Başaramadık Abi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 686
A50 daha iyi.a21s nasıl a50 in düşük modeli oluyor arada çok fark var bence
A50 daha iyi.a21s nasıl a50 in düşük modeli oluyor arada çok fark var bence
her türlü daha iyiA50 daha iyi.
Üst seviye bir android cihaz veya iOS cihaz kullanırsanız aradaki farkı çok rahat anlarsınız. Dediğim gibi s8 hertürlü a50 den çok daha iyi bir cihaz.1 Yıl oldu A50'nin düşük modeli olan A21s'i kullanıyorum o dediğiniz olmuyor cihaz gayet iyi.
Doğrudur tabii, ben telefonun 2017 olması ve bu kadar övmenize şaşırdım açıkçası.Üst seviye bir android cihaz veya iOS cihaz kullanırsanız aradaki farkı çok rahat anlarsınız. Dediğim gibi s8 hertürlü a50 den çok daha iyi bir cihaz.
eski olsada işlemci olarak ekran olarak kamera olarak a50 i geçerDoğrudur tabii, ben telefonun 2017 olması ve bu kadar övmenize şaşırdım açıkçası.
Yok övmüyorum, gerçekleri anlatıyorum. Bu cihaz, a50 veya p20 lite a göre çok daha iyi bir cihaz olduğunu anlatıyorum. 2017 olmasına rağmen hala çok güzel bir cihaz(mesela iPhone 8/8 Plus ve iPhone X de 2017 ama şuanki çoğu orta seviye cihazlardan çok daha iyi ve hala iPhone 8 çok satılıyor). Temiz bulunabilirse alınabilecek bir cihaz Galaxy S8. Veya biraz daha bütçe artırılabilirse Galaxy S9 çok iyi olur.Doğrudur tabii, ben telefonun 2017 olması ve bu kadar övmenize şaşırdım açıkçası.
2. El ürünlere pek güvenmem hele eski telefonlarda aslaBu linkteki cihaz sıfır. Arkadaş ikinci el cihazlara bakıyor. Anlamadınız sanırım.