnum moktan kurtulmuyor dedim artık sıkılmak filan yok nezamanki onları dinledim kazandım ikinci arabamı babamla beraber beğendim hiç sevmeme rağmen seat leon aldım işler tıkırında 6 aydır şeytan kulağına kurşun benzini koyup biniyorum okulu bitirdikten sonra türk telekomda işe başladım ilk motorumu da sattım kurtuldum parası ile ipad aldım :D kısacası örnek çok anadan babadan sıkılınmaz motor filan alma :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Benim yasımdaki herkezin motoru var amaa nie benim olmucakmıs ? die düşünüom
Peki senin yaşındaki herkesin motorla kaza yaptığın düşün Allah korusun da, sen ben de yapsaydım mı diyeceksin? Herkeste gördüğünü sahiplenmeye çalışma bence. Motor güzeldir ama çok da tehlikelidir yani, ağzın sulanır belki(motor için diyorum) ama 1000lik motor ile bütün kemikleri kırılarak ölen akrabamız var. Motor sıcak bakılacak bişi değil bence.

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bENİMDE tek zevkim motor işte VAZGEÇEMİYOMKİ :(

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
23 yaşındayım arabam bile yok :D Çok şükür param var ama araba ile uğraşacağıma yazın Amerika'ya gittim :D

Eğitimin ya da bir yeteneğin ne kadar başarılı ise, motor - araba gibi lüks ihtiyaçlar kendiliğinden oluyor. Sen kendi başarın hakkında üzül, ailen kendini kurtarmış... Maaşları ve evleri var.

Hiç resim ya da müzik gibi bir sanat dalında başarılı mısın ?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sen hele bi şehir dışında oku 1-2 ay ayrı kalda o zaman yorumlarını alalım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cinnet geçiren önce kendini sonra ailesini doğradı haberleri böyle oluyor demek ki:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
anne ve babanın uygulamaları doğru, metod yanlış.

o halde şöyle düşünebilirsin; ilerde aynı uygulamaları çocuklarıma doğru metodla uygulamam için güzel bir tecrübe yaşıyorum.

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evt müzikte basarılıyımdır rap yapıyorum ztn

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Eğer derdin motorsa, üzülme. Senin etrafında senin yaşındakilerin motorlorı olabilir ama benim etrafımdaki senin yaşındakilerin çoğunda ne motor, ne bisiklet, ne bilgisayar ne de telefonları yok. Sorsan, "ne motoru ya bana baba lazım baba" derler. Çünkü çoğu yetiştirme yurdunda kalan, sıkılacakları bir anne babaları olmayan çocuklar.

Yok derdin annenin babanın sana olan davranışlarıysa, rahatsız olduğun konuları onlara uygun bir dille bildir. İşe yarayacaktır. Çünkü bu konuları konuşabildiğin gün, büyüdüğünü farkedecekler ve sana ona göre davranmaya başlayacaklar.

Ha bir de bu ruh hali gelip geçici bir mevzudur, 2 sene sonra "çocukça düşünüyormuşum" diye kendi kendine gülersin...

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
derken ?

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

nie şaşırmadın ? (topalsolucan)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ortalama bir ergensin ve çoğu kişiye benzer isteklerin var. Düşün "Ula millet sürüyor diye bende mi sürmek zorundayım?".

Bu arada Anneler ve Babalar sürekli azarlar çünkü çocuk başka türlü laf anlamaz, anlasa bile kendi isteğince.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Senin yaşında iken aynı şekilde düşünüyordum. Biraz zaman geçsin dönüp "iyi ki öyle demişler" diyeceksin. inan bana.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu bocalama yaşlarında seni ayakta tutacak tek şey derslerindeki başarı olacak... Derslerine sıkı sarıl, yenin yollarından geçmiş sana yakın bir yaştaki bir arkadaşının sözü bu :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Anlaşılan senin istediğin yardım kendi kafandakilere evet denilmesi, seni desteklememiz. Kimse de öyle davranmadığı için zor olcak demen çok normal.

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evt o yüzdende biraz zorlanıyom yani

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
En cok hangı ders hosuna gıdıyo okulda ?

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Annenin ve babanın seni anlamadığını düşünüyorsun ya peki sen onları anlamayı düşündün mü? Herşeyin bir yeri, bir şekli zamanı var ama... Anneni ve babanı üzmemeye bak...

vampir78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üzmemeye çalısıyorum tabi bu arada okulda hiç bir ders hosuma gitmiyo ayıptır sölemesi :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Üzmemeye çalısıyorum tabi bu arada okulda hiç bir ders hosuma gitmiyo ayıptır sölemesi :)

23 yaşındayım ve annemle günde bir defa kavga etmezsem günüm güzel geçmiyo :D aslında bunu annem ilk itiraf eden taraf oldu :D mutlak bir kavga... hangi yaşta olursan ol :)

Okulda fizik dışında hiçbir ders benim de hoşuma gitmezdi. Ben maden müh okudum :D Sen sınıfını geç, hayalindeki bölüme gir... İş bulur muyum falan kafana takma.. ne okumak istiyorsan oku.. sonrasını tekrar tartışırız :D