Babalar günü hediyesi almanın püf noktaları

Bu konuyu okuyanlar

nihatxp

Öğrenci
Katılım
7 Haziran 2007
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
17 Mayıs 2012 pazar babalar günü yaklaşırken hepimizin hediye telaşı doruklara vardı. Özellikle hediye almanın en zor olduğu kişilerden biri olan babalarımıza hediye alırken herkesin zorlandığını biliyoruz, bu sebeple babalar günü hediyesi alırken dikkat edilmesi gereken püf noktaları sizler için bir araya getirdik.
babalar-gunu-hediyesi.jpg
Babalar günü hediyesi özellikleri ne olmalı Öncelikle babaya babalar günü hediyesi alırken en çok dikkat edilmesi gereken nokta babanızın her zaman kullanacağı işlevsel bir hediye almaktır. Babalar belirli şeyleri kullandıkları için ve kullandıkları eşyaları kullanırken titiz oldukları için hedefi tam 12 den vuracak hediyeler vermelisiniz. Mesela gömlek alacaksanız hem rengi hem de deseni birebir babanızın zevki ile örtüşmeli. Hiç ekose desenli gömlek giymeyen bir babaya ekoseli gömlek almak, hiç pembe kravat takmayacak babaya pembe kravat almak büyük hatalardır. Bu yüzden babalar günü hediyesi almadan önce babanızın zevkini iyice düşünerek ona göre bir şeyler almaya dikkat edin.
en-guzel-babalar-gunu-hediyesi.jpg
İkinci dikkat edilmesi gereken nokta ise hediye seçmeye zaman ayırmaktır. Babaya hediye almanın zor olduğu aşikardır ama eğer bu hediye alma faslını son güne bırakırsanız işiniz 3 4 kat daha zor olacaktır. Bu yüzden eğer hala son haftaya kadar bir şey almadıysanız ya da ne alacağınıza karar vermediyseniz, muhakkak son hafta başında babalar günü hediyenizi almaya gayret edin. Böylelikle son dakikaya kalıp stres yaşamamış olursunuz.
en-ilginc-babalar-gunu-hediyesi.jpg
En ilginç babalar günü hediyesi Son ve en önemli dikkat edilmesi gereken nokta ise hediyenizin ilginçliğidir. Babalar günü hediyesi olarak babanıza yıllardır gömlek, kravat ve kemer gibi şeyleri birçok kereler almış olmalısınız. Babanız bu babalar gününde tekrar bu hediyelerden birini aldığında sizi mutlu etmek için beğendiğini söyleyebilir ama düşünsenize her gün aynı yemeği yiyen bir insan ne kadar mutlu olabilir? O yüzden siz siz olun bu babalar gününde babalar günü hediyesi olarak daha önce babanızın almadığı ilginç ve güzel bir babalar günü hediyesi almaya gayret edin.

Bu arada babalar günü hediyeleri ile açtğım diğer topice şuradan ulaşabilirsin. http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/261335-en-ilginc-babalar-gunu-hediyeleri.html
 

nihatxp

Öğrenci
Katılım
7 Haziran 2007
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ayrıca şunları da tavsiye edebilirim.

Tidy Kalemlik
tidy_kalemlik_207.jpg



Bölmeli-Mıknatıslı Kalemlik


Tidy kalemlik, Monkey Business’ın çok fonksiyonlu ürünlerinden biri... Tasarımı, Masaüstü Not Tahtası ve Buzdolabı Notluğu gibi Monkey Business ürünlerini tamamlayıcı nitelikte.


Lasso Rope Bottle Holder - Sihirli İp Şişe Tutacağı
lasso_rope_bottle_holder_sihirli_ip_sise_tutacagi_207.jpg



Şişelerinizi havada tutan ip şeklindeki sihirli tutucu


Evet, gördüklerinize inanın! Bu şişe sihirli ip sayesinde havada duruyor. Lasso Rope Bottle Holder eski kovboy filmlerinden çıkıp gelmiş görüntüsü ile şişelerin boynuna geçerek onları havada tutuyor! Sihirli İp Şişe Tutucu yu evinizde görenler gözlerine inanamayacak!


İçecek Şapkaları
icecek_sapkalari_207.jpg



Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için


Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.


Batak Shot Oyunu
batak_shot_oyunu_207.jpg



Battıkça shotlayıp, Shotladıkça batacağınız batak oyunu


Batak Shot Oyunu ile shot oyunu ve batak oyunu birleşti, ortaya sıradışı bir batak oyunu geldi. Batak Shot oyunu ile battıkça shotlayacak, shotladıkça batacaksınız!


Shocking Lighter - Şok Çakmak
shocking_lighter_sok_cakmak_207.jpg



Sizden çakmak isteyenleri şokla cezalandırın


Sizden sürekli çakmak isteyenlerden yoruldunuz mu? Ya da artık etrafınızda kimsenin sigara içmesini istemiyor musunuz? Artık bunlara kökten çözüm getirecek harika bir çakmağınız olacak! Çakmağın butonuna bastığınızda ateş yerine şok veren bu çakmak ile kimse sizden bir daha çakmak istemeye ya da yanınızda sigara içmeye cesaret edemeyecek! Ayrıca bu harika çakmak, sigarayı bırakmasını istediğiniz arkadaşlarınıza da sigarayı kesin olarak bıraktıracaktır!


Polaroid PoGo Instant Photo Printer
polaroid_pogo_instant_photo_printer_207.jpg



Gönder, Bas, Paylaş... Üstelik Kartuş yok! Mürekkep yok!


Cep telefonunuzdan ya da fotoğraf makinanızdan çektiğiniz binlerce fotoğrafın hiçbirini bastıramamaktan mı şikayetçisiniz? O kadar fotoğraf çektiğiniz halde hepsi dijital ortamda olduğu halde evinizin hiçbir yerinde çerçeve içinde durmuyor mu? Polaroid PoGo Printer ile artık fotoğraflarınızı basmak çok kolay!


RENK DEĞİŞTİREN SAAT
renk_degistiren_saat_207.jpg



Odanıza gökkuşağını getiren dijital saat


Tarihi ve oda sıcaklığını gösteren alarmlı bir dijital saatiniz olsun istemez misiniz? Üstelik marifetleri bu kadarla sınırlı değil: Sürekli değişen 7 renkli LED ışığıyla, hem bir gece lambası görevi görüyor, hem de terapi etkisi yapıyor...


Toasted Notes - Kızarmış Notlar
toasted_notes_kizarmis_notlar_207.jpg



Kızarmış ekmek üstündeki tereyağları görünümündeki yapışkanlı notlarınız


Ofisiniz artık sıradanlık yüzünden çok sıkıcı bir yere mi dönüştü? Artık sıkıcı işiniz yüzünden iş yapmak hatta not yazmak bile istemiyor musunuz? Bu Kızarmış Notlar ile artık not yazmak için çıldıracak, her yeri notlarınızla donatacaksınız. Kızarmış Notlar, kızarmış ekmek üzerindeki tereyağları görüntüsü ile masanıza müthiş bir hava katacak, yapışkanlı not tarihinde yeni bir devrim yaratacak!


Talking Toilet Paper - Konuşan Tuvalet
talking_toilet_paper_konusan_tuvalet_207.jpg



Bu şahane konuşan tuvalet kağıdı ile herkese istediğinizi söyleyin!


Evinizde sürekli sifonu çekmeyi unutan, pis kullananlar mı var? Ya da evinizdekiler tüm kurallara uyuyor ama misafirleriniz mi uymuyor? O zaman tuvalete girdikleri her zaman onlara bir mesajınız olsun! Bu harika Konuşan Tuvalet aparatı ile sizden sonra banyoyu ve tuvaleti kullanacak olan herkese mesaj bırakabilirsiniz.


Thumbs Up Cufflinks - Beğen Kol Düğmesi
thumbs_up_cufflinks_begen_kol_dugmesi_207.jpg



Facebook beğen butonu kol düğmeleri


Thumbs Up Cufflinks ile Facebook un meşhur like yani beğen butonu kol düğmesi oldu! Beğen Kol Düğmeleri ile herkesin beğenisini almak çok kolay olacak. Beğen Kol Düğmeleri Thumbs Up Cufflinks ile tarzınıza tarz, şıklığınıza şıklık katın.
 

nihatxp

Öğrenci
Katılım
7 Haziran 2007
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Babalık Sertifikası - Dünyanın En İyi Babası Sertifikası
babalik_sertifikasi_dunyanin_en_iyi_babasi_sertifikasi_207.jpg



Babanıza Dünyanın En İyi Babası sertifikasını verin


Sizi hayatı boyunca koruyup kollayan, her zaman yardıma koşan, tüm nazını çeken babanız sizce de dünyanın en iyi babası olmaya hak kazanmadı mı? Babalık Sertifikası ile dünyanın en iyi, en fedakar, en sevecen, en yol gösterici, en mükemmel babası olarak babanıza dünyanın en iyi babası sertifikasını verin.


iDad Tie - iDad Kravat



iDad desenli müthiş kravat


ipad, iphone, itunes tan sonra i ile başlayan ürünler hayatımızın bir parçası oldu. Peki ya şimdi de babalar için iDad e ne dersiniz? iDad baskılı bu iDad kravatları gören babalar mutluluktan şok olacak. iDad Tie iphone hayranı babanıza verebileceğiniz en güzel hediye olacak...


Shirt Pillow - Gömlek Yastık
shirt_pillow_gomlek_yastik_207.jpg



Erkek gömleği içindeki harika yastık


Evde babanızın ya da eşinizin olmadığı zamanlarda da onların hasretini biraz olsun dindirmek için size müthiş bir önerimiz var! Shirt Pillow Gömlek Yastık ile koltuğunuzda her zaman onların yokluğunu bir nebze olsun giderecek ve sıkı sıkı sarılacağınız bir yastığınız olacak.


Moustache Pillow - Pala Bıyık Yastık Kılıfı Seti
moustache_pillow_pala_biyik_yastik_kilifi_seti_207.jpg



Yastıklarınızın pala bıyıklı ve çok havalı olmasını ister misiniz?


Evet bu da oldu, yastıklar da pala bıyık bıraktı! Moustache Pillow Pala bıyık yastık kılıfı seti ile uyumaya doyamayacaksınız! Bu müthiş havalı pala bıyıklı yastık kılıfları yatağınızı bir anda çok havalı bir yatağa çevirecek.
 
Üst