Yardım Babam bana bilgisayar almıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İmir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İmir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 7.sınıfım babam bana pc almıyor bütün belgelerim taktir 1den 7ye kadar not ortalamam 97 üstü ikiz kardeşiz ikimizin de bursu var zaten ikinci el alıcam 5000 TL maksimum babam bana telefonu burs kazandığım için aldı resmi note 10s aldığımda pişman oldum düşük model alıp pc toplayacaktım elimde i5 2.nesil laptop var bu senede alıcagim fazla şey var tabi onları iptal edip pc almayı düşünüyorum nasıl ikna ederim taktik verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 7.sınıfım babam bana pc almıyor bütün belgelerim taktir 1den 7ye kadar not ortalamam 97 üstü ikiz kardeşiz ikimizin de bursu var zaten ikinci el alıcam 5000 TL maksimum babam bana telefonu burs kazandığım için aldı resmi note 10s aldığımda pişman oldum düşük model alıp pc toplayacaktım elimde i5 2.nesil laptop var bu senede alıcagim fazla şey var tabi onları iptal edip pc almayı düşünüyorum nasıl ikna ederim taktik verin
Bu arada ailemin durumu iyi

Son düzenleme:

ardayvl

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Derslerini iyi çalış LGS'de iyi yap. Eminim baban sana krallar gibi bir bilgisayar alır.

İmir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet bende lisede alır diye düşünmüştüm

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Derslerine çalış, LGS'de iyi puan alırsan alır baban iyi bir bilgisayar sana. Şimdi erken olduğunu düşünüyor olabilir.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Ne ekersen onu biçersin. Çalışmaya devam et illaki baban sizi ödüllendirir. Belki adamın şu anda durumu yoktur. Yaşın biraz küçük olabilir ama bunu da düşünmek lazım :)

Agilus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Eminim zaman geçince güzel bir bilgisayar alıcaktır. Şuanda telefon almış yeni belki o yüzden yeni bir bilgisayar alamıyordur.