Babam Sınıfta Kaldı | FOX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fox Tv ekranlarında Gani Müjde imzalı yeni bir komedi dizisi daha başlıyor. İşte detaylar :

480_08a84.jpg

Yakında FOX TV ekranlarında başlayacak olan "Babam Sınıfta Kaldı" dizisinde kızı üniversiteyi kazanınca yarım bıraktığı üniversite eğitimine kızı ile aynı okulda devam eden bir babanın hikayesi anlatılıyor.

"Babam Sınıfta Kaldı" dizisinde babayı ünlü oyuncu Cem Davran, kızını ise bu hafta final yapacak olan "Harem" dizisininde Balkız karakterini canlandıran genç oyuncu Melis Tüzüngüç canlandıracak.

Dizide ünlü televizyoncu Mesut Yar ve eski haber spikeri Defne Samyeli'de oynayacak. Yar ve Samyeli ünüversitede hoca olarak seyirci karşısına çıkacak.

[video=youtube;QQhKAN6-Pw0]http://www.youtube.com/watch?v=QQhKAN6-Pw0&feature=player_embedded[/video]

Medyaradar

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Boş iş ama bişey söylicem..

Ben bu projeyi ve ismi daha önce gördüm ama nerde gördüm gerçekten hatırlamıyorum.

Hatta bu proje bi yerden çalıntı olabilir.

Reaksiyon puanı
16,128
daha çok ders çalışır sınıfını geçer babası...

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
önceden yazın tekrar yayınlardı şimdi yeni dizi yayınlanıyor

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Seyrettiğim bölüm pek fena değildii.... ilerde ne olur bakacaz..

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu tarz dizilere pek bakmam. ama dün izledim. şöyle birşey gözüme çarptı (bariz bir biçimde) ,

okula giden herkesin ilk amacı birine yazmak. hemde %100 olarak ilk amacı bu..
ya tamam bizde okuduk üniversite,bizde ilk gittiğimizde böyle düşüncelerimiz vardı ama bunlar inanılmaz abartmış.
bu diziyi izleyip kızını okutmaktan vazgeçen adam vardır nett :D :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bi bitmedi şu diziler arkadaş ......

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
yav arkadaş niye bizim dizilerimiz hep gerçekle alakası olmayan okul dizileri ve aşk dizileri oluyor. niye bizim bir FAMILY GUY, DEXTER, DOCTOR WHO, MALCOLM İN THE MİDDLE vs dizilerimiz olmuyor niye niye niye ......:cursing:

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yav arkadaş niye bizim dizilerimiz hep gerçekle alakası olmayan okul dizileri ve aşk dizileri oluyor. niye bizim bir FAMILY GUY, DEXTER, DOCTOR WHO, MALCOLM İN THE MİDDLE vs dizilerimiz olmuyor niye niye niye ......:cursing:

Onları çekecek zekaya sahip yapımcımız senaristimiz yok çünkü havasındamıdır suyundanmıdır yoksa berbat egitim sistemindenmidir bilinmez.